Ha a Ripostra és a kormányszóvivőre hallgatsz, rákkeltő naptej nélkül fekszel ki délben napozni, és közben az egyik legbolondabb amerikai cikkeit bújod. A tudomány mai állása szerint az UV-sugárzás természetesen káros, de ez a Ripost szerkesztőit nem zavarta abban, hogy szót adjanak Szendi Gábor programozó matematikusnak, forgatókönyvírónak, dramaturgnak, pszichológusnak, a tenyek-tevhitek.hu honlap gazdájának és egyben a paleolit táplálkozás egyik hazai apostolának, hogy kijelenthesse: az UV-sugárzásnál sokkal nagyobb gond a D-vitamin hiánya.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Remélem ezt is megfogadják a fidesz szavazók, csak hogy saját bőrükön érezzék milyen veszélyes az álhírterjesztés.
F_Viktor
@human: Észt nem ad nekik sem a naptej, sem a D vitamin.
qxy
ez a paleo akkora marhaság mint áááálat
ha visszatérünk az alapokhoz, őseink táplálkozásához.

Mit hagyj el az étrendedből?

Zöldségek közül: a krumplit, kukoricát, szóját (Szaponin tartalma miatt!)

Gabonák: pl. búza, rozs, árpa, zab stb. (Gluténtartalma és magas szénhidrát tartalma miatt!)

Hüvelyes zöldségeket: bab, borsó, lencse, földimogyoró (Lektin tartalma miatt!)

Tejtermékeket: tej, kefír, joghurt, lágy sajtok, túró, tejföl, tejszín stb. (A1 béta kazein, laktóz, marhainzulin tartalmuk miatt) Tejtermékek közül fogyaszthatóak: csak a félkemény, kemény sajtok.

Tudtad, hogy a cukor néhány évtizeddel ezelőtt kuriózum volt és csak a nagyon gazdagok engedhették meg maguknak? Mára kilószámra esszük, szinte ész nélkül!

Tudtad, hogy a gabonában található glutén sokszor allergiás reakciót vált ki, amit valamilyen betegségként diagnosztizálnak? Még akár az idegbetegségnek vagy a hiperaktivitásnak is a glutén lehet az okozója!

Tudtad, hogy a tejfehérje okozhat emésztési zavarokat, puffadást, ekcémát, vagy akár hasmenést is? Ki tudja, lehet hogy gyermeked gyakran visszatérő betegségeinek is ez az okozója?

A jó megoldást tehát, ha étrendedből kihagyod ezeket az élelmiszereket. Őseink semmi ilyesmit nem ettek, s ennek a diétának a neve PALEO, azaz kőkorszaki diéta, mely nem tartalmaz cukrot, gabonákat, tejet és hüvelyeseket. Külföldön hatalmas irodalma van, de nálunk még csak nem régen ismertette a Paleo diéta lényegét Szendi Gábor.

Mindenkinek javaslom, hogy olvassa el a könyvét, mert életbevágóan fontos információkat tartalmaz.
Az elején írja.- Őseink táplálkozása. Ugye nem ettek gabonát??kukoricát meg a többit?? Hogy mi mit okozhat Kedves Gábor.Nézz utána jobban . ki mit ír és ne hidd hogy ami írva vagyon az igaz is. Majdnem mindenről leírták hogy káros és ugyanez egy másik szakértő szerint hasznos. egészséges. és nyugi. az őseink ettek gabonát, tejet, húst, meg mindent ami ehető volt. Mert minden ehető volt. ( még az ember is")Vagy azok is paleok...
quadrocopter
Ugye, hogy igazuk van a fényevőknek? Vizet se igyunk, oxidál, terheli a veséket!
Na?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.