A csepeli Radnóti Miklós Művelődési Házban tartott lakossági fórumot Miniszterelnöki kabinetiroda vezetője, aki az MTI szerint többek közt beszélt arról a „nemzetközi hálózatról”, aminek célja, hogy "eltakarítsák az útból azokat a kormányokat, amik útjában vannak a szabályozatlan, ellenőrizetlen bevándorlásnak. Ennek érdekében megpróbálják megbontani a rendet és instabillá tenni ezeket az országokat. Rogán Antal kiemelte: „Vannak Magyarországon kiképzőközpontok, ahol már embereket készítenek elő (...) , olyan aktivistákat, akiknek a polgári engedetlenség szervezése lesz a feladata ősszel. Új jelenség következik, ha nem működnek a tüntetések, majd el fognak foglalni közintézményeket, bankokat, aminek kifejezetten az a célja, hogy valamilyen rendőrségi attakot provokáljanak ki.” Szerinte ősszel „tudatos provokatív kísérletek lesznek”, ezek célja, hogy politikai instabilitást keltsenek Magyarországon.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"ősszel tudatos provokatív kísérletek lesznek”

Ohh, csodálkoztam volna ha nem terveznétek ilyet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
"ősszel tudatos provokatív kísérletek lesznek”

Ohh, csodálkoztam volna ha nem terveznétek ilyet.
eugen4402
Hajaj! Orbán se blindre érzett lőporfüstöt, szavait tettek követték. Rogán látomásait Kubatovék már forgatókönyvnek írják, és a szereposztás is javában tart. Ősszel jöhetnek a zavargások, a városi gerillák letartóztatása, és a rendkívüli állapot bevezetése. 2018-ban nem lesznek választások, helyette lesz esti kijárási tilalom.
Nessy
@eugen4402: Könyörgöm, ne adj további tippeket!
eugen4402
@Nessy: Esküszöm, nem annak szántam. A csürhe mindig a latin-amerikai recept szerint kotyvasztja a vacsoránkat, külön pechünk, hogy ott van mindig egy magasan képzett réteg, amelyik levezényli a puccsot. Nekünk csak a szedett-vedett népség marad, olyan, amelyik elfoglalta a Szmolnijt...
Jozefina
Provákációként mindezekez a fidesz-kdnp fogja véghezvinni, csakhogy bevezesse a főgeci a rendkívüli állapotot. Mindent erre hajaznak!!! És akkor nuku választás!!! Ala Erdogan módra!!!
magyarbakancs
@eugen4402: Lehet,hogy igazad lesz, benne van a levegőben a folytonos migránsozásra hivatkozva el rendelhetnek kijárási tilalmat ,és a szavazás elhalasztását meghatározatlan ideig.
Csak tennék, meg egyenként herélnék ki őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.