Ömlik a pénz Felcsútra, az első osztályú csapatok sem érnek a nyomába az ottani futballklub nyereségének. A leggazdagabb magyar focicsapatok közé került a Felcsút 2016-ban. Az mfor.hu találta meg a Puskás Futball Club Kft. beszámolóját: ebből kiderült, hogy az előző évi 1,4 milliárd forint után tavaly már 2,2 milliárdos nettó árbevételt értek el. Az 52 százalékos növekedés már önmagában impozáns, de még meglepőbb a leggazdagabb klubok számaival összehasonlítva.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Tele vannak pénzzel aztán ennek ellenére szar focit csinálnak...majd megint lehet jókat fogadni ellenük.
sokanvagyunk
Az egyesület patinás múltja, a gigaváros nagyszámú drukkerei, a világsztárok sokasága, a helyi multinacionális cégek mint szponzorok Felcsút sikerének kulcsa.
namihami
Az akadémiáról kikerült szupersztárok (lásd nyugati nagy klubok) hozzák a pénzt a felcsúti ""világválogatottnak"". És a jövő hasonló szintű sztárjainak kineveléséhez kell az a ""néhány TAO-fillér"".
Nessy
Felcsúton a klub gazdagodása, és a focisták tehetsége erősen fordított arányosságot mutat.
Eladott Ország
mind1.ma/felcsut-es-scornicesti-kozos-pontjai/
Felcsút és Scorniceşti közös pontjai. Mi a közös Orbán Viktor magyarországi miniszterelnökben és Nicolae Ceauşescu egykori román kommunista diktátorban? Mindketten szerették a futballt és új, hiperszuper, a település méretéhez képest gigantikus stadiont építettek szülőfalujukban. Viktor Budapesttől 45 kilométerre fekvő Felcsúton, míg Nicolae a dél-romániai, Olt megyei Scorniceşti-en. „Ceauşescu szülőfalujában a 80-as években hipermodern stadion épült, ma már csak az rohad benne, amit nem loptak el.
namihami
@Eladott Ország: És ha az életútjuk, remélhetően, hasonló lesz, akkor a mániájuk eredményének sorsa is meg fog egyezni. Csak abban bízzunk, hogy a mi vezérünk nem kap annyi évet a sorstól, mint a kinti példaképe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.