Nem szégyen az első számú példaképet majmolni. Vagy mégis? Lázár János beletörődött másodhegedűs szerepébe, és Orbán füstpöfögészeti tovalöködönce mintájára ő is akar magának egy síneken gördülő emlékművet. A grandiózus terv szülőatyja ebben az esetben is Orbán Viktor, aki a héten súlyos milliárdokat osztott szét ígérvény formájában mindenkinek, akivel összehozta a sors. Beindult a kampány, és abban a frusztráltságban, ami elhiteti vele, hogy a pénzével – vagyis a mi- és más európai ország kisembereinek adóforintjaival – mindent és mindenkit megtéveszthet, megvehet, hülyít országszerte.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ha előbb olvasom ezt a cikket, akkor az mno.hu mai vezércikkéhez ezt is odabiggyesztettem volna, bizonyítékként Őfenesége (nép)hadsereggel kapcsolatos attitűdjével kapcsolatban! =))
papa.49
A föld természetesen a tülökorrú lézeresszarjankóé!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.