A Fidesz szerint a nemzeti konzultációhoz kapcsolódó országjáró körút visszaigazolta, hogy az emberek döntő többsége támogatja a kormányt, elutasítja Brüsszel elhibázott bevándorláspolitikáját és kiáll Magyarország szuverenitása mellett.

Hidvéghi Balázs, a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója vasárnap, Budapesten tartott sajtótájékoztatón elmondta, a Fidesz az elmúlt négy hétben több mint százharminc településen tartott fórumot, amelyeken több mint 30 ezer emberrel találkoztak.

Kiemelte továbbá, hogy a nemzeti konzultáció visszaküldött íveinek száma már most, a szerdai határidő előtt meghaladja az 1,6 milliót, ami rekordot jelent, hiszen soha korábban nem vettek még részt ennyien a konzultációban.

A Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta, úgy érzik, az emberek aggódnak azért, mert Brüsszel elhibázott politikája veszélyezteti Magyarországot, veszélyezteti az ő biztonságukat is.

A magyar emberek nem akarják migránsokkal elárasztani az Európai Uniót, nem akarják migránsokkal elárasztani hazánkat sem, féltik a településeiket, a faluikat, a városaikat, a saját és gyermekeik biztonságát.

Hidvéghi Balázs szólt arról is, az embereket mélyen felháborítja, hogy a

magyar baloldal a bevándorlás pártján áll, lebontaná a kerítést, és Brüsszel érdekében emel szót, legutóbb is megszavazott egy Magyarországot elítélő határozatot az Európai Parlamentben.

A kormánypárti politikus hangsúlyozta, a fórumokon a legnagyobb felháborodást az váltotta, hogy az Európai Parlament határozatban kérte számon egy terrorizmus vádjával Magyarországon jogerősen elítélt férfi szabadon bocsátását.

Ez egyrészt támadja a független magyar bíróság döntését, másrészt egy olyan ember szabadon engedését szorgalmazza, aki rátámadt a magyar határőrökre, köveket és vasdarabokat dobált, valamint hangosbeszélővel lázította az illegális bevándorlókat – mondta Hidvéghi Balázs, aki szerint az EP mindezt akkor kéri számon Magyarországon, amikor néhány nappal ezelőtt Manchesterben ártatlan embereket gyilkoltak terroristák.

Emellett az is sokak aggodalmát váltja ki, hogy a Brüsszel által tervezett energiaunió veszélybe sodorná a hatósági árképzést és a rezsicsökkentést – tette hozzá a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hidvéghi Balázs elmondta, a kormány csak akkor tud hatékonyan fellépni "Brüsszel és a Soros-szervezetek nyomásgyakorlása" ellen, ha minél többen visszaküldik a nemzeti konzultációs kérdéssort jövő hét szerdáig.

(MTI)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Megkérdeztem a barátaimat és kiderült, hogy az egész ország oda van értem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cs.n.
A többség leszarja az egészet, hiába toltátok a kampányt negyed évig.
lusta
98%-os a siker.
Mit nem lehet ezen érteni?
papa.49
Ez így egy hatalmas ordas HAZUGSÁG semmi egyéb... Azt mondja az ,,emberek elsöprő többsége,, a 8.4 millió szavazóképesből 1.6 millió még számolni se tudtok tökgyaluk!!!
nevemnick
Az a plöm-plöm szájú, szotyiköpködő, gizda-gazda ánusznyaló bandájával együtt meddig képes még hazudozni, Brüsszelezni, az ország vagyonát elsinkófálni, a közvetlen csicskáit az adófizetők és ,,brüsszeli" pénzzel kitömni?

A hétvégén (két napig) Eszék és tágabb környékén jártam. Érdekes módon egy megveszekedett migránccsal sem találkoztam, annál több magyar rendszámú gépkocsival és utasaival.
Akkor most miről is van szó?
Mi csak vágjuk a savanyú pofát a megfélemlítésből kifolyólag, míg más nemzet vigyorog és éli a világát.
Magyarország, én nem így szeretlek!
Nessy
Éljen, vivát, banzáj, csirió! 130 településen 30 ezer ember. Eget rengető "többség"! Természetesen csak előzetesen, írásban leadott kérdésekből válogatták ki azokat az "álkérdéseket" amelyik egyetértett pártunkkal és kormányunkkal.
Mennyivel jobban jártunk volna az elmúlt években, ha nem pártunk és kormányunk állapítja meg egy követhetetlen algoritmussal az energia árakat! Igaz, akkor mi a fenéből adott volna az MVM félmilliárdot a CÖF nevű álcivil társulatnak?
quadrocopter
Valaki küldjön egy ólcsó értelmezőt a Lendvayba, hogy tudják, mi a "többség" jelentése!
Amúgy ha ez az 1.6 - eddig nem bizonyított - millió a rekord, akkor milyen lehetett a többi?
Ismét magatokta kenitek a szart, birkák!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.