Ha nem jönne be ez a MoMa dolog és a CEU-t is sikeresen kiűzné a pártunk és kormányunk,Bokros Lajos, mint publicista is megélhetne. Bokrost mint a jó múltkorában, most is megtalálta egy elszabadult indulatoktól túlcsordult, feltehetően nem MoMa-párti szavazó voks-tulajdonos, aki nem éri be a fülke magányában ráváró “x”- rajzolással, nem ő a szélre bízza gondolatát. Így írta le az estet az érintett politikus: “Mocskos hazaáruló” – ordította ki a kocsi ablakából egy

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
Valami idióta viktoriánus köcsög volt.
bencemacska
Sajnos Magyarország szellemi színvonala alászáll a csúti rém színvonalára.
Ezt érdemeljük, ha nem tudjuk az általa elbutított tömeget felvilágosítani és a saját érdekeinek képviseletére megtanítani!
Sámannus
Az a helyzet, hogy sokan kapnak olyan egzisztenciát, ami kevés ésszel jár, és jól keresnek, ezeknek a az országos érdekek már nem tekinthetők etalonnak. Ők képtelenek új kenyéradó mögé állni.Ők csak kenyéradójukkal együtt szállnak alá.
relatív
' Ez ' a szellemi színvonal jellemzi a adott párthoz tartozókat, bármily beosztásban, és iskolázottsági fokon IS élik ' haszontalan ' életüket !

A legmagasabb közhivatalnokok IS elképesztő hazugságokat terjesztenek minden megszólalásaikban a médiában, vagy egyéb megnyilvánulásaikban. Mindezekhez rezzenéstelen arckifejezéssel, még a nyilvánvaló - iskolázatlanoknak IS egyértelmű - tényekkel szöges ellentétben álló ' saját ' állásfoglalásukkal IS nyomatékkal szolgálnak a nép minden rétegének megtévesztésére... IS !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.