Az MSZP kongresszusa megválasztotta a párt miniszterelnök-jelöltjének Botka László szegedi polgármestert - jelentette be az ellenzéki párt elnöke szombaton Budapesten. Molnár Gyula közölte, a 292 küldöttből 280-an szavaztak a kormányfőjelölti posztra egyedül aspiráló Botka Lászlóra. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
Az egyik párté... vannak többen, más pártok IS jelölnek, majd elválik - mint szar a májtól -,hogy igazán ki lesz a kihívó !
RonaGyuri
Elsőre arrogánsnak tűnik,

de azért ebben van/lehet némi igazság

Az MSZP-sek tanácskozása és Botka kijelölése/választása nyilatkozat-cunamira hergelte az állampárti potentátokat. Ezek tartalma, hangneme és a körülöttük történtek külön fejezeteket érdemelnének. Én azonban leragadok a derék listát – akció/kopasz-csoportos Kubatov kinyilatkozásánál.
A párt derék alelnöke szerint: „Botka László semmiben sem különbözik az elődeitől, egy korrupt, hazug szocialista politikus. Szerinte világos, hogy amit művel, az a képmutatás magasiskolája”!
Nos, bár a szocialista egy kicsit túlzás – de közel sem akkora, mint a konzervatív jelző -, de mindent összevetve a kijelentés azon része, hogy a jelenleg regnáló előd korrupt és hazug, valamint az hogy amit művel, az a képmutatás magasiskolája az evidencia.
Ami pedig a Botkát illeti, azt kell mondjam, hogy – túl azon, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ő lesz az utód – nem tudom, de ismerve a magyar politikus kínálatot egyáltalán nem lepődnék meg, ha ő vagy a következő sem érdemelne más minősítéseket! =))
relatív
@RonaGyuri: Azt azért biztosan lehet állítani, hogy a ' jelölt ' IS egy igazán megosztó személy,.

Az azért érdekes, hogy éppen ő az aki mást - nevezetesen és leginkább - a volt miniszterelnököt nevezi annak ?!!!

A jelenlegi regnáló nyugodt lehet a nevezett jelölt fellépésével - talán ez IS valamiféle megállapodás része (?) - annak ellenére, hogy a jelölt másokat nevez meg a regnáló választási győzelmének kiváltójaként !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.