Költséges „hungarikumnak” bizonyul a „Magyar zongora” elnevezésű pályázat győztese, az Üveges Péter által tervezett, és a Zengafons Kft. által előállított, azóta nemzetivé lett zongora. A kiírás, amire pályázott az akkor senki által nem ismert, forgalommal nem rendelkező cég beadta, így szólt: „egy olyan hangszer kifejlesztése, amely világra szóló újdonság a hangszeriparban”.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Orbán is imádta a csodazongorát.
Gondlom nagyon ért a hangszerekhez,... főleg a trombitához, mert amit lehetett eddig
azt mind megfújta...
Az a lényeg, hogy 300 milliót kidobtak, a mentősöknek meg szégyenteljes bérük van.
F_Viktor
@nyanya001: Mindenesetre arra kivancsi lennek, hogy orban tenyleg ennyire hulye mindenhez, vagy tisztaban volt vele, hogy egy ujabb mutyihoz adta a nevet, mikor tobbszor is kiallt a podiumra a zongorat meltatni?
Mert altalaban a mutyikat rabizta valamelyik csicskajara, o maradt a hatterben.
nusika
...a stadionok is az Orbán műve, nagyon sokba került az országnak és még sokba fog kerülni ezután is, mert a fenntartásuk nem 2 fillérbe kerül.Ezt ki fogja fizetni? ...a focisták ? ...az egyesületek? ...Orbán Viktor?? ...nem, Mi az adófizetők!!!
papa.49
Az lenne az igazi ,,CSODA HA VALAKI ILYENT VENNE, SAJÁT JÓSZÁNTÁBÓL,,!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.