Megújította választási együttműködési megállapodását pénteken a Fidesz és a Lungo Drom.

Kövér László, a kormánypárt választmányi elnöke a megállapodás aláírását követően elmondta, egy olyan megállapodást hosszabbítottak meg, amely mindkét szervezetnek sikereket hozott: a választási győzelmek mellett ugyanis a Fidesz és a Lungo Drom is elmondhatja magáról, hogy

minden korábbinál komolyabban tudta támogatni a romák felzárkózását.

A házelnök hangsúlyozta, a mostani megállapodás nem egyedi, hanem az első állomása a Fidesz szövetségi rendszere megújításának, aminek során minden partnerszevezetükkel hasonló megállapodást kötnek majd.

Kövér László reményei szerint a Fidesz a választási kampányt megelőzően egy választási nyilatkozatot is tesz a szövetségeseivel közösen, amely egyfajta szerződés, vállalás is lesz arra vonatkozóan, hogy mit kívánnak tenni együtt az ország élén. A Fidesz választmányi elnöke emlékeztetett, ebben a szövetségben

a Fidesz és a Lungo Drom mellett megtalálható a KDNP, a Fidelitas, a Nemzeti Fórum, a Vállalkozók és Munkaadók Pártja és a kisgazdák.

Kövér László szólt arról is, hogy az elmúlt hét évben elért sikerek jó alapot adnak arra, hogy a választók bizalmát kérjék jövő tavasszal. Kiemelte, mostani kormányzásuk első négy éve elsősorban az ország katasztrófa széléről történő visszarántásával telt, míg a második négy esztendőt már az emelkedő pályán való mozgás határozza meg, a következő négy év pedig "a termés egy részének learatásáról, az eredmények realizálásáról" is szól majd.

Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke úgy fogalmazott,

a Fidesz és a Lungo Drom szövetsége az egyetlen garanciát jelenti a cigányság felzárkózásának folytatására.

Hangsúlyozta, a Fidesszel több mint másfél évtizede dolgoznak együtt sikeresen. Farkas Flórián megjegyezte továbbá, hogy a Lungo Drom rendelkezik a Fidesz után a legtöbb önkormányzati mandátummal, többel mint az összes ellenzéki párt.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A tolvaj, meg a köztörvényes SZÉP PÁROS!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/05/26/mekkora-kibaszott-otvaros-rinoceroszborrel-nyolc-retegben-bevont-pofa-kell-ehhez/
Mekkora kibaszott, ótvaros, rinocéroszbőrrel nyolc rétegben bevont pofa kell ehhez?
Hát bakker, ez már világ csudája, de komolyan! Mekkora kibaszott, ótvaros, rinocéroszbőrrel
nyolc rétegben bevont pofa kell ehhez? Micsoda tetű népség ez? És tolják bele a pofánkba, azért is! Nesze, paraszt! Mindent megtehetünk és te benyeled! És benyeljük. Nem Orbán geci, az összes tetvedék az. Beleverik a fejünket a fosba és esküszöm, most ülnek valahol egy üveg konyak mellett és a térdüket verik a röhögéstől. Hogy megint a pofánkba szartak és mi eltűrjük. Farkas Flórián egy utolsó mocskos, hazug senkiházi tolvaj. Egy gennyláda, aki azt a röhejes összeget, amit a kormánynak nevezett maffia a cigány emberek munkahely teremtésére szánt, még azt is ellopta. Pofátlanul röhögve. És nem hogy megúszta, hanem ott tekereg Orbán langyos seggében és röhög bele a cigány emberek pofájába. Polgári értékrend, meg cigányság felemelkedése, mi? Rohadék tetvek. Mitől fog felemelkedni a
cigányság? A választások előtt az asztalukra baszott kiló száraz tésztától? A szavazatukért adott hasított fától? De a kurva életbe már! Hogy vergődjön ki egy cigány ember a nyomorból, ha nem az oktatással? Ha nem azzal, hogy munkát kap? Ha nem úgy, hogy visszanyeri a büszkeségét, hogy taníttatja a gyerekét?
szaboria1
Mit várunk a cigo rokon támogatása kell jövőre.
Jozefina
Elég baj az, hogy a cigány értelmisiég ez ellen nem lép fel nyilvánosan (nem egyszer sokszor) mindaddig, amig az az aljas ember ott ül orbán jobbján, (mert ugye orbán az isten)
És nem állatják bíróság elé, ahol felelnie kell a cigányság sérelmére elkövetett bűncelekmény/ek miatt. De sajnos a cigányértelmiség egy része is inkább beállt a segnyalók sorába és hózzák a talpalávalót a tesónak!
a helység kalapácsa
@Eladott Ország: Sok minden más mellett, már erről sem lehet szépen beszélni, mert annyira undorítóan aljasak ezek a mocskos gazemberek.

És amikor a szavakká gyűrt indulat tettekben manifesztálódik, akkor majd lesz lótás, meg futás, meg minden...
magyarbakancs
egyik cigány vajda,a másik cigány vajdával szerződött ,hogy a jövőben még több pénzt nyúljanak le.
Equus
@a helység kalapácsa: "És amikor a szavakká gyűrt indulat tettekben manifesztálódik, akkor majd lesz lótás, meg futás, meg minden.."

Echte war

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.