Kövér László nemzeti házelnök – mint a többi házmester előde – azokkal vigéckedik, akikkel úgy véli, hogy teheti. Minden parlamentben lévő retteghet, hogy mikor, mivel találja meg, kivezettet, bírságol, de egyelőre még nem lövet. Az Országgyűlés Kövér László javaslatára 10 szocialista és 1 független képviselő tiszteletdíját csökkentette összesen cirka egymillió forint értékben. Az 50-100 ezer forintos fizetéscsökkentést az Áder Jánosnak címzett üzenetekkel felmutatott transzparensekért szabták ki.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Kövér egy indulatvezérelt büdös bunkó tahó, aki alkalmatlan a hatalomgyakorlásra, gyermekkori és szexuákis élete kudarcait éli ki a Nagy Pajtában!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/05/szab%C3%B3-t%C3%ADmea.jpg
Szabó Tímea PM parlamenti képviselő a köztársasági elnök parlamenti beiktatásán a székére felállva egy marionett­ bábuval mutatta meg, mit is gondolt Áder Jánosról: azt, hogy Áder nem a nemzet egységét képviseli, ő egy báb, akit Orbán Viktor dróton rángat. Ezért mondom: nincs 2022! Csak 2018 van! De hogyan mondjam azt a három műszakban 12 órát gürcölő nővérnek, hogy maradjon még itthon 2022-­ig? Megkérdezték: egy szlovák ápoló kétszer annyit keres, mint ők. A prágai kórházban egy ápoló négyszer annyit keres, mint ő. A tavaly Németországba menekült magyar nővér barátainak nyolcszor annyi a fizetése. Miért maradjanak pont ők itthon És ők nem is lesznek már itthon 2022-­ben, és nem fognak minket vagy a családtagjainkat a kórházakban ápolni. Nekik nincs 2022, csak 2018 van!
Hogyan nézzük még négy évig azt, ahogy Mészáros Lőrinc elrabolja a gyerekotthonokat, és
lepusztult épületekbe kényszerítse a magukra hagyott gyerekeket csak azért, hogy ő még több wellness szállodát építsen, újabb százmilliárdot lopjon? Hogyan nézzek a fóti gyermekváros kerekesszékes gyerekeinek szemébe, és mondjam, hogy a remény négy évre szabadságra ment? Sem nekik, sem nekünk nincs még négy évünk! Nincs 2022, csak 2018 van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.