A két halálos áldozattal járó balesetben érintett M. Richárdot “Gyurma”, a Rogán Antal miniszter mögött feltűnő K. Konrádot pedig “Izom” fedőnéven ismerik a titkosszolgálatnál. Ugyanabban az ügyben folyt ellenük titkos nyomozás az év elején, nem látszik, hogy felelősségre vonták volna őket. Rogán Antal titkárságán a 444 biztonsági emberekkel kapcsolatos kérdésére azt közölték, hogy a miniszter „soha nem alkalmazott biztonsági szolgálatot, illetve testőrt sem (...) az eseményen meghívott vendégként vett részt, minden egyéb a rendezvény szervezőinek döntése volt.” A 444 is forgatott a helyszínen, a mi felvételeinken látszik, hogy a rendezvény mellett készülődő biztonsági őrök egy német rendszámú fehér Mercédeszből pakolnak. A képet kimerevítve és felnagyítva látható a rendszámtábla alján lévő felirat. Ez egy német vállalkozás honlapjának címe, a cég luxusautók tartós bérbeadásával foglalkozik Magyarországon. A biztonsági emberek pont ugyanannak a cégnek a kocsijával érkeztek, mint...

Forrás: tldr.444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Levendula
Gratulálok! Ilyen "gyurmákkal" van teli a rendőrség... Mármint ahol Én lakom.
human
Homozgatunk, nyomozgatunk. Egy kis dombra lecsücsülünk. Csücccs.
Mi meglepő van azon, hogy egy maffia kormány bűnözőkkel veszi körbe magát? Szerintem ezek már ha akarnának sem tudnának szabadulni az alvilágtól.
szaboria1
Rogán még azt is letagadja, hogy Ő megszületett.
JAJMÁR
Persze, de legalább háborodjunk fel! Miért ne tennék meg, ha megengedjük nekik?
Föl vagyok háborodva ! Még azon is, hogy mások nem!
Eladott Ország
www.youtube.com/watch?v=GiNI1Rmn3To
Összehordja a szél a szemetet és a "matek" (jutalom) miatt találkoztak.
qxy
Annó amikor fel robbant egy szegény gyerek a kocsiba a bár elött, akkor is tudták kihez kell menni kinek van erre alkalmas anyaga és meg is kérdezték tőle kinek adott el a válasz csak az volt,.- Semmi közötök hozzá menjetek a kurva anyátokba. és sarkon fordultak és el is mentek. Gondolom mindegyik nyomozó ment letaposni a muter szárnyát, mert a parancs az parancs.Hogy hetente ezek mennyit kapnak?? Amikor két kóla két kávé ára 500. 000 Ft. és ezért hallgat is a presszós, akkor el lehet képzelni hogy ez fagyi pénz csak. Hogy ez nem igaz? Tudom. hogy nem igaz mert nekik van igazuk. Mind egy rohadék banda.
human
@human: bocs, jav. 10:07 Nyomozgatunk, nyomozgatunk ...
Ludmilla
mert az csak úgy van:suba a subához,bűnöző a bűnözőhöz...
human
@RonaGyuri: Ahogy lenni szokott és már meg is szoktuk. Ez elég nagy baj. Pedig lehetne másképp is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.