Mórahalom közigazgatási területén kapták el őket.

Jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra 40 illegális migráns Mórahalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

A Csongrád megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2017. május 31-én 3 óra 15 perckor Mórahalom közigazgatási területén tartóztatták fel a 40 migránst. A férfiakból álló csoport tagjai magukat pakisztáni és afgán állampolgárnak vallották. A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

(police.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Eredeti, hivatalos okmányok nélkül sehol, soha, senkit nem lett volna szabad beengedni, egyetlen országba sem! Egy mindennapos ügyintézésnél sem állnak szóba az emberrel, ha nem tudja magát igazolni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
Eredeti, hivatalos okmányok nélkül sehol, soha, senkit nem lett volna szabad beengedni, egyetlen országba sem! Egy mindennapos ügyintézésnél sem állnak szóba az emberrel, ha nem tudja magát igazolni.
qwertt
@Cicamama55: Az unios menekult joggal elnek vissza. Ugyanazt csinaljak, mint a Kanadaba kivandorolt ciganyok. Gazdasagi bevandorlok, menekultnek alcazva.
verőce21
Nem akarnak azok ittmaradni, csak kipróbálták mennyire áthatolhatatlan a szuperkerítés.
verőce21
Az irataikat is Szerbiában hagyták, nehogy elveszítsék azokat.
colibri
Bakondi bácsi, mégsem olyan tökéletes az új dupla, okoskerítés? Ki hitte volna...
cikicakk55
Na kezdhetnek egy harmadik kerítést építeni,mert úgy néz ki,hogy a gibbonok átmásznak két kerítésen is.Most legalább igazolják,hogy nincs áram a kerítésbe. A liberális migránsimádók úgy is azt terjesztik,hogy embertelen dolog,hogy áram van a kerítésbe. persze ha szó szerint vesszük,ők az embereket féltették.Pedig aki ember az nem a kerítésen mászik át,hanem papírokkal be jön a határon,még akkor is ha csak átutazóban van.Tudjuk,hogy nem akarnak itt maradni,csak éppen tovább menni nem tudnak,így nálunk gyűlik úgy fel a szarkupac,mint a macedónoknál.,vagy a Franciáknál.
kukac50
Az okos kerítés nem ér semmit? Engedjétek tovább aki menni akar! Itt nem fognak maradni,itt éhen döglenek a magyarok is már Ők nem itt akarnak élni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.