Hiába bújt férje Pölöskei Gábor neve mögé, hamar köztudottá vált, hogy – lánykorában – az Áder család leánygyermekeként kezdte. pályafutását. Lebukott Pölöskei Gáborné, alias Áder-hug Zárójel2017-06-012 hozzászólás3 perc olvasás Hiába bújt férje neve mögé a volt KLIK főnök Pölöskei Gáborné , hamar köztudottá vált, hogy ő eredetileg – lánykorában – az Áder család leánygyermekeként kezdte pályafutását. Ez persze nem baj, vagyis nem ez a baj. A Pölöskei Áder-lány, az Annamária, akit 2016. január 1-vel nevezett ki az oktatásért felelős (?) miniszter a KLIK élére „az intézményfenntartó gazdálkodási és szervezeti problémáinak megoldására, valamint az új fenntartói struktúra kialakítására vonatkozó feladatkörbe”. Az EMMI akkori közleménye nem nevesítette, mint külön feladatát, hogy síboljon el 900 millió adóforintot. Pedig megtörtént. Azt állította, hogy a közel ezer milliós beruházás minden egyes része megfelelően működik. Ennyiért vásárolt a rá bízott állami szerv...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@qxy: @quadrocopter: Epp ezert kellene jol valagbarugni az egesz orban kormanyt, a ket bajszos szarral egyutt, kuszaszemet, gunarnyakut, ragyaspofa sintersanyat , fuvesdejcstompikat, roggyanttonit, ajtatos balogot, tomjenzsotit mind-mind szepen vezetoszarra felfuzve, de mindenekelott poltpeter kezdene ezt a szep diszfelvonulast.

Addig, mig eltolcsi szaz unokatestvere, szeretoje, mindenkinek menye, voje, stromanja ul az emberek nyakan, itt rend nem lesz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@karma1:Tudod nem vagyok én fóbiás, Most meséljem el hogy mi szerveztük a bulikat ahol ezek bebaszhatnak és mindent szabad mert ez nem kerűl nyilvánosságra. ilyen illetékes vendégek voltak bebaszva és űberelték egymást és a részeg ember sokat elárúl ha még politikus akkor is.El sem hinnéd mikkel rukkoltak elő ezek a szemetek és mi csak öntöttük nekik a szeszt mert mi azért voltunk ott.Hidd el. mind mehetne a sittre Kádárral együtt.
lampa laz
A bajszos sz..-t is ki kell valahogyan fizetni, az is a fidesz kölyke. Egyébként meg ne ábrándozzunk holmi feljelentgetéssel a hugit illetőn, mert bajszosnak poltpetya a kedvenc haverja...

1 dolgot viszont megtehetünk, h 2018-ban elmegyünk szavazni.
quadrocopter
@qxy: Ki, mikor, hol jelentette fel Gy.-t, melset az akkori ügylszuség elsumákolt? Orbánt feljelentették - semmi nem lett, ezért kell végigfutni a hazai jogorvoslatot, majd irány Brüszel/Strasbourg!
Kevesen viszik végig Strasbourgig az ügyeket, többnyire akkor sikeresek, ha szervezet vállalja egy-egy ügy istápolását.
Fel kell jelenteni, mert annak több helyen is nyoma marad, a cikk szerint egyértelmű, hogy bűnös úton herdálták el a közpénzt!
qxy
@quadrocopter: Tudod igazad van és szeretném egyszer látni vagy hallani hogy ez vagy az a fasz lebukott, el csíptük, ennyit csalt lopott, el vettük, tőle és " IME, ITT VAN" Valahogy mindenki meg találja azt a kiskaput ami csak a politikusoknak és jogászoknak van nyitva és marad minden ugyan úgy.Találkoztam olyan politikussal aki így járt, meg lett alázva ki lett rúgva és kapott egy olyan állást hogy jobb sora lett mint eddig. és garantálták hogy ezt a pénzt itt vissza fogja kapni csk fogja be a szályát. Egy év múlva több pénze volt mint volt. a kis szegény bukott politikusnak és még el is meséli a gyökér hogy mi volt és minek nevezték ki és tényleg igaza van. Ma is képviselő, és szarik az egészre.
quadrocopter
@qxy: Egy a lényege a dolognak, mindenképpen maradjon nyoma az eredménytelen feljelentéseknek, eljárás-indítási kísérleteknek, gyanítom, hogy egyszer - talán nem is sokára - szükség lesz ezekre is!
qxy
@quadrocopter: Adja az Isten hogy így legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.