Nálunk megállt az állami rezsicsökkentés, más európai országokban tovább folytatódik piaci alapon. Szinte valamennyi mutatóban jelentősen romlott a hazai lakossági rezsi európai helyezése – idézi a Népszava az Eurostat közelmúltban napvilágra került adatainak részletesebb elemzését. A legkisebb fogyasztási sávban a magyar gázár a 4. helyről a 7. helyre esett vissza, 30, illetve 31 állam sorában. Ugyanezen kategória vásárlóerőhöz viszonyított rangsorában 28-ból a 4.-ről az 5. helyre estünk vissza. E sávban a magyar gázár euróban nézve 3 százalékos csökkenést mutat, ami a 8. legrosszabb adat.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Perwool
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Az EU csak és kizárólag Orbánlandba nem engedélyezi az olcsóbb gázárat!
Bee Orbán hívek természetesen elhiszik, hogy Brüsszel, Soros miatt nem csökken a gáz ára itthon!
kepkezelo.com/images/ve7z892lz9knjmcnq8q0.jpg
Eladott Ország
Hagyjuk a picsába azt is, hogy Magyarország erősödik, hogy csak még egy kicsit kell várni, és kilőhetjük magunkat az űrbe. Hogy teljes foglalkoztatottság, béremelés, sikeres egészségügy, oktatáspolitika, külpolitika, hogy megvédtük, megvédjük, irigyelnek mindenfelől. Mert a népszavazással is hogy megtiltottuk, hogy mások döntsék el, kit engedünk be az országba és kit nem. Na, pont így fogjuk megvédni Brüsszeltől az adócsökkentést, rezsicsökkentést. Soros György meg külön megrohadhat. Sikertörténet ameddig a 9 hónap múlva esedékes szürkehályog ­műtétre várakozó szemünk ellát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.