A kormány családvédelmi akciótervének lényege, hogy a magyar családok megerősödjenek – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatornán pénteken.

Tuzson Bence hangsúlyozta: a család "a legfontosabb alapegység", arra épül az ország, arra épül a társadalom. A szolidaritás legkisebb egysége is a család – tette hozzá.

Jelezte: sok eszköz kell ahhoz, hogy a magyar családok megerősödjenek, egy lépés önmagában "csodát nem tesz", de ezeket egységesen kell kezelni. Ezért is dolgoznak ki akciótervet (amelynek része a szerdai kormányülésen elfogadott program elemei mellett a családi otthonteremtési kedvezmény is), és nem csak egy-egy intézkedést hoznak – tette hozzá.

Ez egy csomag, amely mindenkinek egyértelművé teszi, hogy "családban élni jó, családban élni fontos dolog", és a családok támogatása elsődleges – mondta az államtitkár.

(MTI)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az egész pacák megjelenése olyan hogy egy fagylalt megvásárlását nem bíznám rá...
Ez makog itt nekünk, már normális kinézetű szarvivőket se tud a fütyisz beszerezni???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
a helység kalapácsa
tuzson még egy lelkében rossz arcú gazembernek: LÓZUNG

Nem unjátok még a jelmondatgyártást?
Ez egyszerre kommunista-fasiszta bullshit propagandista duma.

Tudod, a Bibliában megfogalmazott, és igazából rosszul fordított "lelki szegények" (Máté 5,3) kifejezés nem rátok és a fajtátokra utal, ti meszelt sírok.
És miután elvégeztétek a napi gonoszságaitokat, utána csak üres tekintettel meredtek ki a fejetekből bámulva az egyre nagyobb és egyre büdösebb szemétdombra, mert ti szemetek, szemétből akarjátok megépíteni Bábel-tornyát.
Nem fog sikerülni!
papa.49
Az egész pacák megjelenése olyan hogy egy fagylalt megvásárlását nem bíznám rá...
Ez makog itt nekünk, már normális kinézetű szarvivőket se tud a fütyisz beszerezni???
Zeta
Magyar családok megerősödése ; Orbán , Mészáros, Garancsi, Rogán, Habony, Andy, stb. Aki a brancshoz tartozik erősödhet.!
Pálinkás Pál
A magyar családok megerősödése felé vezető út első lépése,hogy titeket narancsosok...eltüntetni a süllyesztőben...olyan ítélettel hogy csak lábbal kifelé jöjjetek ki a sittről!!!
szaboria1
Végig gondolni az eddig kitalált család segítést nekem az jön le csak a jómódúak járnak vele jól. Pedig jobban el kellene gondolkozni mert a népesség növekedése a munkanélküli családoknál növekszik akik gyermekei nem igazán munka szeretők lesznek.
colibri
@papa.49: Korábban sem tudott. Az egész génállomány egyforma. Gondolj vissza az államtitkárrá változott korábbi szóvivőkre, mint Hoppál, vagy a bajai volt polgármester Zsigó. Mondjuk a mostani szófosóik Kónya és Halász is ugyanaz a kategória és nem is törekednek jobbra.
egyvandor
Magyar családok matolcsy gorbán csányi rogán kövér polt és mégy egy néhány. Így hihető is
egyvandor
@papa.49: fideszül beszél és az a szerencséjük hogy majdnem két miliió idióta nem érti csak leadja rájuk a szavazatát.
papa.49
@egyvandor: Igen ez a legnagyobb baj...
egyvandor
Ezeknek fő céljuk hogy akkora anyagi potenciálhoz jussanak amivel sakkban tudják tartani az országot legyen annak bármilyen megválasztott kormánya. Erre elegendő a potenciállal már az ezredfordulón is rendelkeztek. El lehet képzelni mára mire képesek.
Ami az ország sorsát illető tervük azt ott találjuk, ahol az alaptörvény asztalát. SEHOL!.
papa.49
@colibri: Az emberszerűek kiválasztásánál kritérium a hazugovicsnál korlátoltabb legyen, vagy tudjon a földig meghunyászkodni, és ne akarjon a hazugovics helyére pályázni, mert akkor kitöri a nyakát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.