Több órával a meghirdetett esemény előtt, titokban írta alá Kövér László fideszes választmányi elnök és Farkas Flórián Lungo Drom vezető és romaügyi miniszterelnöki tótumfaktum a 2018-as választásokra szóló megállapodást. Azt, hogy konkrétan miben állapodtak meg, sűrű homály fedi.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Miért? A mostmár szétszüljüki szilárd nem ciki? Öööö kupakolós Lajos nem ciki? Nem beszélve a bárki ellen harcolgató zsebhokis mini vezérükről. Soroljam még?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
adrenalink
Miért? A mostmár szétszüljüki szilárd nem ciki? Öööö kupakolós Lajos nem ciki? Nem beszélve a bárki ellen harcolgató zsebhokis mini vezérükről. Soroljam még?
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/07/farkas-1024x682.jpg
Összeillenek ezek minden szempontból. Rogán az ingatlanüzleteivel és a letelepedési kötvény bizniszével, Szijjártó az apuciéktól kölcsönkapott sok tíz milliókból vásárolt villáival, Lázár a gyerekei nevére íratott szőlőkkel, luxusvityillókkal, Matolcsy a közpénzből
foglalkoztatott szeretőjével, Polt elsikálóművész a Matolcsy keze alá tolt feleséggel és
lánygyerekkel, Pintér az ezer évre titkosított olajügyeivel, a Mészáros família a százmilliárdos
gazdagodásával és a minden gyerek nevén futó mindenféle vállalkozásaival, Orbán apuci és
Orbán tesók az állami megbízásokból zsírosodó családi kasszával, Vajna a tönkretett vállalkozók nyomorából kihajtott kaszinó­ milliárdokkal és az Amerikába cuccolt, felbrillezett
asszonykájával, Orbán Ráhel a saját lábával, a saját férje lábával és az ő közös ügyködéseikkel, Habony Árpád az ismeretlen milliárdos, nevenincs tanácsadó és propagandafélisten. De lehet folytatni a barackmagból üzletet remélő L. Simon Lászlóval, az erkölcsösség máza mögé bújó, a gyűlölettől kettőig sem látó, szerepzavaros Kövér Lászlóval (és az ő Szilárd öccsével, aki szintén az állami pénzek körül sündörög, de eddig még minden vállalkozása bedőlt), a lyukas gatyából kilógó seggű Orbán Viktorral. Egyik sem különb, mint Farkas Flórián. Egy centivel sem.
Eriksson
@Eladott Ország: Hiszen összenő az, ami összetartozik. Előbb utóbb...
Köb Jani
A piszok az soha nem lesz tiszta, még ha felülről, annak is látszik.
Pálinkás Pál
Nem a flóri kell hanem a cigó analfabéta szavazók...mielőtt bárki rasszizmussal vádolna...aki a fideszre szavaz,az mind analfabéta...ha nem roma,akkor is!!!
Eladott Ország
@Eriksson: Ezt a mára szállóigévé vált mondatot Willy Brandt német kancellár mondta 1989. november 10.-én a schönebergi városháza előtt tartott beszédében, méghozzá abból az apropóból, hogy ő az elsők között állt ki a német újraegyesítés mellett. Willy Brandt továbbá megköszönte Istennek, hogy megélhette azt a pillanatot, amikor Európa elszakított részei újra összenőnek. De itt nem erről van szó, hanem arról, hogy bűnözők nőttek össze, akik egy centivel sem különbek a díszcigány Farkas Flóriántó,. melynek az lesz a vég: Vádlott álljon fel!
Nessy
Kell a Lungodrom! Ők fogják megszervezni a lejárt konzervért, pár ezer forintért "megvásárolt " romákat ingyen szállítani szavazni!
CsipkeRózsa
Egy kormányzó pártnak ne kelljen egy ciki ember. Egyébként a ciki szó kevés Farkas Flórián neve elé.
Béla333
Nem kell a Fidesznek a Farkas Flóri, csak éppen a visszaforgatott milliárdok, százmilliók olyan pozícióba juttatták a díszcigányt, ami miatt akkor sem lehet elengedni a kezét, ha százszor bizonyosodik is be, hogy csak egy egyszerű hazug, tolvaj valakivel van dolgunk!
De ez legyen a mocskos hazaáruló Fidesz problémája!
A mi gondunk "csak" annyi, hogy ne veszítsük szem elöl a Flórit, amikor kiderül, hogy bukták a választásokat, akkor rögtön csattanhasson a kezén a bilincs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.