Mészáros Lőrinc ma egyetlen percben bebizonyította, hogy Rátonyi Róbert óta nem született nála nagyobb táncos-komikus e hazában. A Nemzet gázszerelője az elmúlt hónapokban már több remekbe szabott nyilatkozattal elkápráztatott minket, ám ezek nem nyerték el főnökei tetszését annyira, mint műértő közönségét.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: anka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
@Cefi: - a csőd szélén volt..., most meg teszi az agyát ami nincs! - és van képe röhögni rajta...
alfahir.hu/sites/default/files/styles/szeles/public/indexfoto/meszaros_0.gif?itok=oFfqNhYO
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anka
@Eladott Ország: - áááááááááááá, nekem elég lenne egy csavarhúzó..., állítanék a szemén egy menetet! :D :D
qxy
Nem ő a hibás emberek a Magyar törvény, az alkotmány és az igazság szolgáltatás emberei. Ezekkel kellene kezdeni a csótány irtást. Ha nincs igazam, kérem jelezze tisztelt főügyész úr.( nak nevezném, de ?)
takaro marica
@anka: Elég kivenni belőle a tartós elemet, akkor leáll a távirányítója..
libellle
@karma1: Ohó, azokat a pénzeket nem lehet jótékonyságra elherdálni mert aapénz gazdija azt nem engedné mi maradna a sok száz lábon álló családnak késöbbre?
karma1
@qxy: Nincs alkotmany, csak alaptorveny - az alkotmanyt pedig jogszeruen nem szuntethette volna meg! A tobbivel egyetertek!
Na meg azert o is hibas, hiszen az alkotmanyt az o otletere, polt peter segitsegevel toroltek el. A trocsanyi meg inkabb csak egy szobadisz, esze is pont annyi...(Igazsagugyminiszter)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.