Egy erdélyi kisfiún segítettek a Nemzeti Adó és Vámhivatal munkatársai, akit kirándulócsoportja véletlenül egy benzinkúton felejtett az M3-as autópálya mellett.

A két NAV-os tankolni készült az M3-as autópályánál, 80 kilométerre Budapesttől, amikor hallották, hogy valaki keservesen sír.

Egy elkeseredett, tíz év körüli gyermeket láttak magányosan ácsorogni az autópálya szélénél, aki nagyon megrémült, mert véletlenül ott felejtette a busz, amely egy erdélyi gyermekcsoportot hozott osztálykirándulásra  Magyarországra.

A pénzügyi nyomozók telefonszámukat átadták a benzinkút személyzetének, és az akkor már nyugodt kisfiúval beültek a kocsijukba.

A busz útvonalát követték, amikor megszólalt a telefon. Kb. 50 kilométerrel arréb a gyermek újra találkozhatott társaival: a NAV autója egy újabb benzinkút parkolójában érte utol a kirándulóbuszt.

(hvg.hu)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@bodorandras: A legkedvesebb rokonod idióta te szaros román paraszt...
Ördögvadász
@papa.49: selejt, következik az esti olvasás! A vén ökör hátul!
papa.49
@Ördögvadász: ,, a kutya ugat, a karaván halad,, Na szakadj le rólam sötétkém!!!
nezelodo
Sebaj majd eljön ide elüldözött tanítónak az, aki meg sem tudja számolni hány darab a pulya a buszon... Vagy nagyon el volt foglalva Tündérország csodálatával, meg az útszéli vezéri kinyilatkoztatással az óriásplakátokon?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.