Nem tévedés, létezik egy olyan kerülete Budapestnek, ahol Soros György helyett Németh Szilárdot tartják az ördög földi helytartójának, persze csak az önkormányzat ellenzéki oldalán. Itt kell megjegyezni, hogy a Borbély Lénárd csepeli polgármester által beterjesztett és a képviselők által elfogadott döntéssel, amiről Németh úgy véli, hogy „ingyen” van, az is eldőlt, – mit tesz isten- hogy a csarnokot az eddig ismeretlen Magyar Birkózó Akadémia Alapítvány építheti meg mintegy kétmilliárd forintból a Kis-Duna-parton.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/10/nemeth-szilard-_1.jpg
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/04/nemeth-1024x681.jpeg
A Fidesz első vonalbeli, nehéz súlyú verőembere és könnyűsúlyú erkölcsi-­szellemi tartóoszlopa, aki egy sittes nepperre bármikor jobban emlékeztet, mint arra, hogy ő a kormánypárt egyik alelnöke.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/10/nemeth-szilard-_1.jpg
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/04/nemeth-1024x681.jpeg
A Fidesz első vonalbeli, nehéz súlyú verőembere és könnyűsúlyú erkölcsi-­szellemi tartóoszlopa, aki egy sittes nepperre bármikor jobban emlékeztet, mint arra, hogy ő a kormánypárt egyik alelnöke.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/05/nemethsz-1.png
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/05/nemeth-1024x578.jpg
Te már csak tudod, milyenek a régi komcsik, hiszen azon nosztalgiáztál szintén vagy három
napja, hogy micsoda tartást adott a Ceaușescu­ elnyomás a romániai magyaroknak, bezzeg a
puhány Kádár féle fridzsider ­szocializmus. Aztán hogy, hogy nem két napja azt is tudjuk, hogy nyilvános hörgéseid és fröcsögéseid elismeréseképpen végül csak a nyakadba szakadt két milliárd forint nem remélt költségvetési támogatás, amiből a magánalapítványod felépítheti a Magyar Birkózó Akadémia sportcsarnokát. Ha már híd nem vezet a munka világába, mert szétlopták az elvtársaid, akkor legalább senki ne szólhasson bele, hogy egy húszezredik Fidesz­ közeli magánalapítvány mit kezd 2 milliárd (2000 millió) közpénzzel. Mert ez így korrekt. Hogy emberek azért fizetnek adót, hogy Szilus birkózócsarnokot építsen, ha úri kedve úgy tartja.
papa.49
@Eladott Ország: @Macskaszem: Csak építse fel nyugodtan aztán el kell tőle venni országgyűlési határozattal, és ugyanúgy a többi ilyen ,,rablott javakat,, mindegyiktől egytől,egyig!!!
Eladott Ország
@papa.49: A csepeli proligyerekből tanítóbácsivá cseperedett, először SZDSZ-­es, majd fideszes politikussá erősödő birkózószövetségi elnök (azt is csak csalással) és rezsi nagyonbiztos, játssza a polgári jobboldali konzervatív -keresztényt, a tahója.
Qqberci
Kellene már egy Magyar Seggfejüzemeltető Akadémia is...
kisrigó
@papa.49: Sajnos annyi pénzt fecsérelnek el haszontalan dolgokra, hogy lehetetlen lesz visszavenni a beleölt pénzt. Arról nem is beszélve, hogy már eleve ellopják a névleges bekerülési érték jelentős részét, amit visszavenni hiú remény csak!
Eladott Ország
" Lehet összemosni mindenkit, aki nem tartozik a brancsba. Baloldali­ libsi­ migráns simogató­ soros pénzéből civil ­hazaáruló ­ellenség ­kiirtani ívet rajzol a magyar égre a magyar kormány. Nagyjából ez a gondolatmenet. A nyakig beszart egybites polgár pedig észre sem veszi, hogy a szomszédjáról, rokonáról, barátjáról, konkrétan a tulajdon országának háromnegyedéről van szó. Az országon ész nélkül átrohanó migránsok és menekültek mellett neki gyűlölnie kell a honfitársait is. Ez még talán egyszerűbb is, mert ugyan a tévében, pártmédiában és a Semjén Zsolttól Bayeren keresztül Széles Gáborig ívelő szellemi­ erkölcsi­ etikai ­taktikai szivárványhídon bőséggel láthat állatként viselkedő vadakat, darabokra trancsírozott hullákat, soha, senki által sehol nem jegyzett weboldalak linkjeit, amely weboldalakon google ­fordítóval eszkábálnak bomba híreket olyan külföldi oldalakról, amely oldalakat élő ember nem olvas (ebben Széles Gábor közösségi oldala verhetetlen), de az ilyen ellenség mégsem az igazi. A balos­libsi az igen. Annak a szemébe lehet nézni, lehet érezni a szagát, mellé lehet állni a buszmegállóban. Az kézzelfogható ellenség. Németh Szilárd nagyon alkalmas erre a feladatra, mert sem az érvek, sem a tények nem befolyásolják és nem zökkentik ki a szerepéből. Képviseli azt, amit betanult. Valójában nem ő, személy szerint a nagyon ijesztő, hanem az, hogy valószínűleg a kormány mentalitását láthatjuk az ő értelemtől csillogó tekintetéből kikönyökölni.
telegdilaci
REZSI Szilárd csak hallgasson,nézze már meg hány volt,MSZMP-tag és KISZ tag van a kormányban,azután pofázzon marhaságokat,hiába épít akadémiát,ESZE NEM lesz több szegénynek!
szaboria1
Egy márciusba bejegyzett alapítvány máris 2 milliárdot kap. Ez miért nem zavarja a Fideszek szemét. Német mivel a Fidesz alelnöke is egyben neki nem is volna szabad , hogy egyáltalán ilyenbe részt vegyen.
Igaz ma már a fideszesek ezt már szabályosnak veszik, mint Tompika az MTK kebelezte be már is kieset a csapata az első osztályból. Új stadiont így hálálták meg.
eugen4402
Már most több sportcsarnok, és sokezer férőhelyes aréna van, mint ahány birkózó él az országban. Nézőt honnan vesztek az üresen tátongó lelátókra?
Németh, maga építsen bármit a saját telkén, de saját zsebből, a közös kasszától maradjon 30 méternél távolabb...
Aki Én
A szebb mint okosabb Szilárd erkölcsűt nem zavarja fidesz-alalnökként, hogy azt a kommunizmust emlegeti folyton, amit jelenlegi párttársai működtettek, és melynek tökéletesített változatában ténykedik ma.
Egyébként nem is értem miért gondol bárki lopásra, mikor egy projekt ára megnégyszereződik hirtelen?
Eladott Ország
nepszava.us/vegre-nemeth-szilard-is-megerett-a-bortonre/
Végre: Németh Szilárd is megérett a börtönre. Németh Szilárd annyira buta, hogy még el is árulta magát, amikor “irigy kommunistáknak” nevezte azokat, akik 2 milliárd forint pártember magánalapítványába utalását kifogásolták, hogy abból a közpénzből a köz javára építsen valamit, minden pénzügyi kontroll nélkül. Ezzel azt ismerte el Németh Szilárd, hogy a pénzt ő kapta, egy részét ellophatja. Mire lennének irigyek az emberek, ha neki ebből semmi nem jutna? Az “irigység” emlegetésével elárulta, hogy ezt a pénzt ő kapta, amelynek egy részét ellophatja. Lesz majd valamilyen “csarnok” is. De ez azért jó, mert Orbán bevonta őt nemcsak az általa zsarolható emberek körébe, hanem az “Orbán és társai” elleni büntető eljárásba is. Most már nemcsak a hazudozásért felelős, ami nem büntetőjogi kategória, hanem korrupció miatt is. Hála Istennek, nem ússza meg Németh Szilárd sem a börtönt. Egy dologra kell vigyázni, hogy vasbeton falú börtönbe tegyék majd, mert a téglafalat simán kiveri a tuskó fejével.
papa.49
@kisrigó: Azért gondolj bele ha mindegyik gyíkfejűtől elveszik a kastélyát, a földet, az erdőt, az üzemeket amit esetleg 1 Ft. szerzett /Szélesfejenagy Videoton, Ikarus/ akkor legalább a még meglévő vagyon újra az országé lesz nem ezé a rablóhordáé!!!
quadrocopter
Ahogyan a csepeli hordapénzt elvarázsolta, ennek a 2 mrd.-nak is ez a sorsa. Mocskos, primitív sunyi pacal!
simmering73
Nem csak Csepelen, az egész országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.