A fideszes birkózó szerint azért kellett Rogán fórumát az alvilágból is ismert kopaszokkal védeni, mert a Fidesz megijedt a Mometum origós akciójától és Juhász Pétertől. Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke Csepelen, a Kis-Duna mellé tervezett birkózócsarnokkal kapcsolatos sajtótájékoztatója után válaszolt a múlt pénteki Rogán-fórumot védő biztonságiakkal kapcsolatos kérdésekre is. Kedden írtuk meg, hogy egy csapat különös ember védte a nemzeti konzultáció utolsó fórumát. A rendezvényen dolgozó biztonsági cég ügyvezetője K. Konrád, akit "Izom" fedőnéven ismer a titkosszolgálat. A Dózsa György úton fehér Mercedesével karambolozó M. Richárd és K. Konrád ellen ugyanabban az ügyben folyt titkos nyomozás az év elején. Mindketten egy korrupt rendőrök elleni akcióban kerülhettek az elhárítás látókörébe.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Aki eddig nem hitte volna, itt az igazolása és nyilvánvaló bizonyítéka alvilági hordakapcsolatnak
!
Ugye, piszkos birkák?
2006-ban is csupa "makulátlan" csinálta a fesztivált!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@justhpeter: Na de ez a víziló állítólag valaha birkózott, amit erősen kétlek, akkor meg mi lehet a probléma ???
nezelodo
@quadrocopter: Bizony 2006-ban is Juhász Péter, és a Momentumos fiúk gyújtogattak és verték a rendőröket, és fosztották ki a TV székház büféjét. Sőt ők voltak a kecskeméti maffiaper vádlottjai is. Csak azt nem értem, miért a Csüllög meg a Radnai kapott 200 millát a perbefogásuk előtt a Széchenyi terv keretéből, és nem a Momentumos fiúk meg a Juhász a Mosonmagyaróvári fürdőberuházásra?
Szóval ha van még kétsége valakinek afelől, hogy összenő ami összetartozik, törölgesse meg alaposan a szemét, hátha tisztul a látása.
nezelodo
@papa.49: Fosik a nyüzüge Mometumos gyerekektől, akik ugyan nem izmosak különösképpen, de jó a szemük és éles az eszük. Ráadásul nem szeretnék ha a jövőjüket ezek a maffiózók lopják el.
nezelodo
@papa.49: Nézd a jó oldalát, már félnek a szókimondóktól, na nem attól a fiútól aki besétált abba mocsokgyárba, és csendesen kérdezett, hanem hogy nyilvánosságra kerülnek előbb vagy utóbb a viselt dolgaik. Ha 2006-ban is ilyen szelídek lettek volna a felbérelt focihuligánjaik, (a későbbi nemzeti hősök), semmi baj nem lett volna. Remélem ezeknek nagyarcúak szájából is elhangzik majd egyszer, "Na de édes fiam"... De akkor már késő lesz.
justhpeter
@papa.49: Még akár birkózhatott is, de valószínű ésszel azt sem győzte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.