Ült az egyszerű gázszerelő a csőd szélén, és szerelgetett. Húzta jobbra, húzta balra de csak csepegett a csőből az a qrva gáz. Bekenegette illatos tehénszarral a házat, de az csak büdös maradt… meszaros-lorinc-e1445535178718-1024x576_1.jpgÜlt az egyszerű gázszerelő a csőd szélén, és szerelgetett. Húzta jobbra, húzta balra de csak csepegett a csőből az a qrva gáz. Bekenegette illatos tehénszarral a házat, de az csak büdös maradt, akárhogy is igyekezett elrejteni a benne rejlő szakmai butaságot és hozzá nem értést. Végső kétségbeesésében a gázszerelő sírva simogatta a csapokat, és ekkor csoda történt. Váratlanul megjelent a trehány munka miatt keletkező gázfelhőből egy szellem Orbán Viktor képében.

Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Draga Bandita! Mindig is szerettelek, mert nagyon jo a blogod, de igy, szerda reggel erre ebredni? - Hat fenomenalis erzes, plane a felbevagott orias szulinapjan...
Csak aztan le ne tegezze ot a savas bacsika vagy a hulye kezcsokos nenike, mert lesz nekik jaj, ha "viktorozni" kezdenek...:o))))
Koszi...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
és azóta sem lehet Őket visszakergetni a palackba...
karma1
@ila51: Azert meg kene probalni,...:o))))
vladimir putin
@karma1: ha megnezed ezt a videot, rajossz, hogy mennyire remenytelen a helyzet, a fidesz szavazok ott vannak a lepcsohazakban, a buszokon, a piacokon,
es csak az ido vasfoga fogja oket kipusztitani.
www.youtube.com/watch?v=mc9SikGy4wA&feature=youtu.be
vladimir putin
@karma1: es messzirol is meg lehet oket ismerni: a jarasuk is egy bebaszott idiotaera hasonlit, allandoan eled allnak, jogtalanul pofaznak, beszolnak, lehetetlen beszelni veluk, azt hiszik az ovek a vilag es szeretik, ha ellopjak mas emberek javait, viszont ha valaki esetleg visszaszol nekik, oriasi pataliat csapnak.
Ilyen a fideszes. Magyarul beszelo, alapvetoen sziriuszrol szarmazo, alapveto funkciokkal (legzes, csirkefarhat zabalas, bilibe kakalas) rendelkezo, nemzeti szinbe oltozott, a vilag problemaitol elszakadt, rezsicsokkentett pernahajderek.
Van egy masodik reteg is, akik szerint jo, ha alacsony az ado, de sajnos nem tudnak szamolni.
A harmadik (sokkal kisebb) reteg a valodi maffiozok tarsasaga, akik az elozo ket reteget probaljak (a csirkefarhat, vagy a raksalata fogyasztasa kozben) kulonbozo "huuu, de jo am a magyaroknak" dumakkal probaljak meg jobban jollakatni.
vladimir putin
es van egy olyan reteg is, amelyik csak szimplan boszmebunko, neandervolgyi homlokmagassaggal, kopaszra nyirva, (verekedos fajta)
bakegya
@vladimir putin:"apró kiegészítés."...miliárdos labdakergebirkáit ha kiherélnénk,már jobban élhetnénk!-ha a vizes VB megússzuk!
EHHEZ AZONBAN MÁR A MAGYAR ÁLLAMOT KELLENE VISSZAÁLLAMOSÍTANI!-mert egy reggel arra ébredünk,hogy a fedelet is elveri minden anyuországi feje fölül MONAKÓBAN,DE BÁRHOL A VILÁGON A MÉSZÁROS-ÉS A NEMZET NEMZETES VŐJE,TIBORCZ PITYU ÉS CSAPATA.
Magán röpködésről ki fogja ezeket a rétinégereket leszoktatni.(biztos nem a rogán)
A luxus tengeri kikötőhasználatot is előirányozta már a költséges vetésforgóba a Varga!
Dubajozni is ezek járnak. L. ANIKÓKA is csajos napokat tart Azerbadzsán nagyasszonyánál jó szolgálatban!
A bahrenini jó arabok betelepítésén uhgyancsakkk az O,Ráchel-és falopós,fényetetős T. Pityu fáradozik!-tejbe vajba,milliárdokkal kipárnázva kastélyokban tengeti életét ...külön érdekesség ez a pereputty-mindenben benne van nyakig,míg az oraszágunk közmunkán a NEMZETI KONZULTÁCIÓS ÍVEKET NYÁLAZGATJA.
...és ez MAGYARORSZÁG IGAZ TÖRTÉNELME-hát ezekre büszkék lesznek az unokáink!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.