Semmit sem tesznek meggyőződésből. Semmit sem gondolnak a világról. Amikor gondolkodnak, csak hatalmi technikákról és pénzről gondolkodnak. Ezt az újságcikket még akkor akartam megírni, amikor az ismert Magyar Idők-publicista amúgy nem különösebben gyümölcsöző-érdekfeszítő kávézásba bonyolódott némely lázadó újpolitikai szereplőkkel. El szerettem volna mesélni egyebek közt, hogy miért nem nagy cucc egy ilyen buli. Meg azt is, hogy miért és hogyan takarja el a lényeget az effajta felbuzdulás. Arról már ezeken a hasábokon is volt szó, hogy bőven van, ami fontosabb Bayer Zsoltnál. A lovagkeresztes műbalhé idején semmibe sem került összeszednem 10 ilyen dolgot. Mit ad isten, neki is tetszettek ezek személyesen.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ezt a cikket csak azért tettem be, hogy idemásolhassam az erről írtakat:

Hu Gazsi ez már megint nagyon mellément

Nekem kimaradt „TGM: Terrorsajtó”, de a G-közép idézett belőle

A magát orákulumnak képzelő (bár egyre csökkenő számban még mindig akadnak, akik ezt el is hiszik) TGM a magyar megmondó-emberek egyik elkülönült egyede. Ez az egykor éles eszéről, tudásról és olvasottságáról elhíresült ember , aki egyike volt azoknak, akik nem vették észre, hogy ki is az ő kebelbarátjuk. Ezt nem is vetném a szemére (na jó csak annyira), de azt annál inkább, hogy legnagyobb tévedéseihez nem csak simán ragaszkodik, de hangoztatja is. Nevezetesen, hogy Orbánról azt állítja, hogy konzervatív és hogy szerinte nem antiszemita!
Nos a derék Gazsi most Zsótiról a párt 5számú tagkönyvének tulajáról nyilatkozott.
Egyfelől kijelenti, hogy „Bayer Zsolt szerkesztő úr ugyanis teljességgel atipikus jelenség az állammédiákban”, ami éktelen hogy baromság. nem csak hogy Bayer úr lenne, de nem csak hogy tipikus, sőt jelképszerű, de egyenesen a kívánatos etalon!
Ráadásul azon vélekedése, hogy „Bár olykori nyilassága, neonácizmusa stb. parodisztikus: érződik az erőlködés, de azért ő is röhög ezeken végső soron. Becsületesen megpróbál fasisztának lenni, de nem megy neki.”
Kedves Gazsi azt hiszem olyat kell mondanom – okkal és joggal – amit ember el nem tudott képzelni veled kapcsolatban: mielőtt szólsz előbb jó lenne olvasni is! Ajánlom mindeni figyelmébe a Magyar Hírlap főoldalán: „Bayer Zsolt: Tűrhetetlen A teljes sorozat” hyperlinket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.