Soros György elérkezettnek látta az időt, hogy reagáljon a kormány hadjáratára, amelyben bűnbakként kezelik. Soros többek között maffiaállamnak nevezi Magyarországot, és csodálja a magyarokat, hogy szembeszállnak Orbánnal. Itt van Lázárék viszontválasza.

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője szerint Soros György csütörtökön megjelent írásával

nyíltan hadat üzent Magyarország demokratikusan megválasztott miniszterelnökének és kormányának, világossá téve, minden tőle telhető antidemokratikus lépést kész megtenni a kabinet vereségéért.

A kormánypárti politikus csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, Soros György hosszú ideje hadüzenet nélküli háborút folytat Magyarországgal szemben, mostani, hadüzenettel felérő írásával pedig ez mindenkinek egyértelművé is válhat.

"Ha harc, hát legyen harc, állunk elébe!"

- mondta Deutsch Tamás, megjegyezve, abban reménykedtek, hogy "Soros György talán ideig nem jut el".

A Fidesz EP-képviselője emellett közölte, levélben kéri az Európai Bizottságot, hozza nyilvánosságra, mi hangzott el a bevándorláspolitikával foglalkozó uniós biztos és Soros György csütörtöki találkozóján.

Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője visszautasítja az amerikai üzletember csütörtöki brüsszeli kijelentését, mert az szerinte igazságtalan Magyarországgal szemben, és súlyosan elferdíti a valóságot.

Soros György nem kevesebbet mondott, minthogy Magyarországon maffiaállam működik

- fejtette ki budapesti sajtótájékoztatóján a miniszter, aki ezt minden magyar nevében visszautasította.

Nem a magyar állam, hanem "a Soros György által pénzelt szervezetek" voltak azok, amelyek az elmúlt években nem tartották be Magyarországon a törvényeket, nem vállalták az átláthatóságot, a nyilvánosságot

- fogalmazott Lázár János, aki szerint nem a magyar állam, hanem ezek a szervezetek működtek maffiaszerűen.

A politikus azt is megerősítette, hogy a kormány megküldte válaszát az Európai Bizottság CEU-val kapcsolatos kérdéseire. Szerinte azonban a brüsszeli testület kérdéssora inkább volt politikai, mint jogi természetű. A CEU-val kapcsolatos fejleményekről a kormány jövő héten tárgyal – közölte.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Soros György nem kevesebbet mondott, minthogy Magyarországon maffiaállam működik
- fejtette ki budapesti sajtótájékoztatóján a miniszter, aki ezt minden magyar nevében visszautasította."

Az én nevemben ne utasítsd vissza! Én is azt gondolom, hogy Magyarországon ma maffiaállam van! Mocskos, lopós, hazudós és még hazaárulós is!
Maffiaállam!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
Először is Orbán üzent hadat Sorosnak. Soros pedig a magyar kormány eszement antidemokratikus intézkedéseit támadja. Ez a Lázár féle hablaty a választási kampány egy elvtelen része. A Fidesz megmentőként tetszeleg egy nem létező ellenséggel szemben. A hülyébb fajta magyar ezt beveszi, erre alapoznak.
Pálinkás Pál
Nos fidesznyikek...a Soros azért kissé más kaliber mint a nyakó,aki elé kiküldtétek a kopaszokat a választási bizottsághoz...Közel sem biztos hogy ti jöttök ki jól belőle!!!
quadrocopter
Ebben a nyöszörgésben több hiba is van:

1/ Orbánt csak a horda választotta, tekintve, hogy nincs közvetlen miniszterelnöki választás, továbbá a "lejtős pályás választási csűr-csavar" nem éppen hívható demokratikusnak.

2/Soros, köztudottan valódi demokrata és naná, hogy nem fog egy elmehibbant, illiberális, színezett diktatúrát ajnározni!

3/"Ha harc, hát legyen harc, állunk elébe!" A nagy pofákkal vigyázni kell, mert eddig minden szopoásban a lócici máésik felére álltatok, ez most sem lesz másként, Európa nem illiberális agyrokkant, intézményeített tolvaj bandában és hülyékben látja a problémák megoldását.
Ezt eddig sem rejtették véka alá!

4/ "Soros György nem kevesebbet mondott, minthogy Magyarországon maffiaállam működik"
Nem csak Soros szerint! Példák, a pályáztatási rendszerek, trafikmutyi, foldmutyi, atommutyi, ( anno: " ne mi nyerjük a legtöbbet" elve a "nem volt közgyűlés" okán. By Orbán, a geci!) Politikai meggyőződések szerinti szelektálás, kirúgások, fenyegetések, hát mi a nagybánatós sunyi fvsz ez az orbánista képződmény, ha nem maffiaállam?

5/ "Soros György nem kevesebbet mondott, minthogy Magyarországon maffiaállam működik
- fejtette ki budapesti sajtótájékoztatóján a miniszter, aki ezt minden magyar nevében visszautasította."
A magad nevében hőbörögj, bugris, ugyanis a maffiaállam működése tény! Elég, ha Mészáros Lőrinc projekt kerül, szóba?

6/ Ez pedig natúr vegytiszta hazugság, amint azt több vizsgálat - köztük hazai is! - megállapította:
"Nem a magyar állam, hanem "a Soros György által pénzelt szervezetek" voltak azok, amelyek az elmúlt években nem tartották be Magyarországon a törvényeket, nem vállalták az átláthatóságot, a nyilvánosságot"
Ha ez így lett volna, miért nem cselekedtek a magyar hatóságok? Ebből is látszik, hogy hazudsz te mocskos állat, mert ez a léted lényege!

A Lendvayban ez a süketelés elmegy, máshol nem! Többször is megbuktatok ocsmány hazugságokon, hiteltelen büdös bagázs!
Jozefina
Ez a csávó, mármint tomcsika, sosem volt teljesen képben. Akkora ökör, mint lázár. Ha soros hadatüzent meg ídítani a harckicsikat, szekereket mi minden áll az agyament rendelkezésére!!!Üljenek orbán nyakába és kivont karddal rohamozzanak. Ez a cécó egy nagy-nagy fidesz-kdnp alattomos eljárása annak érdekében, hogy más cselekményekkel összevonva ki fogja orbán hirdetni a rendkívüli állapotot (Erdogan mintájára) és még az is lehet, hogy e-miatt nem lesznek 2018-ban választások, ami azt jelenti, hogy marad a maffia állam a maffia kormánnyal. A maffia állam kifejezést is badarság Suros Urra hárítani, hiszen hónapok óta mindják magyar ellenzéki politikusok.
Nessy
Először is Soros Orbánt nevezte meg, mint akinek a regnálása alatt maffia állam működik. Működik? Igen!
Vegzálja a kormány a civileket? Igen!
Elfogadták a lex CEU-t? Igen.
Egyébként is nem Soros kezdte, hanem Orbánék, és sokkal pocsékabb stílusban!
Ja, és menekültekről egy szó sem esett!
Hány letelepedési kötvényt adtak el jó pénzért? Sokat.
Nem tudom miért van megsértődve pártunk és kormányunk? Nem csak Orbán osztogathat kokit és sallerokat, nem csak Sziijjártó meg Deutsch hülyézheti le a félvilágot!
Persze, most jön a "bánccsák a magyarokat" cimű opus.
Na, a "demokratikus választást" az általuk csinált választási törvénnyel inkább ne emlegessék! Ahol 27 % = 2/3, ott jobb csendben maradni! De nekünk is, mert mindezt évek óta jámboran tűrjük.
Béla333
"Soros György nem kevesebbet mondott, minthogy Magyarországon maffiaállam működik
- fejtette ki budapesti sajtótájékoztatóján a miniszter, aki ezt minden magyar nevében visszautasította."

Az én nevemben ne utasítsd vissza! Én is azt gondolom, hogy Magyarországon ma maffiaállam van! Mocskos, lopós, hazudós és még hazaárulós is!
Maffiaállam!
1magyar
Szerintem Soros beetette az országot, Orbánt is és várta,hogy majd horogra akad. Csak a "hal" rájött, hogy nem jó dolog a horog, így elúszott.
Soros meg bosszút áll az egész tavon amelyben a halak úszkálnak, besegíti a rablóhalakat.
Sziszifusz
@1magyar: 16:46
Soros, lehet hogy akaratán kívül, már akkor segítette a rabló halakat amikor Orbán Viktor és bűntársai tanulmányait és létfenntartását támogatta. Mentségére legyen, hogy abban az időben még nem sejthette róluk senki, hogy mivé válnak a hatalom megszerzése után. Abba a tányérba sza...nak amiből korábban ettek.
JAJMÁR
@1magyar: Ó, nem! A vitya fogja a tükrét, és kérdi: - tükröm, tükröm mondd meg nékem, ki a legokosabb, leggazdagabb magyar? - már gazdagodsz, és okos is vagy kedves gazdám, de a Soros, sokkal okosabb és gazdagabb...

Ez biz' nagy bűne a Gyuri bácsinak! De mindhiába minden mérgezett alma :-)
Okos az öreg, na!

De hogy te élsz, mint hal a vízben és azt képzeled, hogy a Soros valami horgász... apám, borogass!
human
- Elnézést. Megtenné, hogy a csikket a hamutálba nyomja el?
- Mivan? Beszóltál? Szidod az anyámat? Mit képzelsz te magadról?
cs.n.
Egyszer már adott lovat a fidesznyikek alá, most megint megtette, még ha nem is úgy akarta. Azok meg döglött dakota lovon is képesek nyargalászni, meg milliárdokért abrakolni.
nem tibi
Ez már évek óta felmerült és számtalanszor elhangzott a Magyar és külföldi szövetséges médiában . Nem hiszem el hogy a kormánynak ebben nincsen semmi felelőssége hogy így vélekednek róla .
simmering73
Magyarország maffiaállam! Maffiózók kormányozzák. Ebben egyetértünk!
CsipkeRózsa
Magyar Bálint már 2013-ban maffiaállamról írt, nem Soros mondta először. A régebbi lemaffiázásra miért nem háborogtak?
nevemnick
Egyetlen lehetőség van előttünk: eltakarítani az eddigi összes parlamenti pártot, a múlt- és jelenlegi vezetőit a közéletből, és felelősségre vonni azokat akik a 27 év alatt tönkretették az országunkat.
Magyarországért!
Lackó50
"Nem a magyar állam, hanem "a Soros György által pénzelt szervezetek" voltak azok, amelyek az elmúlt években nem tartották be Magyarországon a törvényeket, nem vállalták az átláthatóságot, a nyilvánosságot"
Háááát ez az. És itt a legnagyobb baj, hogy a civileknek még nem látjuk előre minden lépését és ez roppant veszélyes a számunkra. Hogy mi sem vagyunk semmiben átláthatóak és ha valaki rákérdezne PL.: Mészáros úrra, vagy a többire, akkor semmi probléma nincs velük, csak éppen az ilyen ügyekkel kapcsolatos szerződéseket övezi teljes titoktartás. De említhetném az atom szerződéseket is, vagy ne menjünk messzire, éppen most ott a vizes VB. Mire ment el annyi milliárd? El tud vele valaki számolni? Kíváncsi lennék arra is, hogy legutóbb a CÖF-nek adott állami támogatás mire ment el??? Mert ugye a mi kormányunk az teljesen átlátható és tiszta lapokkal játszik. Ha pedig valami törvénytelennek tűnik, akkor gyorsan csinálunk neki egy törvényt és már minden rendben is van. Próbáljon valaki törvénytelenségre hivatkozni. Mi a törvény szerint jártunk el. Ha kell személyre szóló törvényt is elkészítünk, ha más mód nincs rá.
Pl.: Ebben az országban csak és kizárólag Habony Árpád és a hozzá tartozó polgárok alapíthatnak média birodalmakat. Aki ezen kívűl a médiával foglalkozik, az 90%-os reklámadóval sújtandó.
Mert mi megoldjuk a problémákat. Legyen az bármi.
Ja és semmi közünk a maffiához! Ez saját bűnszövetkezet.
Desischado
@Béla333: Egyetértek! Ilyen aljas rablóbanda még nem regnált ebben az országban. Minden emberi és demokratikus törvénnyel szembemennek, és mindezt csak azért, hogy tömhessék a feneketlen zsebüket a magyarok kárára! Az én nevemben se beszélj, te fácánok gyilkosa!

@Lackó50: A lényeget írtad le, pontosan ez a helyzet. szégyen ránk, mert tűrjük. De meddig még?!
Aki Én
@quadrocopter: De mondjuk, hogy demokratikusan választották. Akkor hol a határ, mikortól lehet bírálni? Az is belefér, ha gyerekeket reggelizik? Természetesen most is a birkahadtestnek beszélnek.
Aki Én
,,Úgy kezdődött, hogy visszaütött"
Én azon csodálkozom, hogy Soros eddig várt. Mondjuk nem eresztette bő lére, két mondatban megmondta a lényeget.
Perwool
Ha Soros egyetlen kétsoros mondatát, hadüzenetnek tekintik, Soros minek veheti az ellene irányuló hónapok óta tartó szardobálást?
Atomtámadásnak?
Eladott Ország
Deutsch Tonyó!: Nem mondták, hogy „hintőporra” ne igyál „babaolajat”? Ez okozhatja, hogy fenyegetett egérnek képzeled magad. Valószínű, más állapotban lehettél és hozzád nem jutott el, hogy Soros az ellenség, nem a Google és nem a Facebook. Bár, ki tudja? Egy „jól prosperáló európai védőbástya” országnak hamar lesz sok ellensége. Brüsszelben, egy luxuslakásban, a perzsaszőnyegen, magzatpózban hemperegve, „hintőporos” nózival én sem hallanám a hazámból érkező kiabálást. Valószínű én is attól rettegnék, hogy eltaposnak az arckönyv fülű Googlefántok. Van is mitől félni.
Lázár Lúzer: Ha nem tudnátok, akkor a faszerdőben tátott száj effektus helyett elengednétek ezt a debilitás szintjére gyűrt sorosozást. De pontosan tudjátok, hogy eljátszottátok a közbizalmat, ezért nem maradt más hátra, mint fejjel a falnak. Hajrá! Én ebben maximálisan támogatlak, de az én nevemben semmit a világon ne merj nyilatkozni, te cinikus, elvtelen arrogancia generátor!
nem tibi
Nekem Soroshoz semmi közöm de az biztos hogy Orbán és a Fidesz -Kdnp
alkalmatlan az ország vezetésére . Senkinek nem hiányzik ez az állandó külső -belső ellenségkép
keresés .Ügynöközés meg hazaárulózás . Nyugodt és békés de határozott párbeszédek ,valós szakértelemmel bíró bel és külpolitika , értelmes rövid és hosszútávú szerződések kellenek .
Nincs 2 fajta Magyar . 1 fajta Magyar van ! Mindannyian .
kukac50
Nem kellett volna reagálni, ha nem maffia kormányunk lenne! Mentegetik magukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.