Soros György emberének nevezte a Fidesz Botka Lászlót az MSZP miniszterelnök-jelöltjét, Vonát pedig Simicska bábjaként jellemezte a párt közleményében.

Soros György embere Botka

A fidesz MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az MSZP miniszterelnök-jelöltje egyértelművé tette, ha a szocialisták nyerik a választást, akkor lebontják a kerítést, beengedik a migránsokat, amivel veszélybe sodornák Magyarország és egész Európa biztonságát.

Hozzátették: a szocialisták készen állnak Soros és Brüsszel bevándorlás-politikájának végrehajtására, nem csak a kerítést bontanák le, hanem támogatják a migránsok kötelező, felső korlát nélküli betelepítését is.

Vona milliárdos bábja lett a Fidesz szerint

Vona Gábor a hatalomért és a pénzért egy milliárdos bábja lett, elárulta a Jobbik korábbi politikáját és a nemzeti érdekeket a Fidesz szerint.

A nagyobbik kormánypárt arra reagált, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom országos választmánya Vona Gábor pártelnököt választotta meg kormányfőjelöltnek a 2018-as parlamenti választásokra.

Azt írták, hogy Vona Gábor Gyurcsánnyal és a szocialistákkal együtt megakadályozta a migránsok betelepítésének megtiltásáról szóló alaptörvény-módosítást is.

A Fidesz szerint a magyar és európai baloldal azért támadja a kormány határvédelmi és családsegítő intézkedéseit, mert ők nem gyerekekkel, hanem migránsokkal kezelnék a népesedési problémát.

Migránsokat akar betelepíteni a baloldal Halász szerint

Halász János, a nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciójának szóvivője szombati, budapesti sajtótájékoztatóján kijelentette: ez a magyarázata annak is, hogy az elmúlt napokban az ellenzéki pártok miért támadták "kéz a kézben" a Budapesten megrendezett családok világtalálkozóját, és azon keresztül a kormány családpolitikáját.

A frakciószóvivő szerint Brüsszel, Soros György, az európai baloldal és a magyar balliberálisok "azt akarják, hogy migránsokból álljon Európa: alapjaiban akarják lecserélni és megváltoztatni Európa lakosságát, kultúráját, értékrendjét, nem akarnak erős nemzeteket és erős családokat". Ezért támadják a kormány családpolitikáját, és támogatják a bevándorlást – tette hozzá.

Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje egyértelművé tette, hogy ha a szocialisták kerülnek kormányra, akkor lebontják a déli határvédelmi kerítést, és "azt is tudjuk, hogy a baloldal a betelepítési kvóta végrehajtására is kész" – fogalmazott Halász János, hozzátéve: ezzel azonban a nemzet gyengítéséhez asszisztálnak.

A héten bejelentett családvédelmi akcióterv parlamenti szavazásánál ki fog derülni, hogy melyik oldalon állnak a balliberálisok – fűzte hozzá.

(MTI)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Orbán pedig Simicskának is, Sorosnak is embere volt, most pedig Putyiné.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Jó az irány, lassan megőrülnek az akolban!
Lepényleső
...és lehet,hogy külön-külön is különbek,mint a közleményt kiadó párt együttesen?
magyarbakancs
"Fidesz: Botka Soros, Vona Simicska embere"
A Fidesz imádok meg Orbán seggnyalói.
Nessy
Ebben a versenyben Orbán a dobogós! Ő mindig annak az embere, akitől valamit remél! Meg aki éppen szóba áll vele! Még fizetünk is érte hitel formájában!
Nessy
Szép ez a család támogatás. Azért ne tessenek elfeledni, hogy ezeket a kedvezményeket valakiknek meg kell fizetni! A jelenlegi rendszerben azoknak, akiknek már felnőtt a gyermeke kedvezmény nélkül, akiknek nem adott a sors gyermeket, akik már idősek a gyermekvállaláshoz.
Arról nem is beszélve, hogy minél jobb pozicióban van valaki, minél több a jövedelme, annál több a támogatása, még ha nincs is rászorulva, mert ami jár, az jár! A kiskeresetüeknek is jár, legfeljebb nem jut annyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.