Nem tévedés, létezik egy olyan kerülete Budapestnek, ahol Soros György helyett Németh Szilárdot tartják az ördög földi helytartójának, persze csak az önkormányzat ellenzéki oldalán. Itt kell megjegyezni, hogy a Borbély Lénárd csepeli polgármester által beterjesztett és a képviselők által elfogadott döntéssel, amiről Németh úgy véli, hogy „ingyen” van, az is eldőlt, – mit tesz isten- hogy a csarnokot az eddig ismeretlen Magyar Birkózó Akadémia Alapítvány építheti meg mintegy kétmilliárd forintból a Kis-Duna-parton.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/10/nemeth-szilard-_1.jpg
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/04/nemeth-1024x681.jpeg
A Fidesz első vonalbeli, nehéz súlyú verőembere és könnyűsúlyú erkölcsi-­szellemi tartóoszlopa, aki egy sittes nepperre bármikor jobban emlékeztet, mint arra, hogy ő a kormánypárt egyik alelnöke.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
A szebb mint okosabb Szilárd erkölcsűt nem zavarja fidesz-alalnökként, hogy azt a kommunizmust emlegeti folyton, amit jelenlegi párttársai működtettek, és melynek tökéletesített változatában ténykedik ma.
Egyébként nem is értem miért gondol bárki lopásra, mikor egy projekt ára megnégyszereződik hirtelen?
Eladott Ország
nepszava.us/vegre-nemeth-szilard-is-megerett-a-bortonre/
Végre: Németh Szilárd is megérett a börtönre. Németh Szilárd annyira buta, hogy még el is árulta magát, amikor “irigy kommunistáknak” nevezte azokat, akik 2 milliárd forint pártember magánalapítványába utalását kifogásolták, hogy abból a közpénzből a köz javára építsen valamit, minden pénzügyi kontroll nélkül. Ezzel azt ismerte el Németh Szilárd, hogy a pénzt ő kapta, egy részét ellophatja. Mire lennének irigyek az emberek, ha neki ebből semmi nem jutna? Az “irigység” emlegetésével elárulta, hogy ezt a pénzt ő kapta, amelynek egy részét ellophatja. Lesz majd valamilyen “csarnok” is. De ez azért jó, mert Orbán bevonta őt nemcsak az általa zsarolható emberek körébe, hanem az “Orbán és társai” elleni büntető eljárásba is. Most már nemcsak a hazudozásért felelős, ami nem büntetőjogi kategória, hanem korrupció miatt is. Hála Istennek, nem ússza meg Németh Szilárd sem a börtönt. Egy dologra kell vigyázni, hogy vasbeton falú börtönbe tegyék majd, mert a téglafalat simán kiveri a tuskó fejével.
papa.49
@kisrigó: Azért gondolj bele ha mindegyik gyíkfejűtől elveszik a kastélyát, a földet, az erdőt, az üzemeket amit esetleg 1 Ft. szerzett /Szélesfejenagy Videoton, Ikarus/ akkor legalább a még meglévő vagyon újra az országé lesz nem ezé a rablóhordáé!!!
quadrocopter
Ahogyan a csepeli hordapénzt elvarázsolta, ennek a 2 mrd.-nak is ez a sorsa. Mocskos, primitív sunyi pacal!
simmering73
Nem csak Csepelen, az egész országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.