Brüsszelnek hála mindenki jobban izgalomba jön.

Szexbolt is kapott uniós fejlesztési pénzt Kisvárdán, Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter szülővárosában – olvasható a 24.hu cikkében. 

A bolt a mikrovállalkozások fejlesztésére kiírt gazdaságfejlesztési operatív programban (GOP) kapott 3,6 millió forintos támogatást. Igaz, a támogatást öt éve egy ajándékbolt indítására adták, ám közben változott a profil: szexuális segédeszközöket és vicces ajándékokat árulnak a kisboltban. 

A cikk szerint a bolt tulajdonosa jóban van Sesztákkal, akad olyan fotó, amelyen a vállalkozó család és a miniszter a feleségével együtt szerepel. 

A cikk megjelenése után a vállalkozó jelezte a 24.hu-nak, hogy a támogatás valójában hitel volt, amit vissza i fizettek azóta, és le fogja venni az ablakban található, 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Alap társfinanszírozásával valósult meg

táblát, mert a közzétételi kötelezettség is lejárt már. 

Kisvárdán uniós pénzből egy konferenciaközpontot hoztak létre, 15 millió forintból pedig a főtéri nyilvános vécét alakították ki. 

Seszták, mielőtt fejlesztési miniszter lett, a térség országgyűlési képviselőjeként a regionális fejlesztési tanács tagjaként hozott döntéseket a támogatási pénzek elosztásáról.

(Címlapi kép: pixabay.com)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.