Maffiaszerűen működő Soros-szervezetekről beszélt a miniszter. 1,7 millióan küldték vissza a nemzeti konzultációt. Kormányinfó.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
lézer úr, a khöthelesshy koeweer nem kísértet! Ő a házmester.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
lézer úr, a khöthelesshy koeweer nem kísértet! Ő a házmester.
szaboria1
1,7 millió + az internet a végén még mindenki szerintük vissza küldte.
Aki Én
Egy híján mindenki visszaküldte...
Ezért most lesütött szemmel jár mindenki, gondolván, hogy mindenki tudja ő az.
Eltudjuk képzelni a látványt? 8 és félmillió ember szemlesütve jár.
quadrocopter
Na, akkor számoljuk át elleőrizhetően mégegyszer, lesz az még 1 millió is - felfelé kerekítve!

Mert ugye - ha igaz lenne az 1.68 millió, az akkor is 19.7 %! - feltéve, hogy minden választó megkapta a mesét. Oszt' jó napot!
keresztapa
Azoktól kell tartani, akik a jót rossznak, a rosszat jónak kiáltják ki. Ez a "kikiáltó" felforgató erő, maga a liberalizmus, ami minden természetes normalitást, logikát és ésszerűséget kipusztít és így a társadalom szétesik, elzüllik, szétrohad...Lehet választani, Egyneműek házassága családalapítása normális emberi? Vagy nő és férfi családalapítása a követendő? Azonban a káoszban szocializálódott generáció gyakorlatilag divatnak, szórakoztató bulinak fogja fel, Miért is? Az elbutítás, csak az önérvényesülés a cél. a celebeskedés a másokon élősködés a szórakoztató ipar éltetése? Sztárolás amit már művészi fokra képzelnek emelni, látvány mögötte a nagy semmi? A látvány múltával a szemét maradvány látható, kábult személyek akik nem a látványtól kábultak, a drog kábította el őket. Ez a ma, de mi a holnap?
dr. prédikátor
Lézerannyitisér faszjankó!!!tegyéte4k már közzé a visszaküldött levelek tartalmát is!!!Azt hiszem a levelek taRTALMA ÉPÜLETES OLVASMÁNY LENNE!!! gECIK!!!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/04/felcsut.jpg
NER-csicskák diadala/szelleme a magyar állampolgár fölött. Ehhez képest itt hét év kellett ahhoz, hogy odáig pusztítsák ezt az országot, hogy nímand hivatalnokok ma már a sajtó jelenlétében köpik szembe a törvényt és törvényt szegve akadályoznak embereket állampolgári jogaik gyakorlásában. A személyre szabott jogszabályok tömkelegén innen és túl, az ügyészség segítségével egy egész apparátus védi a fideszes uraságokat a sehonnai bitang alattvalóktól. A rendőrség nem nyomoz és eláztatja a bizonyító erejű dokumentumokat, az ügyészség szerint a nyilvánvaló bizonyítékok nem bizonyítanak semmit, az újságírókat pedig pofátlanul elzavarja a rendszer legjelentéktelenebb kiszolgálója is, akinek két hivatali visszaélés között a zsigereibe visszavonhatatlanul beleivódott a sunyiskodás, titkolózás, takargatás.Ez a tolvajlásban, sunyulásban, gazemberségben csúcsra járatott illiberális demokrácia definíciója. Az a kevés adat, ami még nyilvános, az is – törvényen kívül – titkossá vált. Mert csak. Miután a nemzetinek nevezett választási iroda és bizottság kopasz verőembereket véd a jogkövető állampolgár jogainak védelme helyett, már az utolsó földhivatal NER­ csicskája is szembeszáll a magyar állampolgárral miután utasításba kapta, hogy mit lehet és mit nem.
anka
- azt hittem csak a parlamentben tevékenykedik a "kövérházmester" :D
- ez a nemzeti konzultáció annyit ér mint halottnak a csók...:)
Nessy
Bárcsak a "kommunista házmesternek" a szelleme kisértene! De helyette élőben és ma házmesterkedik, és büntet mindenkit, aki nem a Fidesz frakció tagja! Már csak az hiányzik, hogy saját "közméltóságos kezével" pofozza fel a renitenseket!
dr. prédikátor
@Nessy: Ne adj tippet a köteles lancelot gecinek, mert képes rá Sőt!!!
keresztapa
A kocsma hivatalba ha a vendég hangoskodik, szépen a csapos v. pultos kivezeti, mert nem tud a közösségben viselkedni, alkalmazkodni, mert nincs viselkedési kultúrája, azaz bunkó, tahó, normális közeg ezeket kiveti magából. Csak a liberális fertőzők fogadják maguk közé tudván, hogy közibük való egyívású eszement személy,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.