Szijjártó nagyon találékony, újabb országot talált magának, ahová exportálhatja a hitelből odavágyó üzletembereket. Az, hogy kik kapnak majd a beigért Eximbankos 85 millió eurós kölcsönből egyelőre a jövő zenéje. A lényeg: a lehetőség az oly közeli kelet-afrikai köztársaság és Magyarország gazdasági kapcsolatainak élénkítésére.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hogy kik kapnak majd a beigért Eximbankos 85 millió eurós kölcsönből egyelőre a jövő zenéje???
egyrészt egyértelmű, hogy a csókosok, másrészt egy biztos, hogy nem zene lesz! =))
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/03/massai-277238_960_720.jpg
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/04/gabon.jpg
Talán nem számlát nyit a Legó Duce Afrikában is? Addig kell a vasat ütni, ameddig el nem törik Drága honfitársaim a Nemzeti Együttlopás soha véget nem érő rendszerében! Nyakig érő boldogság, háromszoros hurrá és aztán lehet megnyugodni, hátradőlni, hanyatt esni.
Mindenkinek megvan még a Déli Nyitás fedőnevű nagy terv? Nos Kenya itt van a szomszédban. Tehát halban nagyok vagyunk. Azt viszont most sikerült megtudnom, hogy kicsiny hazánkban is felütötték a fejüket a sivatagok. Aki tudja, hol vannak nálunk olyan extrém száraz területek, amelyeket a mi klímánk alatt képtelenség növényzettel beültetni, feltétlenül szóljon nekem is. Köszi. Nem szikes talajról, vagy ilyesmiről van szó, hanem olyanról, ahová soha nem esik az eső és határon belül van. A cédruspopuláció vizsgálata főleg végtelenül fontos és jelentős. Segítek, hogy ne kelljen a kenyai szakembereknek ész nélkül bóklászniuk az országban, mert még a végén migránsnak nézi őket az aggódó lakosság. Hazánkban néhány cédrus Budafán, Badacsonyörsön, Gyöngyösön, valamint az Orczy­ kastély kertjében található. Én őszintén nagyon örülök annak, hogy már olyan nagyon jó az együttműködés a környező országokkal, ami szükségessé teszi az ilyen tárgyalásokat. Feltételezésem szerint Szijjártó Petike nem turistaosztályon röppent oda és vélhetőleg nem is egyedül. De nem baj, telik rá. Azért én azt javasolnám, hogy a legközelebbi ilyen – rendkívül fontos és előremutató – tárgyalásra, konferenciára, vagy éppen aminek nevezik, csak odafelé fizessük mi, adófizetők a repülőjegyet. Visszafelé csak akkor, ha legalább annyi nyereséget realizál a delegáció az országnak, ami fedezi a költségeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.