Németh Szilárd szerint mártírt akarnak csinálni a magyar bíróság által terrorizmusért elítélt menekültből, ami elképesztő. Botka és Gyurcsány kiegyezhet a rezsibiztos szerint.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese kedd reggel a TV2 Mokka című műsorában a Magyarország elleni európai parlamenti határozat kapcsán úgy fogalmazott: "egy terrorcselekményért elítélt embert felmenteni, és azt mondani, hogy a bíróság gyanús körülmények között hozta meg az ítéletét, és gyakorlatilag egy mártírt akarnak ebből az emberből csinálni, ez elképesztő". Kíváncsiak arra, hogy a terrorizmus elleni küzdelem miatt életre hívott nemzetközi szervezetek mit szólnak ehhez – jegyezte meg.

Németh Szilárd beszélt arról is, hogy szerinte valamilyen egyesség lesz Botka László szocialista miniszterelnök-jelölt és Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke között. A kormánypárti politikus úgy látja, jelenleg egy pozícióharc folyik, és legutóbb odáig jutottak, hogy a nemzetbiztonsági bizottságot, a titkosszolgálatokat is használták volna egymás ellen.

Megjegyezte azt is, hogy a két ellenzéki politikus soha nem támogatta a határzárat. Nekik "lediktálta Soros György, hogy mit kell tenniük" – fogalmazott Németh Szilárd.

(MTI)

(Címlapi kép: wikipedia CC BY-SA 4.0/Derzsi Elekes Andor)

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Bocsi, de ezen a hiren majdnem bepisiltem!Allatira vizualis vagyok es elkepzeltem, ahogy botka meg Gyurcsany uldogelnek egy iskolapadban - gondosan szetultetve persze! - mig Soros Gyorgy hatratett kezzel, peckesen setalgat a ket pad kozott, es diktal: "Irjak, uraim: rezsiszilard golyofeju, orban hazaarulo. En meg azert se viszem el a CEU-t az orszagbol"

Csak tudnam, hogy ez a ket ember - Gyurcsany es botka - MIKOR talalkozik Soros Gyorggyel, es MIKOR, MILYEN FORMABAN kapjak az utasitast, no es persze HOL A LOVE'??? Mert ha Gyurcsany es botka nem adjak tovabb a lovet, akkor nem fog tortenni semmi sem, viszont ha meg igen, AKKOR HOL VAN ENNEK A NYOMA, te golyofeju idiota??? Nyugodtan kerhettek egy kozos szobat a fonokoddel Grazban, mert mar mind a kettotokre rafer az olajcsere,... Agybeteg nemzet szegyene...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Rizsa Szilárd keressetek már egy fiatalabb ellenséget! Undorító, hogy állandóan Sorosról beszéltek mindennek Ő az oka mindennek. 87 éves emberrel ellenségként bánni beszélni az a legnagyobb bunkóság! A saját butaságotokat az ország vezetésére alkalmatlanságotokat így akarjátok leplezni.
Rizsa Szilárd arra válaszolj,hogy a fa árának áfáját mikor törlitek el?
Miért nem jár alanyi jogon a fával fűtő családoknak rezsicsökkentés?
Miért a legszegényebb fával fűtők fizetik a legmagasabb fűtés számlát?
Miért 3500 forint egy mázsa fa ára?
Ne Sorosoz ne rezsicsökkentésről beszélj akkor amikor hozzánk nem ér el,igaz nem vagyunk cigányok,csak kisnyugdíjasok..
herczeg0210
Neked meg apuskám lediktálta a Diktor, a mini Szterelnök, hogy mit kell mondanod, mert magadtól, sajnos, az nem menne!!!
evacica
Ez a fazon tényleg orvosi eset! Büszke lehet a fidesz az ilyen elmeháborodott vezetőire! Hajrá fiuk, előre a kórházi zárt osztályokba!
Nessy
Németh Szilárd, Kósa és a többiek igazolják Einstein tételét, miszerint az "emberi hülyeség és a világegyetem végtelen!" A világegyetem végtelensége még nem bizonyított!
Cefi
Mikor német, kósa, szíjgyártó összejönnek egy szobában, pezsgöt bontanak, mert hármójuk IQ-ja együtt három számjegyű.
szaboria1
Most nagyon haragszom az MSZP-re hogy bezárták a Lipótmezői elmegyógyintézetet. Mert már egy jó pár fideszes oda való lenne. Német fejét elnézve már látszik az elmeállapotának romlása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.