A Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából készített közvélemény-kutatást, ami szerint a pártok támogatottsága nem változott az elmúlt hónapban.

A válaszadók 25 százaléka a Fideszre, 14 százaléka az MSZP-re, 10 százaléka a Jobbikra voksolna, ha most vasárnap lennének a választások.

Január óta zuhant Orbán népszerűsége

Az LMP és a DK 3 százalékon, a Momentum 2 százalékon áll. Az Együttnek és a Kétfarkú Kutya Pártnak egy-egy százalékos támogatottságot mértek, a Liberálisoknak és a Párbeszédnek még ennyit se.

A közvélemény-kutatók mérték az egyes politikusok népszerűségét is, amiből kiderült, hogy január óta 9 százalékot vesztett Orbán, csak 40 százalékon áll. Botkát a megkérdezettek 43 százaléka, míg Vonát 34 százalék kedveli, míg Gyurcsány két pontot rontott egy hónap alatt: 19 százalékon áll.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Csak azért hiányolom Szél Bernadett népszerűségi adatát, mert alig néhány hónapja még arról szóltak a hírek, hogy Szél a legnépszerűbb ellenzéki politikus, azóta meg agyon van hallgatva!:

2017-02-08 13:23:00
"Szél Bernadett a legnépszerűbb ellenzéki, Orbán is erősödött
... Botka László 34 százalékos támogatottságával jelenleg a második legnépszerűbb ellenzéki politikus, Szél Bernadett az LMP társelnöke mögött, aki 38 százalékot kapott."
www.atv.hu/belfold/20170208-szel-bernadett-a-legnepszerubb-politikus-botka-csak-a-masodik
qxy
Na és ? Ki ad valamelyik felmérést végző akárkik a Fidesz oldalán hogy növekedett.
Nagy lószar.
nyanya001
www.napi.hu/magyar_gazdasag/szeteshet_az_orban-rendszer_meglepo_joslat_erkezett.639243.html

A rendszer 30-35 éves rutintalan, szakmailag megkérdőjelezhető hátterű főosztályvezetőkkel és más vezetőkkel van tele. Mivel nincs szakmai hátterük nem kockáztatják a reputációjukat, nincs bennük félelemérzet, hogy szakmailag elfogadhatatlan dolgokat tesznek. Fidelitasos vagyok, jövök-megyek, beülök mindenhova - gondolhatják.
Üvöltve mennek bele

Azokban, akik a politikától kapnak mindent, egy félsz van: mit fog mondani Orbán Viktor arról, amit csinálok. Olyan hírek terjednek szakmai körökben, hogy egy-egy törvényjavaslat vezetői összefoglalói nem lehetnek hosszabbak fél oldalnál, mert az államtitkár vagy miniszter legfeljebb ennyit hajlandó elolvasni. Eközben vannak olyan kérdések, amelyek hátterét nem lehet húsz oldalnál rövidebben tálalni.
A mindezek miatt születő hibák javítása rengeteg időt és energiát vesz el, ami agyonvágja az államigazgatás hatékonyságát. Felesleglesen mennek el erőforrások olyasmire, amire nem kellene. A szakma képviselői sokszor üvöltve vetik bele magukat olyan témákba, amelyekről azt gondolják, hogy fontos a kormányzatnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.