Kamionnal ütközött egy általános iskolás gyerekeket szállító autóbusz Budapest XVI. kerületében pénteken, három gyerek könnyebben megsérült – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Kamionnal ütközött egy iskolás gyerekeket szállító autóbusz Budapesten

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Az autóbusz Gödöllő irányából haladt a Szabadföld úton, amikor az M0-s autópálya felhajtója előtt összeütközött a vele párhuzamosan haladó kamionnal. A balesetben megsérült három gyereket a mentők kórházba vitték – ismertették.

A környéken helyreállt a forgalom; a baleset miatt korábban csak egy-egy sávon közlekedhettek az arra járók, és torlódás alakult ki.

(MTI)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Be kell tiltani péntekenként a gyerekeket busszal szállítani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
@papa.49: Nekem akkor is furcsa, hogy ha valaki kanyarodni akar, miért nem foglal el olyan pozíciót amiből nem lehet ilyen szituációba jutni. Ha meg nem megy akkor miért nem figyel jobban. (Én ha kanyarodok már a sávszétváláskor elfoglalom azt a sávot ahonnan nem érhet ilyen meglepetés. ha nem sikerül akkor meg jobban figyelek.)
egyvandor
A képet nézve persze asz is lehet, hogy a kamion nem volt képes bevenni a kanyart.
Pálinkás Pál
Az eddig senkinek nem tünt föl hogy a busz balra akart kanyarodni...jobboldalról??, A kamion a bal oldalán van...és mivel párhuzamosan haladtak,na vajon ki a hibás???/ csak azok kedvéért akik szerint a kamion sietett!!/
papa.49
@Pálinkás Pál: Ott KÉT KANYARODÓ SÁV VAN!!! A jobboldali ahol a busz haladt a lehajtó végén az M0 ra lehet kihajtani Vecsés felé, a baloldali ahol a kamion haladt ezzel párhuzamosan megy, csak a lehajtó végén átmegy egy felüljárón és Rákospalota felé lehet róla kihajtani a M0 ra...
Pálinkás Pál
@papa.49: Nézd meg hogy áll mindkét jármű kereke...mindkettő balra kormányozva...teljesen mindegy hol vagyunk...jobboldali sávból sem kanyarodunk balra!!!
papa.49
@Pálinkás Pál: Ember jártál már egyáltalán arra valaha??? Értsd meg a régi 3 főút mert ez az, ott kettő sáv megy be a városba, kettő sáv BALRA KANYARODIK EGYMÁS MELLETT, és a kereszteződés után haladnak párhuzamosan még kb 100 métert, utána válnak ketté az egyik Vecsés felé, a másik Rákospalota felé...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.