A Miniszterelnökség alá tartozó és a Vár, valamint a Várkert Bazár fejlesztéséért felelős két szervezet az elmúlt években folyamatos visszaélésekkel működött,

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@karma1: Nem kétlem, hogy ennek a vizsgálatnak a nyomán már kitalálták a "koreográfiát"... igy az is belefér, amire Te gondolsz. Nekem csak az a furcsa, hogy a Miniszterelnökség alá tartozik mindkét cég, tehát végső soron Lázár a felelős... vagyis elképzelésem sincs, hogy ezzel hogyan is nyomhatja a "szar" alá O.V-t?! De attól még, hogy én nem tudom, még létezhet Lázár ilyen irányu törekvése!:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
"hát ez a magyarság maga a csuda... feltalálta az időgépet 7 év alatt 100-at tudott visszamenni... Hol vannak az új Ady Endrék, Mikszáth Kálmánok, Móricz Zsigmondok???
Hej, égignövő gizgazok, percemberkék, úri murit tartók! Mikor jön már vki, h vége legyen ennek???"
karma1
@eszegfu: lazar nagyon szeretne magat latni a ME szekben... Ha valahol valamilyen papiron nem lesz rajta lazar alairasa, akkor nyugodtan mondhatja, hogy neki ehhez semmi koze sincs, azt az egesz Vari es Varkert Bazari dolgot egy kulon erre alakitott allamtitkarasag csinalta, es az nem tartozott hatosagilag ala...
Nem vetted meg eszre, hogy azert van az a kismillio allamtitkarsag, bizottsag, hogy barmilyen fontos dolog azonnal ki legyen szervezve, vagyis ha kiderul, hogy szar van a palacsintaban, akkor a piramis tetejen levo jon ki mindig a legjobban az ugybol, es mindig a legalso kulik jarnak a legrosszabbul, mert - igaz, piszok jo fizetesert - de nekik kell majd elvinni a balhet.
Hidd el, ki van ez talalva, az allam csinalja a legnagyobb piramisjatekot.
Eppen valamelyik nap volt itt egy cikk arrol, hogy eppen Gyurcsanyekat akarjak belerangatni a szoftver balheba, mikozben egyszeruen kimutathato , hogy a 15 eves programot egyetlen fideszes szakerto kezelte a legelejetol fogva - igaz, mint jo szakember,. Itt a cikk rola - de azert megint inkabb megmaradnak az egyszerubb gyurcsanyozasnal, sorosozasnal...
propeller.hu/itthon/3286181-lazar-alatt-dolgozik-18-milliardos-botrany-jolly-jokere?all#c1879972
dr. prédikátor
Egyáltalán, van valami ami a viktor szopkin és csürhéjének kormányzása alatt szabályosan működik?? kivéve persze a lopást!!! G E C I K !!!
eszegfu
@karma1: Az igaz, hogy egyre több az államtitkárság, meg a különböző miniszteri biztosi kinevezések, melyek az én "elmémnek" érthetetlenek... nyilván igazad van mire is kellenek! Na meg ez a linken szereplő ügy! Ember legyen a talpán, aki ezen kiigazodik! Viszont, amikor pert nyert Dobrev Klára, utána kb. 45 perces sajtótájékoztatót tartott, akkor ugy éreztem, hogy értem. Szerintem is sokkal egyszerübb gyurcsánozni, sorosozni, mint többször elolvasni, értelmezni 1-1 dolgot.:)
karma1
@eszegfu: Na, az ertelmezes meg egyaltalan nem a fidesz kedvelt tevekenysege... Kodosit, harcol, kisemberezik, migrancsozik, sorosozik - es meg a messzi lathataron sincs egyetlen programpont sem
karma1
@eszegfu: Senki nem ismeri az egesz rendszert, talan csak egy-ket legfelsobb vezeto, es minden a diktator kezeben van. habonyt lehet, hogy valoban nem o alkalmazta, hanem erre megvan a sajat sajtoosztalya, es eppen ezert engedhette meg maganak azt, hogy cinikusan a lakcimnyilvantartohoz kuldte a riportert...
Azert csinaljak ezt, hogyha elvesztik a hatalmukat, senkit ne lehessen senkivel sem osszehozni ismeroskent, lancszemkent... Tulajdonkeppen a haboruban az ellenallas meg a kemhalozat mukodott igy. Mondjam, hogy jo kis naci - komcsi maradvany? ("partsejtek"?)
Igy nehezebben is tudjak rajuk bizonyitani a buncselekmenyeiket... Mocskos egy tarsasag, megerettek az akasztofara...Es valoban Gyurcsany az, aki ebbol a tragyadombbol meg ki tudna valamit hozni, senki mas,... botka mar annyira nyiltan csinalja a hatalomcentralizalast, hogy mar most latszik, o sokkal rosszabb lenne, mint orban... a csuti patkany 25 ev alatt fejlodott ki ilyen ocsmannya, de botka - nagyon okosan - csak atveszi ezt a rablo stilust, es csak ugyesebbe fogja tenni a lopast, sikkasztast.
Az isten mentsen meg mindenkit botkatol, a momentumtol es vonatol...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.