Viktor Orbán demonizes George Soros using anti-Semitic tropes - while leaning on GOP operative Arthur Finkelstein. For over a year now, Hungary’s leader, Viktor Orbán, has been waging an increasingly shrill campaign against billionaire George Soros, using classical anti-Semitic imagery to signal to his listeners that the Hungarian-born American businessman is a shadowy foreign Jew exercising sinister influence over their country. It is an invocation that is deeply ironic on at least two counts: Years ago, it was thanks to a Soros scholarship that a much younger Orbán got to attend Oxford University and — as a self-styled liberal at the time — learn about the world beyond communism and the Soviet bloc.

Forrás: forward.com
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Születésnapi jó-kívánság helyett! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Érdekes egy fazon ez az izé. Vannak rossz zsidók, de neki van egy jó zsidója...
Vannak rossz magyarok, de neki van pár tízezer jó magyarja...

,,Az idealizálásban nem csak az hibádzik, hogy tökéletes ember nem létezik, hanem az is, hogy aki annak látszik, az még kevésbé tökéletes, mint a többiek.

Szalai Vivien"
nemkati
Abban is igaza van, hogy 0rbánnak és a kormánynak a retorikája kódolt zsidózás. És ahogy Yossi Amrani mondja, úgy zsidóznak, hogy az egyetlen szó a zsidó, amit nem mondanak ki. Sunyi, ravasz, hazug csaló a helló röfi, és a többi röfi mind.
CsipkeRózsa
Az írásból kiderül, hogy jobban látja a magyarországi Orbánt és ténykedését, mint mi.
CsipkeRózsa
@Ördögvadász: Akit nem érdekel a téma, ne olvassa végig.
RonaGyuri
@CsipkeRózsa: miért azt hiszed, hogy megértette? =))
Ördögvadász
@RonaGyuri: alkonyatkor legsötétebb az éj!? hümmm, te cionista seggnyaló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.