Most is előzetes letartóztatásban van a 2015 novemberében a TEK által elfogott, akkor 62 éves gödöllői M. Péter és az akkor 60 éves budapesti R. Gyula, akik belügyi vezetők akkori közlése és sajtóhírek szerint a miniszterelnök elleni merényletre készülhettek. (Egyikükkel tavaly áprilisban készített interjút a börtönben a Jobbik-közeli N1 Tv.) A kormányzati és/vagy bűnügyi ügyekben jól értesült Magyar Idők azt írja, hogy egyelőre lőfegyverrel, lőszerrel való visszaéléssel gyanúsítják őket, de a hatóságok azon dolgoznak, hogy perrendszerűen bizonyítsák: a páros merényletre készült. Így a nyomozás határidejét (szeptember 21.) várhatóan meghosszabbítják.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
történelmi tapasztalatok alapján be fogják vallani! =))
human
@RonaGyuri: Egy nap az orosz tudósok egy csoportja azzal kereste meg magyar kollégáikat, hgoy megtalálták Petőfi csontjait egy orosz kisváros temetőjében. A magyar tudósok rögtön írtak is kollégáiknak az örömhír hallatán.
- Nagyon bizakodva tekintünk előre a jövő heti találkozónknak, de előzetesben mégis árulják már el, hogy milyen technikával tudták kizárólagosan kimutatni, hogy valóban Petőfi Sándor csontjai kerültek elő.
- Hát bevallotta.
quadrocopter
"...de a hatóságok azon dolgoznak, hogy perrendszerűen bizonyítsák: a páros merényletre készült."

Ez a Raj perben is így történt!
Nagy szarban lehet a pintérség, ha 1.5 éve nem sikerült összetákolni egy "őszinte, feltáró, minden részletre kiterjedő beismerő vallomást"!

Majd Strasbourg meghozza a kárpótlási pénzt - közpénzből, ahogy az szokásos Mocsokisztánban!
bakegya
Ügyes,de nyugodtan szabadon engedhetnék őket,mert akkor két önkéntesen adózóval több lenne!
dr. prédikátor
Ez a geci viktor szopkin nem érdemli meg a golyót!!!Egy rövid kötélen himbálózva szebben mutatna!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.