Jeszenszky Géza amíg tehette, védte a magyar kormányt, de ennél a pontnál nem volt más út előtte, mint lemondani. Magánemberként szomorúan látja, hogy Magyarország egyre csak csúszik lefelé, mára a valamikori éllovasból sereghajtóvá vált szinte minden területen és minden tekintetben. Miközben jó barátaink, a lengyelek gazdasága nagyon sikeres, a magyar társadalom által hagyományosan és méltatlanul lesajnált szlovákok is lehagytak bennünket, és Románia is felzárkózóban van. Ő méltányolja, örül a sikereiknek, de az rendkívül szomorúnak tartja, hogy közben nálunk a dolgok nagyon rossz irányba mennek.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Csizmás Kond: Mert a jelenlegi hatalom nem szereti a gondolkodó kritikusokat. (nem tartozol semmivel)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Nem csak Jeszenszky de már az értelmiség is Orbánt kritizálja.
Csizmás Kond
@szaboria1: ..ezt én is olvastam...de mitől nevezi magát valaki értelmiségnek hacsak a kritikái hangosak ?
Eladott Ország
@Csizmás Kond: www.vehir.hu/data/image/full/2015/11/23/hazugsag_2.jpg
Csernus Imre mondta egyszer: „Mindenki úgy csapja be magát, ahogy akarja”. Mások ámítására viszont soha nincs sem megfelelő mentesítés, sem indok. Egy mondás úgy tartja, "Inkább vágjon pofon az igazság, minthogy megcsókoljon a hazugság."
Az igazság csak egyszer fáj, a hazugság újra és újra. A ti igazságotok olyan mint, a bárányba bújt farkas. Ilyen például a rókavigyorú államigazgatási tótum-faktum és kelet-európai nagyotmondó az nem is úgy volt Lúzer Jankó.
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ..Csernus...nem járok hozzá.
...de rajtad meglátszik...mindig kavarod a névmásokat...
Eladott Ország
@Csizmás Kond: Azért nem jársz Csernushoz, mert a csúti cigány haveroddal Grázba jártok. Javaslom ismét beütemezni.
szép új világ
@Eladott Ország: "A hozzászólásomban egyetlen obszcén kifejezés nincs." Talán lehet, hogy éppen ez a baj vele. Olybá tűnik, hogy vannak itt, akik igénylik, mert csak abból értenek. (Vagy abból sem)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.