Ezúttal sikerülhet-e az MSZP-nek a megújulás – többek között erről beszélgettünk Ceglédi Zoltánnal. A politikai elemző bár lát némi fejlődést a szocialistáknál a korábbi megújulási kísérletekhez képest, így sem lesz egyszerű dolga Botka Lászlónak, ha kormányváltó erőt akar kovácsolni a szocialistákból, de a kormányfőjelölt előnye, hogy semmilyen vezető tisztet nem tölt be a pártban, így mindenhol rendet tud tenni. A szakértővel a többi ellenzéki párt esélyeit is számba vettük.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A cikkből:

"...DK-val nyilvánvalóan az MSZP-nek nincsen dolga. Vagy egyesüljenek újra egy párttá, vagy döntsék el, miért volt szükség arra, hogy Gyurcsány új pártot csináljon, és ezt elfogadva hagyják békén egymást. Én azzal sem értek egyet, hogy a Botka-féle haditervben egy Gyurcsány nélküli DK tagozódjon be az MSZP-be. Itt az ideje, hogy a DK-t mérlegre tegyük egy teljesen külön indulással."

Szerintem igaza van Ceglédinek (is).
A DK és Gyurcsányék mutassák meg, hogy nemcsak mások szárnyai alatt tudnak a Parlamentbe bekerülni, hanem van annyi támogatójuk, hogy önerőből is. Eddig még ez sohasem sikerült!
RonaGyuri
Ennek a derék Ceglédinek, meg cenzúrára, pontosabban öncenzúrára lenne szüksége, nem is ritkán. A legfrissebb példa: Pár napja a francia elnökválasztás kapcsán 1/2 9kor tudta azt fejtegetni, hogy nem kell odafigyelni a jelzett eredményekre. Fél órával a majd 2/3 eredmény bejelentése után és vagy negyeddel azt követően, hogy Marine már gratulált! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.