Tavaly újították fel a Széll Kálmán teret, de a nyilvános vécé azóta sem üzemel, kiégtek a térburkolatba épített LED-csíkok, a növénykazetták szemetesek. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Magyar Időkkel azt közölte: a tér üzemeltetését több cég végzi.

Három cég felel a Széll Kálmán tér állapotáért

Fotó: BKK

A BKK tájékoztatása szerint a metróhoz- és villamosokhoz tartozó létesítményeket a BKV Zrt., az útpályákat a Budapest Közút Zrt., a támfal- és szolgáltatóépületet a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. (BFVK Zrt.) üzemelteti.

A lap szerint a szétszabdalt üzemeltetés is oka lehet annak, hogy az egyes területekért felelős szervezetek nem képesek megbirkózni a téren áthaladók által eldobott szeméttel. 

A közel 45 évig érintetlen, elhanyagolt csomópont felújítása nettó 5,3 milliárd forintba került.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
@elnyomott: Itt már nem csak a hal, hanem a tenger is büdös.
magyarbakancs
Valaki látott már olyan építkezést kis hazánkban, vagy beruházást, ami simán és műszakilag megfelelően történt?
Nem loptak ki belőle az anyagokat, megfelelő minőségben végezték?
gazdag dezső
A három cég az kivitelező volt !! Hol van még a felelős műszaki vezető,és a műszaki ellenőr ??? Ezeknek felelniük kel az elvégzett munka megfelelőségéért !!! Vagy sok pénzt kaptak ,hogy a rossz,hanyagul végzett nem megfelelő munkálatokat is átvegyék,megfelelőnek minősítsék ??Vagy kényszerítette valaki őket arra,hogy mégis átvegyék a rosszul végzett munkát?Garanciális visszatartás ,jó teljesítési visszatartás ?? Ha a szerződésekben ilyen nem volt esetleg ,akkor ez súlyos vétség a szerződéskötésnél.Látni ,hogy sok-sok helyen nagyon nem hozzáértő emberek vannak.Sógor,koma,testvér,egyéb ,politikai pártállás??? Hát ezek viszik bajba csalásokba ,mi több ,sikkasztásokba az ország gazdaságát!! A nép meg csak nyög a terhek alatt!! Sokan pedig nagyon gyorsan meggazdagodnak!!
nezelodo
Ez még mind semmi, de ha a Putinka megint előveszi a névváltoztatást, és hadüzenetnek tekinti a Moszkva Tér elnevezés törlését, akkor el lesz felejtve a legutóbbi hadüzenet a Sorostól!
lópicigáspár
Soros, Simicska, Gyurcsány! Na meg Brüsszel, de ez a ráadás!
Sámannus
A tarlós új kocsiját be kéne állítani ott a klotyó mellé, és jól levizelni, meg telefosni.
Tudja meg ő is mi a luxus.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/03/tumblr_nj3dmhaJll1trpbr9o1_1280.gif
Közben a közpénznyelő semmitevők, az európai és hazai pénzeken élősködő paraziták
vidám tábora mindent úgy tesz, mintha nem lenne sem holnap, sem kormányváltás, sem
választás soha többet. És attól tartok, nem alaptalan a magabiztosságuk. Jobb helyeken az
elmúlt hét év töredékéért már traktorok tucatjai szántották volna fel a parlamentet és lángolna
az a hatvanpusztai birtok. De amíg 1300 migránson megy a para és retteg a nemzet, addig nincs miért aggódniuk. És ahelyett, hogy leülne a seggére, a paraziták érdekszövetsége tovább feszíti a húrokat: ugyanúgy verseny nélkül lopja a pénzt, mint eddig, ugyanazokat a szabálytalanságokat követi el, mint eddig, a politika ugyanolyan közvetlen módon avatkozik a már kijelölt nyerteseknek lepasszolandó pénzek leosztásába, mint eddig.
surdilloFUJT
@lópicigáspár: Ennyi jött le ???menj orvoshoz!!!
lópicigáspár
@surdilloFUJT: A személyeskedésen valami egyéb ki tud esni belőled? Ki szólt hozzád, a témához nem megy? Hülyézni igazán kár volt regisztrálnod! Vagy ezt az utasítást kaptad az ország romba döntőitől!?
lópicigáspár
@bakcsubakka: Engem ezért lehülyéztek! :))))
a helység kalapácsa
A Csaba utca előtti szakaszon, az egyik sáv túl széles, a másik túl keskeny, az út szélén lévő FEHÉR szaggatott vonal pedig megtévesztő. Alapból kerékpársávot jelölne, de túl széles és fehér a szaggatott vonal, ami máshol, más olvasatban azt jelzi, hogy a parkoló autók a kijelölt helyen belül próbáljanak megállni - és egyesek próbálnak is úgy megállni, de ezzel akadályoznak egy egész sávot, mert persze, hogy az a sáv túl keskeny.

De ez csak az egyik probléma volt a sok közül, mert rengeteg probléma van - kívül-belül, alul-felül, jobbra-balra, előre-hátra, körbe, körbe, karikába!
Ez mit mutat?
Sok csókos hozzá nem értő sok pénzért sok szart csinál.

Én nem bírom az oroszokat, de a Moszkva tér elnevezés teljesen jó volt (mert lehet ám a sorok között is olvasni, pupák, és úgy mindjárt más a menyasszony fekvése).
Senkit nem ismerek, akit érdekelne, hogy "ki a fasz az a Széll Kálmán!?".
Tudni tudnak róla valamit - mert utánanéztek -, de senkit nem érdekel, senkit nem érint meg.

Szóval az egész úgy szar, ahogy van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.