Úgy tűnik, heti két nő és egy gyerek halála, amely családi erőszak miatt történik, még elfogadható a magyar kormány számára. Mi más indokolhatná, hogy mind a mai napig nem ratifikálták, azaz illesztették be a magyar jog rendszerébe a 2014 márciusában nagy nehezen aláírt Isztambuli Egyezményt. Az Európa Tanács 2011-es egyezményét már mintegy 40 ország írta alá, s közülük számosan már ratifikálták is, megelőzött minket ebben többek között Albánia, Andorra, Bosznia-Hercegovina, Szerbia, Szlovénia és Törökország is. 2015-ben a Parlament 42 igen, 129 nem, 22 tartózkodás kíséretében elutasította a törvénybe illesztési indítványt, azzal indokolva, hogy még tisztázniuk kell az egyezményben lévő definíciókat. Majd új érvet találtak, s azt hirdették, hogy „az Egyezmény a gender ideológia trójai falovát jelentheti”. Ez áll ugyanis az Emberi Méltóság Központ felhívásában.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Essek át a vak komondoron, ha kitalálom az okát, hogy miért nem ratifikálja a nőket és a családokat oly annyira tisztelő kormányunk ezt az egyezményt!
papa.49
Azért mert otthon a 4 fal között szorgalmasan gyakorolják a ,,vak komondoros,, cselekedeteit!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.