A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadójának közlése szerint 70-80 ezer migráns ragadt a balkáni útvonalon, és a magyar határt érintő illegális átlépési kísérletek számának hullámzása várható.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában a migrációs nyomást a magyar határon permanensnek nevezte.

Mint mondta, illegális átlépési kísérletek történnek a határátkelőhelyeken és a zöldhatáron.

Bakondi György a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában kijelentette, hogy Magyarországnak stabil a határőrizeti rendszere, és a balkán útvonalon rekedtek zöme nem szír, hanem pakisztáni, afgán, bangladesi.

Megjegyezte, a fő migrációs "súlypont" most már a tengeri útvonalon van, amely Líbiából Olaszországba tart.

Bakondi György szerint nem látszik jelenleg olyan körülmény, amelyik arra utalna, hogy "egyszer csak úgy véget ér magától" a migrációs nyomás.

(MTI)

(Címlapi kép: wikipedia.hu/Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárság/Hornyák Dániel)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
"...átlépési kísérletek számának hullámzása várható." ... ezt belbiztonsági főtanácsadói beosztás nélkül is bárki megállapithatja!:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Úgy fest az egész társaság, mintha a lipótmezei csata helyszínén fogdosták volna össze a
szakértőket (valamint a minisztereket, államtitkárokat és Orbán Viktorokat) egy ökörnyálas őszi alkonyon. Ki a büdös isten haragja az a Bakondi György? Tudjuk ki ő? A katasztrófavédő debilnek kinéző kretén, az iskolázatlan tűzoltó altábornagy, a
világhírű télügyi biztos, a mindenki üljön át egy másik autóba akciófilm és valóságshow (társ)rendezője, az olajszőkített belügyér elvtársa az erkölcsi pusztulásban, a bárgyú semmihez nem értő papagáj, a nyugalmazott migránsügyi belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadó, bruttó 1 millió közpénz ellenében éktelen baromságokat bármikor összehordani képes seggarc. Akiről semmi olyasmi nem jut eszembe, amit a saját kútfejéből és született zsenijéből követett volna el, amitől jobb, biztonságosabb, élhetőbb hely lett ez az ország, aki már határőrnek is hülye volt, de kitartó seggnyalással felszopta-­nyalta magát a személyiségzavar mellé és mindenhez ért, szakért, tájékoztat, betrappol mikrofonállványokkal csacsorászni, semmit mondani, tolni a síkbuta propagandát. De Bakondi sem fog "egyszer csak úgy véget ér(ni) magától, mint a migrációs nyomás"
justhpeter
@Eladott Ország: Halálpontos leírás !
nezelodo
Hát vakondi elvtárs, most nagy feladat vár rád, valahogy fel kell csalogatni az elriasztott migrákat az elektromos kerítéshez, hogy Európa megmentője a segítségükkel megnyerje a következő választást! Ha meg nem lesznek olyan hülyék, hogy nekimenjenek a drótnak, szerződtetni kell pár erdélyi statisztát, akik szakmányban naponta többször nekimenjenek az okos kerítésnek, a királyi tv-k tárgyilagos riporterei előtt, biztos lesz rá jó pénzért jelentkező. Elsőnek a március 15-i hóviharból Orbán által kimentett párt bízzátok meg, biztos ott téblábolnak a Cinege utca környékén a jutalomfalatokért, kisminkelve a vészhelyzetre!
Eladott Ország
Nem, a migránsok nem vehetik el a magyar emberek és főleg a szakemberek munkáját, azt csak Bakondi Györgyök fiai vehetik el, azért kell egyik autóból a másikba ülni és néhány centis hóban megfagyni, szerencsétlen pitiáner bűnözőket hónapokig hajszolni, egy három utcás zsákfaluban eltévedni terrorelhárításügyileg, mert mindenütt szakemberek helyett lojális semmihez nemértők ülnek. A vízellátás annyira marginális kérdés, hogy azt nyugodtan rá lehet bízni egy pénzügyi közmunkásra, a megbízhatóság a lényeg, ki nem szarja le a hozzáértést? Pontosan így, véreim, pontosan így. Ha van élő ember, aki úgy véli, hogy Bakondi ingyen olyan hülye, mint két pár Orbán­féle felemás gumicsizma árvíz idején, akkor nagyon sajnálom. Azt gondolom, nem kell külön kifejtenem, hogy a katasztrófavédelem miként aránylik a vízügyhöz. Igen, úgy aránylik, hogy a katasztrófavédelem látja el a vízügyi hatósági feladatokat, nem igaz? Igen, mi továbbra is védjük, ahelyett, hogy elhárítanánk, és persze, hogy semmi jelentősége nincs, csak úgy mondom. Szóval a ifjabb és idősebb Bakondi (csak ők ketten) havi közel 2,5 millióba fájnak ennek az országnak, és ha Patrik ugyanolyan értelmes, mint az apja, remélhetőleg egységnyi idő alatt szétbassza, lerohasztja a vízműveket.
quadrocopter
"Magyarországnak stabil a határőrizeti rendszere,..." - Akkor mi a lószartól fosol te "heti idióta"!
nevemnick
Hogy a 3.14csába? Az év elején még több millióan voltak...
Mámeg hazudsz vak-kondi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.