Mit csinálna másként Gyurcsány, ha zsarolnák, és titkos bankszámlával rendelkezne? Előrebocsájtva, hogy mindaz, ami itt most következik a képzelet szüleménye és a valóságban a dolgok természetesen nem így működnek, van itt egy zavarba ejtő kérdés, amit Gyurcsány Ferenc munkásságával kapcsolatban egyre nehezebb nem feltenni.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
A cikkből:

"Mert valami nem stimmel. Két hete azt jelentette be, hogy a jelenlegi miniszterelnököt az oroszok zsarolják, aminek a bizonyítékát látta ugyan, de a részletekről nem akar beszélni, mert az úgy logikus, hogy amikor egy politikus meg tudná buktatni a legfőbb ellenfelét egy leleplezéssel, akkor a bizonyítékot nem hozza nyilvánosságra, az információit viszont titkosítja. Bár az akciót a közvélemény kínos blöffként értékelte, és még a kételkedésre kevéssé hajlamos rajongótáborát is megkísértette (jó, ez túlzás) az az eretnek gondolat, hogy a Feri már elböszméskedett megint valamit, jött az újabb bejelentés: van ám svájci bankszámla is."
Béla333
"...azon el lehet tűnődni, hogy az elmúlt hét évben, amikor Orbán Viktor támogatottsága átmenetileg megingott, akkor mindig akadt olyan ellenzéki politikus, aki átsegítette őt a nehéz perióduson. Már Mesterházy Attila ügyesen oldotta meg ezt a szerepet Bajnai kiiktatásával, de kétségkívül Gyurcsány érzi a legjobban, mikor kerül bajba az ikercsillag másik tagja, ilyenkor azonnal kiperdül a színpadra, hogy megvédje őt."
Béla333
Teljesen elült a bizonyítékok bemutatása...
szaboria1
@Béla333: MINT A CIKK IS ÍRJA CSAK A KÉPZELET SZÜLEMÉNYE EZ AZ ELKÉPZELÉS. Ennyire tellett a cikk írójának.
szép új világ
Az egyébként nem nagy népszerűségnek örvendő "Fletó" újabb lépést tett a hiteltelenség felé.
Csizmás Kond
Nem az a baj, hogy van bizonyíték vagy nincs, hanem az hogy egy volt kormányfő, egy újbóli kormányfőjelölt ilyen szélhámosságot enged meg magának. Ki fog benne bízni ha már most ilyen összevissza hazugságokkal próbál előretörni ?
Béla333
Gyurcsányéknak nem való semmiféle együttműködés, ahová beteszik a lábukat, azt szétverik!
Méressék meg magukat önállóan, nézzük meg, hogy a választóknak kell-e egy ilyen kétkulacsos, Orbánékkal összekacsintó politika, mint amit a DK csinál!
Szerintem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.