Milyen erkölcsi mélyrepülés kell ahhoz, hogy így szembeköpje magát az ember? A közvéleményt hetek óta sokkolja az a penetráns kirekesztő tempó, amivel Botka László megaláz, becsmérel, és negligál minden más ellenzéki pártot. A miniszterelnöki székre ácsingózó szegedi polgármester senkivel nem hajlandó tárgyalni, inkább a lehetséges szövetségesek ledarálására játszik. Ehhez képest egészen döbbenetes, hogy 3 éve Botka milyen szöveggel érvelt a teljes körű összefogás mellett, aztán egy mai interjúban milyen alpári módon gyalázza például Bajnai Gordont, a gyilkos Rákosival említve egy lapon. Két Botka-idézet következik, a kettő között 3 év a különbség (meg egy komplett világ). . . Az ellenzéki összefogásra utalva úgy fogalmazott, a sokféle szálból font kötél mindig erősebb, mint az egyforma szemekből álló lánc, “amely csak rabláncnak jó”. Botka László, 2014. január 24. (forrás) . . – Bajnai Gordon rajta lehetne a listán? – Semmilyen körülmények között nem...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

85 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Csak óvatosan kérdezném: Botka miatt hány szavazatot veszt az mszp? Mikor látják be az emberek, hogy Botka a fidesz trójai falova?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Csak óvatosan kérdezném: Botka miatt hány szavazatot veszt az mszp? Mikor látják be az emberek, hogy Botka a fidesz trójai falova?
Béla333
Nyugatifény blog= Gréczi Zsolt DK-s szóvivő és Vágó István DK-s médiás mocskolódása Gyurcsány szócsöveként!
Egy ilyen erkölcsi szinten levő párttal nem lehet közösséget vállalni.
A Fideszes mocskolódó média szintje!
Szerintem!
verőce21
Köszönjük robotka! Ennél lejjebb már nem süllyeszthetted volna magadat. Egy mondatban két ellentmondás az EU előtt!
"...miután a magyar miniszterelnököt tette felelőssé a leendő kétsebességes Európáért, ostorozni kezdte az EU-n belüli egyenlőtlenségeket"
Micsoda politikus! (Hátha még nem készült volna nyolc évig pártpolitikai szerepre!) :)
grincss
@Béla333: Figyu:

"Bajnai Gordon
Tegnap, 18:33 ·

Botka László egy interjúban rossz társaságba kevert, íme:

"Bajnai Gordont rátenné a listára?
Bajnai Gordonnál könnyű a helyzet, mert hiszen ő kivonult a politikából.
Rajta lehetne a listán?
Semmilyen körülmények között nem tenném se Bajnai Gordont, sem Kádár Jánost, se Rákosi Mátyást és Horthy Miklóst se a listára.”

Az aggódó közvéleményt ezúton szeretném én is megnyugtatni, hogy nem csak az MSZP, de az MSZMP, az MDP, sőt a Peyer-féle paktum párt listájára sem kívánkozom:-)

A kormány- és korszakváltás mielőbbi reményében rendületlenül bizakodva, munkasikereket kívánok.

B.G."
Béla333
@grincss: 20.51
Nehogy már én mentegessem Botkát, de ha komolyan gondolja hogy a 2010 előtti időszak politikusi bűnözőit ki akarná hagyni egy új listáról, akkor Bajnainak ott valóban semmi keresni valója nincs!
Szétveritek teljesen bármiféle esélyét Orbán leváltásának.
Nem kellene így mocskolni egymást! Miért nem tudtok várni őszig, amit Botka kért?
Úgy mocskoljátok, hogy az ember esze megáll!
Milyen párt ez a DK?
Béla333
@Mirabilis: 21.13
Hogy a DK nem mocskolódik?
Nem olvastad ezt a blogot? 1-2 gyöngyszem a "nem mocskolódásról":
- erkölcsi mélyrepülés,
- szembeköpje magát,
- megaláz, becsmérel, és negligál,
- miniszterelnöki székre ácsingózó .

Had ne folytassam! Minden mondata tele van fröcsögéssel!
Totem
@Béla333: Politikai bűnözőit?! Ne mondja! Talán lopott, csalt, harácsolt Gyurcsány és Bajnai, mint az Orbán? Gyurcsány a miniszterelnöki fizetését teljes egészében betegegyesületeknek adta, Bajnai kivezette az országot a káoszból, amivel az egész világ mértékadó szakembereinek az elismerését vívta ki! Mit bűnöztek? GyF elmondta az igazságbeszédét, amiben egyértelművé tette, hogy a hibákat az MSZP-vel együtt követte el! Botkában hatalmasat csalódtam, mert ő a megosztó, nem Gyurcsány. Botka veri szét az együttműködést és vezeti vereségre az MSZP-t azzal, hogy azt hiszi, ők egyedül tudnak nyerni. Nem GYF miatt nyert a Fidesz, abban az MSZP-nek is hatalmas része volt! Tessenek végre felébredni.
Pálinkafőző Rézüst
Botka megágyazza a zsidesznyerést...Hátradőlve röhögnek...Mi meg majd az EU-n kívül megint mehetünk 3-5 évenként nyugatra. Vagy még úgysem. Bravó hüjje töketlen barmok...
Béla333
@Mirabilis: 21.30
Ne hülyéskedj már! Itt van a cikkben/blogban!
Béla333
@Totem: 21.21
Korábban nem futottunk össze itt a Propin, számos cikkben írtam, idéztem be különböző cikkeket az elmúlt hónapokban, történéseket ami mutatta, hogy a 2010 előtti politikusi garnitúra ugyanúgy lopta a közöst, mint ahogy a Fidesz teszi most. A különbség a mértékben van, meg abban, hogy a Fidesz sajnos ügyesebben lop. De a tolvaj, az tolvaj, mindegy hogy mennyit lop az illető/párt.
A büntetés mértékét a bírónak kellene megszabni, nem neked vagy nekem kell eldönteni, hogy melyik tolvaj a jó tolvaj és melyik a rossz tolvaj.
Szerintem!
papa.49
Ne marjátok egymást FELESLEGES, ez csak KIRAKAT, a hazugovics szépen hátradől a vejkó kiönt még egy kupicát a dádénak, és RÖHÖGVE NYERI A JÖVŐ ÉVI VÁLASZTÁST!!!
Ez már LE VAN ZSÍROZVA,, a Botka becsüccsent a hintába, a hazugovics meg hajtja veszettül a hintát, 60 milliárdos állami segítség Szegednek, Kecskemétnek 1 éve ígérte de semmi nem történik azóta sem, pedig a kecskeméti polgi fütyiszes szarzsák!!!
simmering73
"Az MSZP kongresszusa hivatalosan is beélesítette Botka László személyében a párt csodafegyverét a 2018-as választásokra. Félreértések elkerülése végett nem a választások megnyerése a feladata. Rá osztották a hálátlan feladatot, hogy végleg kiírja a Magyar Szocialista Pártot az újkori magyar történelemből, a lehető legszolidabb ceremóniával adva át a végelgyengülésben és agylágyulásban szenvedő társaságot az örökkévalóságnak. Ehhez abszolút monarchia uralkodójának járó jogkörökkel ruházták fel a kongresszuson."
nepszava.us/ki-fog-emlekezni-2-ev-mulva-botkara/
nezelodo
@Horizont: Csodálkozol, hirtelen nagyon hiányozni kezdtek egymásnak, a végén még összejár velük Orbán, mint egykor a Princz Gáborral és családjával, és mi lett a vége? Botka nem tudja?
Béla333
@papa.49: 21.45
Nyilván elhúzta a mézes madzagot Orbán Botka előtt, amikor Szegeden volt, de te is írod, hogy mennyit is ér Orbán szava! Egyébként sem tudhatjuk, hogy "csak" a városnak ígért, vagy személyesen Botkának is?!
Hülye lett volna, ha nem fogadja akkor Orbánt. Kár ezen is lovagolni, ezt is csak arra használják itt a DK-sok, hogy mocskolják Botkát, mert nem kér a Gyurcsányból.
De még ez sem biztos, hiszen Lendvaitó kezdve Molnár Gyuláig minden MSZP-s vezető megmondta, hogy majd ősszel térjenek vissza az együttműködésre.
Da a DK-soknak minden most azonnal kell. Közben meg úgy mocskolják Botkát, hogy szerintem már ezért nem lesz ősszel sem tárgyalás!
Elképesztő mennyire nem gondolkoznak itt egyesek!
papa.49
@Béla333: Nem tudom mit ígért a Botkának, a városnak 60 milliárdot de ha amit 1 bő év alatt megígért összeadjuk 2000 milliárd a vége ennyit szórt ki névleg az országban...
De nem is ez a lényeg, a lényeg az hogy a benyújtott költségvetésben NYOMA SINCS EZEKNEK AZ ÖSSZEGEKNEK!!!
Ha Botka ennyire gyerek megérdemli, a másik ha személy szerint neki ígért valamit, és nem utasította rögtön vissza, és tette közhíré akkor ráadásul a legrosszabb sejtésem igazolódna be , megegyeztek kb. 20-30 képviselői helyben akik bejutnak, és köztük természetesen a Botka is!!!
nezelodo
@Horizont: Látod nekünk még a képzeletünknek is határt szab a neveltetésünk, és mások helyzetébe való beleérző képességünk, így tetteinknek is, a vezérünket nem korlátozzák ilyen avítt emberi érzések.
magyarbakancs
Soha nem fog nyerni itt a baloldal, amíg a garnitúra ugyan az, mint 2010 előtt.
Hiába mondja, Botka nem vesz be senkit, aki a 2010 előtti korszakban regnált.
Ö is ott volt szavazott, és hozzá járult a Fidesz győzelméhez.
Új baloldali pártkel nem levágót gyík farok, ami mozog, de élet nincs benne.
Csizmás Kond
...Botka egy törtető, öncélú akarnok...de mire ezt az összefogózkodók észreveszik már késő lesz.
Béla333
Gyurcsányék pontosan követik a kommunisták 50-es évekbeli stílusát!
Ez a Nyugatifény blog és az Európa Kávézó a DK szócsöve, a párt vasökle ugyanúgy, ahogy a kommunisták idején a Népszabadság volt!
Megbízható párt "elvtársak" a vezetői, Gréczy Zsolt, mint a DK szóvivője és Vágó István a párt médiása oda vág, ahová azt Gyurcsány elvárja tőlük.
Korábban az LMP-t/Schiffert mocskolta a Nyugatifény alattomos, alpári eszközökkel, most éppen Botkát, de ki tudja holnap ki lesz Gyurcsány bögyében, akkor majd azt!
Undorító, mocskos, kommunista módszer!
Cefi
@Béla333: Kezeltesd már magad. A nyugati fény neked olyan, mint a csuticigánybnak gyurcsány. Csak így századszorra már kurvára unalmas. Az ötvenes évek pedig a fidesz "politikájából" köszön vissza. Ne válaszolj, a szabvány paneljaid unalmasak.
Béla333
"„Amikor Juhász Péter barátommal közösen találkoztunk Gyurcsány Ferenccel, és megkértük, ne az asztal alatt rugdosódjanak, hanem nyíltan mondják el a véleményüket, ne névtelen blogokon, akkor a pártelnök elismerte, hogy a párt kommunikációs teamje irányítja a Nyugati Fényt és az Európa Kávézót is. Még találkozót is szervezett nekem Mandula Viktorral, aki Vágó István és Gréczy Zsolt mellett írja ezen blogokat. Mandula Viktor azt ajánlotta a megbeszélésen, hogy ha az Együtt nem kritizálja Gyurcsányt, akkor a blogok is felhagynak a névtelen gyalázkodással. A találkozó gyors véget ért.”"
mandiner.blog.hu/2016/02/12/szervezett_hazugsaggyarkent_mukodik_a_gyurcsanyista_propagandamedia

Nem kell látni, egyesek szerint elég az, ha csak nézünk...
CsipkeRózsa
@Béla333: Jó, hogy helyenként odaírod, hogy "szerintem".
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333: te csak nézel, de nem látsz...No csá... :)
Béla333
@Pálinkafőző Rézüst: 13.05
Azt látom, hogy gőzöd nincs hogy mihez szólsz hozzá, csak úgy kibuggyant belőled!
Béla333
@Mirabilis: 18.36
Nézd meg a ma 11.01-kor beidézett mandiner.blogban írtakat, és rájössz, hogy a Nyigatifény blog, az Európa Kávézó a DK szócsöve Gréczi Zsolt és Vágó István szerkesztésével.
Gondolod, hogy a DK szóvivője nem azt írja "véleményként", amit Gyurcsány mond nekik?
Ne legyünk már ennyire hiszékenyek!
Eriksson
Na, most képzeljétek el, ha ez az ember netalántán megválasztásra kerül, milyen egyeduralom fog itt kialakulni? Senki és semmi nem állhat az útjába, csak egyenesen halad majd előre az előtte kitaposott ösvényen.
Béla333
@Mirabilis: 20.52
Én a 11.01-es beírásomban a mandinertől idéztem, ott is a blogban idézett Szigetvári Facebook oldaláról:
www.facebook.com/SzigetvariViktor/posts/776815915758178
"Van abban valami szomorú, hogy a Demokratikus Koalíció pártblogja megalázóbban és lejáratóbban ír rólam, mint ahogyan a Fidesz szokott. Az "összefogás" nevében fellépő párt csak azért indít ellenem lejárató hadjáratot, mert nevemmel vállalva elmondtam a véleményem a pártprogramjukról és az Együtt stratégiájáról. A véleményem kritikus volt, de nem gyalázkodó, bárki elolvashatja. Én nem hiszek sem az egykulcsos adóban, sem pedig az ingyen-vízben. De ettől még nem vagyok hajlandó gyűlölködni velük szemben sem. Egyszerűen csak másban hiszek, más a véleményem.

Annyit még hozzá kell tennem ehhez, hogy amikor Juhász Péter barátommal közösen találkoztunk Gyurcsány Ferenccel, és megkértük, ne az asztal alatt rugdosódjanak, hanem nyíltan mondják el a véleményüket, ne névtelen blogokon, akkor a pártelnök elismerte, hogy a párt kommunikációs teamje irányítja a Nyugati Fényt és az Európa Kávézót is. Még találkozót is szervezett nekem Mandula Viktorral, aki Vágó István és Gréczy Zsolt mellett írja ezen blogokat. Mandula Viktor azt ajánlotta a megbeszélésen, hogy ha az Együtt nem kritizálja Gyurcsányt, akkor a blogok is felhagynak a névtelen gyalázkodással. A találkozó gyors véget ért.

Rettenetesen sajnálom, hogy miközben mindenkinek az volna az érdeke, hogy önálló és tisztességes politikával erősödjön meg ki-ki, ahogy bír, a DK nem ezt az utat választotta. Pedig tudom, hogy ott is, ahogy más pártokban is sok tisztességes, egyenes ember dolgozik. Vezetőik egy része mégis a névtelen lejáratást és a fideszes karaktergyilkosságot választja módszerként. Ez nem csak bármiféle együttműködést lehetetlenít el, de a bizalmat is aláássa. Mert kritizálni lehet, becsületes férfiember névvel teszi ezt. De a fideszes gyűlöletkampány DK-s változata ellen szót kell emelni, mert karaktergyilkosságon keresztül...
Béla333
@Mirabilis: 20.52
A vége lemaradt:

mert karaktergyilkosságon keresztül nem vezet út sehova.
Béla333
Amit Szigetvári Viktor a fent idézett 2016 februári Facebook bejegyzésében megfogalmazott az teljes mértékben igaz a mai napon is.
Ott van a válasz, hogy a DK-val miért képtelenség összefogni ma is!
karma1
@Béla333: Mitol vagy annyira oda, hogy a Nyugati Feny meg a masik blog DK-barat? Ez annyira bassza a csorodet, Bela, hogy az valami fajdalmas! Ahhoz mit szolsz, hogy a pestisracok-(bayerzsoti),888-(gfodor) , origo - (habony), magyar idok - (meszaros lolo), ripost - (stefkapista), figyelo- (schmittmaca), a mandinert nem tudom, ki tulajdonolja? - az csak futyisz propagandat nyomat? EZ miert nem idegesit??? Ez teljesen termeszetes? Es ezek allamilag agyontamogatott mediak.
Es akkor meg nem emlitettem az M1, M4, TV2, Echo Tv es meg nem tudom hany kocos tv- es radioallomast sem, akik szinten orbant dicsoitik.

Ha az faj, hogy az LMP-nek nincsen blogja, CSINALJ EGYET, - jogod van hozza, miert ne?
Azon jol megerthetnek egymast az LMP szimpatizansok, kritizalhatnanak masokat onnan, tehat CSINALD MEG, ne azon sirankozz, hogy a DK-nak van 2 blogja, ami egybehangzik a DK programjaval...
ES???
Mar kurvara unom a Gyurcsany-fobiadat, ez tenyleg beteges,... Volt ido, amikor azt hittem, hogy kepes vagy realisan itelkezni, emberek ertekeit onmagukban ertelmezni, nem pedig egy kepzelt kozegbe teve, szovegbol kiragadott idezetekkel (ezaltal megvaltoztatott tartalommal) eke'zni altalaban Gyurcsanyt...
EGYSZER SEM hallottam toled, hogy pl. vona gaborrol mondtal volna vlaami elmarasztalot. Pedig igazandibol az ellenzekben ok azok, akikkel nem szabad osszefogni egyetlen jozan iteletu baloldalinak sem, es akik nagy valoszinuseggel 2018 tavaszan boldogan fognak osszeborulni orbannal, egymas taborat erositve.
Azt pedig, hogy az mszp halogatja a dontest az osszefogasrol oszig, - az kesz ongyilkossag, mert mar nem lesz eleg ido a kozos program kidolgozasara.
botka egyszeruen elszabotalja az egesz kampanyt, amit o csinal, az egy diktatum, orban engedelyevel a zsebeben.
Ha pedig igaz, hogy orban a varosnak 50-60 milliard fejlesztest igert, de kozben csusztat botka zsebebe is - akkor mar egeszen biztos, hogy botka elarulta a sajat partjat. Mert van az a penz...
Béla333
@karma1: 08.50
A Gréczy és Vágó által szerkesztett DK-s blogok más ellenzékieket mocskoló írásaival mi a bajom? Hát éppen ez!
Hogy a DK vezető politikusai szerkesztik, Gyurcsány elképzeléseit nyomják, cseppet sem tárgyilagosak és mocskolódnak orrba-szájba!
Hogy az általad felsorolt Fideszes médiumok mit csinálnak, az semmiféle felmentést nem ad erre a DK-s tevékenységre!
Van az LMP-vel szimpatizáló blog is, mivel annak a tevékenysége nem botrányos, így nem is tudsz róla a jelek szerint!
Nincs Gyurcsány fóbiám, hiába próbálod ezt sugallni, csak nem értékelem a Feri olyan politizálását, ami olyan mint a Fideszé, csak "emez" oldalon! Ha a Fidesznél elítélem a mocskolódást, akkor el kell ítélnem a DK-nál is!
Te is kezdesz mindenféle alap nélkül mocskolódni, vagy van erre bármiféle bizonyítékod?:
"...de kozben csusztat botka zsebebe is..."
Ha nincs, akkor bátran jelentkezhetsz DK tagnak, ilyen szöveggel biztos felvesznek!
karma1
@Béla333: Bela, hat eppen ez bizonyitja a legjobban a Gyurcsany-fobiadat: meg sem emlited, hogy a fidesz milyen mocskolodo , oriasi media-gepezetet tart eletben, mert az nem eri el az ingerkuszobodet.
Irhattad volna azt peldaul - mint egy teljesen kivulallo -, hogy eliteled mind orban, mind a DK oldalarol erkezo mocskolodasokat.
Ezzel szemben te kizarolag a Nyugati Fenyt meg a masikat emlitetted csak. Mi a turo ez, ha nem reszrehajlas?
Nem akarlak meggyozni semmirol sem, csak eppen kicsit kilog a lolab.
Ezt a rengeteg negativ energiadat ne arra forditsd, hogy gyulolkodsz Gyurcsany ellen, hanem forditsd pozitivra, es azt lasd meg, ami BARMELYIK oldalon jo. De akkor csak azt hangsulyozd ki, es ne tedd melle a "bezzeg" tipusu gyurcsanyozast, mert azzal nem jutsz el sehova sem, ertsd mar meg.
En nem utalkozom elbol sem botka sem orban ellen, csak azt a lepesuket probalom meg analizalni, amit az aktualis cikkben a firkasz leir, mert csak az a fontos ezen az oldalon. Az osszes tobbi csak lira es mellebeszeles.
Ha van LMP-s blogoldal, akkor kerlek, linkeld be nekem, mert en nagyon jonak tartom nagyon sok kezdemenyezesuket, nagyon jonak tartom Hadhazy es Szel berni tevekenyseget.
Azert ha meg tudnad magyarazni, hogy az altalad nagyrabecsult botka hogy erthette azt, hogy Bajnai Gordont rakosival es horthyval tette egy lapra, azert az erdekelne...
Béla333
@karma1: 09.16
Hogyne a Nyugatifény blogról beszélnék, hiszen annak a cikkéről folyik a vita!
Csak most és a te kedvedért, de leírom, hogy még sokkal jobban elítélem a Fideszes maffia média hazugságait, csúsztatásait, manipulációit, de azért én nem akarlak téged elvenni, nem neked akarok megfelelni, hanem elsősorban a saját magammal szembeni elvárásomnak, így nem azt fogom írni, amit te elvársz, hanem amit gondolok!
A Fidesz annyira lent van a szememben, hogy említést sem érdemel. De azt sem szeretném, hogy helyettük jöjjön egy ugyanolyan, csak a másik oldalról!
karma1
@Béla333: erdekes allaspont: egyenlosegjelet tenni az ellenzek es orban koze...:o))) te tudod...:o)))
Béla333
@karma1: 09.16
Másik: Ha nem lenne tele a Propi azzal, hogy aznap Gyurcsány melyik lábbal kelt, volt-e hasfájása, akkor nem is foglalkoznék Gyurcsánnyal ennyit. De még a vízcsapból is ő folyik, ami már elég unalmas! Jó a médiája, kár hogy rosszra használja!
A Botka véleményét megmagyarázta már saját maga, én nem gondolom, hogy nekem kellene megmagyarázni.
Más: Ha jól tudom, ezt a blogot mondják LMP közelinek:
reflektor.blog.hu/
Na szép napot így Pünkösdkor!
Béla333
@karma1: 09.39
Mielőtt még te is nekiállsz kiforgatni a másik szavait, ezért tisztázzuk: nem az ellenzék és a Fidesz közé tettem egyenlőség jelet, csak azt mondtam, hogy a DK/Gyurcsány és a Fidesz nagyon hasonlóan politizál, esetenként egymást kisegítik a szorult helyzetből (mint pl. most Gyurcsány az Orbán féle banki papírok ügyében!), és gyakran olyan politikát csinálnak, ami a másiknak is megfelelő.
Pl. Gyurcsány kompromisszum képtelensége az ellenzéki összefogás gátja, ami a Fidesznek a leginkább megfelelő!
Szerintem!
bencemacska
@karma1: ma, 09:16
Nem akarlak elkeseríteni, de falrahányt borsó!
Reménytelen eset. Én már régen feladtam, már arra sem reagálok, ha néha egyetértek vele!
karma1
@Béla333: Neked is Belus, koszi az oldalt, majd belenezek feltetlenul.
Mondtam mar kulonben ezerszer, hogy en is csipem az LMP-t, meg a tudodkiket...:o))))
Nalunk a Punkosdot felulirja a Queens Birthday - ez van holnap, hetfon. ...:o))) (Ez nem az igazi, mert aprilis 21-en szuletett valojaban..).
Béla333
@bencemacska: 09.46
Jól elvagyok a te like-jaid nélkül is, azért nem fogok mást írni, hogy esetleg odanyomj egy like-ot!
Amit te mutatsz, az a DK párbeszédre való hajlandósága a mást gondolókkal, igaz?
bencemacska
@Béla333: ma, 09:54
Te ne gondolkodj helyettem, hagyd meg nekem! Még gondolat szabadság van!
Ki tudja meddig, de azt az időt még kihasználom!
karma1
@Béla333: 09.45-re: Mibol gondolod, hogy Gyurcsany kompromisszum-keptelen? Mit kezdenel egy olyan emberrel, aki odajonne hozzad, es azt mondana neked egy nagy kezlegyintessel kiserve, hogy "Aaaa', veled a franc se fog ossze, mert te nem kotnel semmiben sem velem kompromisszumot", mikozben pedig nem arulja el az illeto, hogy konkretan mire is gondolt?
irod, hogy most Gyurcsany segitette orbant a svajci szamlaugyben...
Igen, en is olvastam ezt a teljesen kicsavart ideat, amit valamelyik kocos tarsasag mar kesz tenykent (Gyurcsany a bloffjevel elosegitte orban 18-as gyozelmet) allitotta be, es te ezt most egy az egyben at is veszed, mert vegre valaki rajtad kivul is ocsarolja Gyurcsanyt. Szuper!
Szoval az, hogy botka kijelentette, hogy nem hajlando sem a DK-val, sem Gyurcsannyal egyezkedni, ha Gyurcsany is meg akarja magat merettetni, mert szerinte - botka szerint- vissza kene vonulnia Gyurcsanynak a hatterbe.
Mondja meg mar valaki, hogy egy 98 %-kal megvalasztott partelnoknek miert kene visszahuzodnia??? Miert kene a sajat munkajaval kidolgozott programtol visszalepnie? Mert botka ezt mondta? Hat ki a szent loszar ez a botka?
Tudod mit, en nem vagyok egyaltalan jobbik rajongo - sot. De teljesen normalisnak tartom, hogy a nep elott vona vallalja azt amit, (a jobbik programjat), es o is akar miniszterelnokkent indulni. Miert is ne??? Ha lesz eleg szavazoja, akar be is kerulhet a Parlamentbe.
Es botkanak egyetlen rohadt szava sincs vona es az o programja ellen!
Mindegy, Belus, mar valoban minden iranybol leragtuk ezt a csontot, hagyjuk a francba, mert tudom, ugyis lesz egy pont, amikor kenytelenek lesznek az emberek maskepp gondolni Gyurcsanyra, botkara, es persze orbanra is a sajat taborukbol...(is)
Béla333
@karma1: 10.03
Gyurcsány kompromisszum képtelensége abból látszódik, ahogy most például az MSZP-vel való szövetkezéshez áll!
Nekem végülis mindegy, hogy összefog-e az MSZP a DK-val vagy sem, nekem így is-úgy is vállalhatatlanok!
Az Orbán számlaügyében az általad nem fogható Hírtv Szabadfogás összes szereplője, a vitaműsorok majd mindeggyike azt mondja, amit most próbálsz negligálni: Gyurcsány hatalmas hibát követett el mind a saját maga politizálásával szemben, mind az ellenzék hasonló irányú törekvésével szemben ezzel a "messziről láttam valami fénymásolatot, ami lehet hogy hamisítvány" szöveggel!
karma1
@Béla333: Sajna altalam a Duna World tv-n kivul semmi sem foghato: tudod, 16 000 kilometer az megiscsak 16 000 km...;o)))
Valoban az a leghelyesebb, ha a sajat szivedre hallgatsz, es arra szavazol, akire akarsz. Igy teljesen kikuszobolheted az eletedbol Gyurcsanyt, az mszp-t, gyakorlatilag mindenkit, akivel nem ertesz egyet.
Eladott Ország
nepszava.us/bartus-laszlo-botka-bajnai-gordon-betamadasaval-atlepett-egy-hatart/
Egy európai uniós országban az ellenzék követelhetné az egyenlő feltételeket és esélyeket biztosító választási rendszert, mint a választáson való részvétel előfeltételét és minimumát. Magyarország ma még az Európai Unió tagja. Az ellenzék súlyos felelősséget visel, ha nem demokratikus választáson való részvételével a demokratikus felhatalmazás hamis látszatát nyújtja Orbán rendszerének. Az Európai Unió megértené az ellenzék követelését, és ha azt Orbán elutasítja, akkor a választás bojkottját is.Tévednek, akik azt hiszik, hogy ebben a választási rendszerben le lehet győzni Orbánt. Ha az ellenzéki pártok összefognának, ahogy tették 2014-ben is, ez akkor sem lehetséges. De ha komolyan gondolják, amivel biztatják az Orbán-rendszert elutasító szavazókat, akkor saját logikájuk szerint a minimális követelmény a minél szélesebb ellenzéki összefogás lenne. Ez ellen hat, hogy Orbán az “oszd meg és uralkodj” elve alapján jól kitalálta, hogy az ellenzéki pártok leginkább egymás legyőzésével szerezhetnek évi százmilliós állami támogatásokat.
dr. prédikátor
botka!!! Te még a viktor szopkinnál is aljasabb geci vagy!!!És még te mered szocialistának sőt baloldalinak nevezni magadat???Te egy nagyra nőt szerencsétlen szarrakás vagy!!!Beképzelt hólyag!!!Miattad fégják megnyerni a fityífaszok a 18 as választást!!!
karma1
@karma1: Belus, nem cseszteteskent, de kerlek, olvasd el az alabbi linket. Eleg hosszu, de benne vannak a szocialista part altal IS kezelt autopalya ugyek es meg annal is sokkal tobb.
Ajanlom mindenkinek a figyelmebe, akinek van egy kis ideje ezt elolvasni.
Hat en hidat fogtam, es ahogy elnezem, nem lesz itt semmifele valtozas, mert maga a rendszer ezt nem engedi meg.
Bar Gyurcsanyrol egyetlen szo sincs a cikkben - mert eredetileg ot kerestem volna benne, mint korrupcios resztvevot -, igazat kell adnom neked abban, hogy "egyik 19, a masik egy hijan 20", es hogy jaj a magyarnak, - legalabbis gazdasagilag...A jovo nagyon sotet, nagyon sajnalom...;o((((
www.lakatospal.hu/index.php?page=kategorizalt&kat_id=5&id=1102&lakatos-palorszagrontok
Gurulo milliardok az iras cime, ha esetleg mashol nyilna ki Lakatos Pal blogoldalan...
karma1
@Béla333: Belus, bocsi, a fentit neked szantam. 13.45-ot...:o)
Béla333
@karma1: 13.45
Miért lenne csesztetés, ha igazat adsz nekem? Örülök, hogy legalább te vetted a fáradságot és kicsit utánanéztél mondjuk az autópálya ügyeknek!
Ha tényleg érdekel, adok egy kis olvasnivalót:
nol.hu/belfold/20110905-gyurcsany_leintette_kokat
atlatszo.hu/2014/03/04/igy-szponzoral-a-strabag-nyoma-veszett-13-milliard-forintnak/
hirszerzo.hu/hirek/2010/9/28/20100927_partok_korrupcio_kampanyfinanszirozas
www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AN=meselabunbanotaskahordo&MN=Fooldal&LN=Hungarian
nol.hu/archivum/archiv-415128

Nem időrendi sorrendben van, de ha sorba teszed akkor láthatod, hogy itt kormányokon átívelően, szervezetten, egymással összejátszva történtek a politikusok bűncselekményei!
Ha rákeresel az első beidézett Wikileaks távirat szól arról, hogy Gyurcsány nem csak tudott a lenyúlásokról, de ő is irányította egy időben azokat.
Béla333
@karma1: 13.45
Erről írok már régóta: (2003-as megjelenésű a könyv, azóta csak romlott a helyzet. Jelentősen!)

"Az elmúlt tizenkét-tizenöt év pontosan erről szól, és ha ez a garázdálkodó csapat itt marad, a következő tíz-tizenöt év is pontosan arról fog szólni, hogy megtörténik a hazai érdekek kisajátítása teljes egészében idegen érdekek, a bennfentesek érdeke szerint. És itt utalok Hiller Istvánra, aki miniszterként azt mondta, Kövér Szilárd szerződéseivel nem lehet mit kezdeni, pedig az ország szempontjából annyira előnytelenek, hogy ez már minősíthetetlen. Akkor miért nem támadja meg? A bíróság állítólag független. Ha előnytelen szerződéseket kötöttek, akkor vonja felelősségre azokat az embereket, akik ezt tették, hiszen a büntetőjogi és a polgárjogi felelősség egyenesen a semmisség irányába mutat. De ez csak a nép bolondítása, úgy tesznek, mintha haragudnának egymásra, de bizonyítható a politikai „elit” összekacsintása. Éppen önnek mondta Orbán Viktor, hogy a privatizációs szerződéseket felülvizsgálja, azokat, amelyeknél a törvénytelenségek sokkal, de sokkal pregnánsabban kimutathatók, mint ezeknél az álságos munkaszerződéseknél vagy polgári jogi szerződéseknél. Nem történt meg. És nemigen emlékszem arra sem, hogy Orbán Viktor, ígérete szerint, nyilvánosságra hozta volna a titkosított dokumentumokat. Sőt, az adatok titkosítását még erőteljesebben folytatták. Mert Orbánék jöveteléig szolgálati- és banktitkot ismertünk csupán. De azután jöttek ők, és ötven-nyolcvan évre titkosítottak. De megint előjön a bűvös szó, egygyökerűség. Aki ezt az általuk most ismertetett jelentést kapta, Medgyessy Péter, bizony szép juttatásokban részesült az Orbán-kormány alatt. Ki magyarázza meg nekem azt, hogy Orbán Viktor magánemberként fogadja „önzetlenül” Medgyessy Pétert, majd utána utasítja a később kirúgott Katona Kálmán minisztert, hogy Medgyessy cégét a Malév alkalmazza. Milyen átvilágítás az, amit a Medgyessy cég csinált a Malévnél? Ebből is látszik, hogy bár kifelé óriási...
Béla333
@karma1: 13.45
Folytatás:
"Ebből is látszik, hogy bár kifelé óriási lendülettel esnek egymásnak, valójában egy irányból jöttek, s egyfelé mennek. Bolondítani kell ezt a népet, s ez a bolondítás ma olyan szintű, hogy az igazi sajtószabadságot pótlandó ordibálás egyúttal elszürkíti az emberi emlékezetet. Az ellenfelek közül soha senkit nem ért elmarasztalás, csak és kizárólag a saját államtitkárát tudta Orbán lecsukatni, kifejezetten álságos politikai szándékkal. De ennek a jelentésnek az ismeretében vajon mit tesz majd Medgyessy? Előre megmondom, semmit. Összetartoznak ők mindannyian odafent, és egy a céljuk. Meggazdagodni bármi áron, bárki rovására. Hiszen valamikor, még a bevallott kommunizmus idején őket jelölték ki az akkori hatalmasok. S ők teljesítik megbízóik akaratát, szintén hatalmasok és gazdagok lesznek. Mi meg, több millióan, építjük a szegénység birodalmát a szegénységpárti miniszterelnöknek. Németh Miklós, Medgyessy, Orbán, Horn, Boross, Antall. Eszmetársak ők valamennyien. Egygyökerűek! Hazánk függetlenségének elorzói. "
www.lakatospal.hu/index.php?page=kategorizalt&kat_id=5&id=1102&lakatos-palorszagrontok

Nincs mese! El kell takarítani mindet!
Pálinkafőző Rézüst
Bélus,talán izéjjél a tefonmárkással...na összetartoztok... :)))
Béla333
@Pálinkafőző Rézüst: 19.09
Ma már ne igyál többet, mert a jelek szerint nem jön már ki belőled egy értelmes mondat sem:

"...talán izéjjél a tefonmárkással...na összetartoztok..."???!!!???
kisrigó
@papa.49: Amikor Orbán legutóbb Szegeden járt, a nyilvános események után NÉGYSZEMKÖZT(!!) tárgyaltak, amiről nincs semmi információ a mai napig. Namár most, ha minden rendben volt a tárgyalással, akkor miért volt titkos?? Nem szeretnék összeesküvés elméleteket szőni, de érdekelne, hogy mit ígért a "nagyon becsületes" kedves vezető Botkának, és mit vállalt Botka cserébe!? Még egy mondat erejéig sem beszéltek erről! Az MSZP helyében én megkérdezném a sztárolt kádertől, hogy hogy is volt ez? Vagy azt kell hinni, hogy ez "közös buli"! Szomorú!
papa.49
@kisrigó: Szerintem is az általad vázolt variáció az igaz, de nem csak ő van a ,,megvásároltak,, között, szerintem a jelenlegi elnök is ,,szintén zenész,,...
Jövő év áprilisában okosabbak leszünk, ha addig kihúzzák a fiúk!!!
bencemacska
"(2003-as megjelenésű a könyv, azóta csak romlott a helyzet. Jelentősen!)"
Csak azt mesélje el nekem valaki, ez a könyv hogyan szólhat Gyurcsány korrupciójáról, mikor még a hatalom közelében sem volt!!!
Nem az volt az őszödi beszéd oka, hogy az MSZP korifeusai követelték az üres államkassza tartalmát? Erről szólt az értekezlet: nem volt mit elosztani, de az MSZP vezetőség osztogatni akart!
Béla333
@bencemacska: 21.36
Ez a cikk illetve a könyv (ha elolvastad volna legalábbis a cikket!) a Fidesz és az MSZP összejátszásáról szól.
Külön fejezet nem szól a Gyurcsányról, de azért azt nem mondhatja senki, hogy ő mint volt miniszterelnök és mint az MSZP első embere nem tudott semmiről semmit?!
verőce21
Azt sem tudom, már melyik nyugágyamba feküdjek, hova kérjem a kávét? :)
bencemacska
@Béla333: ma, 21:45
Ha a hivatkozott könyvet 2003-ban írták, akkor mit írhattak benne Gy.F. visszaéléseiről, Fidesszel közös korrupciójáról??? Csak ennyi a kérdésem, nem több és nem kevesebb.

" 2000-ben belépett az MSZP-be, 2003 májusa és 2004 szeptembere között a Medgyessy-kormány gyermek-, ifjúsági és sportminisztere volt." 2004. aug. 1-jén lemondott a miniszterségről.
Milyen autópálya machinációkban vehetett részt 2003-ig, ameddig a könyv megjelent???
Béla333
@bencemacska: 22.14
Abban igazad van, hogy Gyurcsányról nem szól külön semmi, csak ahogy olvastam az MSZP és a Fidesz elvtelen, korrupt összejátszásáról.
Gyurcsány tudomásom szerint semmit sem tett ezen összefonódás, közös bűnözés a közpénzek lenyúlásának a megszüntetéséért, amikor az ország és az akkori kormánypárt első embere lett! Egy feljelentést nem tett az autópályák felülszámlázásának a megállításáért, sőt még Kókát is leállította, amikor már 40%-al (!!!) lejjebb faragta a fővállalkozói díjakat.
Vagy te tudsz bármit is hogy tett ez ellen?
Tett bárki, bármit is az MSZP-Fidesz korrupciók ellen?
nevemnick
Mámeg szófosása van a vizeshármasnak.
B+ 2017-ben járunk. A gyurcsány fóbia már nem sikk, amikor a Magyarország legnagyobb rablói vannak hatalmon, és lesznek továbbra is a szegedi f@szkalap segítségével.
bencemacska
@Béla333: Nem érted, hogy egy 2003. márciusban lezárt vizsgálat megállapításait nem extrapolálhatod a későbbi évekre egy- az egyben. A 2003-as vizsgálat az első Fidesz kormány ügyeit tárgyalja főként!
Egy dologra emlékszem autópálya építés ügyben biztosan: megszüntették az Orbán bányák kizárólagos kőszállítási jogát, az OV kormány bukása után!
A feljelentéseknek semmi foganatja nem lett, mert Polt volt akkor is a főügyész, utána pedig olyant választottak, akit ő irányított.
Bár erről - és a meghurcolásáról - talán Keller Lászlót kellene megkérdezni!
Nem vagyok közlekedési mérnök, de dolgoztam a közlekedésben elég hosszú ideig, az én ismerőseim szerint a legnagyobb baj az volt az építéseknél, hogy mi mindenáron autópályákat akartunk, nem autóutakat, de olyan sűrű lehajtókkal, kereszteződésekkel, mint az autóút szabványban megengedett. Ez mind rengeteg felesleges költséget okozott .
A Kóka általi csökkentés ezen múlott. Csak neki orvosként kicsit nehéz volt átvergődni a szakmai dzsungelen!
Ha az országgyűlési képviselők tudomásul veszik 2006-ban /a választás után/, hogy üres a kassza, hitelből nem lehet osztogatni, nem születik öszödi beszéd, nem lesz OV-nak olyan könnyű a hazugságait átverni, nem lesz 2010-ben két harmada!
Ahogy én látom a jelenlegi helyzetet, most is üres a kassza, sok a kötelezettség, és az MSZP már osztogat. Ha netán győzne Botka - amit én nem hiszek - ugyanúgy járna, mint Gyurcsány, de ő meg is érdemelné. mert : "más kárán tanul az okos, sajátján..."
/Az MSZP szeretné 8 év osztogatási hiányát behozni./
karma1
@bencemacska: Hat ennel pontosabban nem lehetett volna megfogalmazni,...:o)) Koszi...:o)))
karma1
@Béla333: 16.40-re: Elhiszem, hogy errol irsz mar te is nagyon regota, de hiaba leplezodik le benne minden szemetseg, eppen csak Gyurcsany nincs benne, pedig ekkor o mar benne volt a politikai eletben az mszp szineiben.
Hogy van az, hogy MINDENKI saros, a konyv mindenkirol lehuzza a vizeslepedot, Hornrol, Medgyesirol, Deutschrol es EGYETLEN szoval sem emliti a mar akkor is aktiv Gyurcsanyt. Es te ezt az autopalya ugyet hoztad be legfobb Gyurcsany-bunkent.
De mindegy, Belus, tenyleg hagyjuk a francba, mert viszont az a resze elegge hiheto, - plane orban szegedi ominozus latogatasa es negyszemkozti osszeborulasa botkaval - hogy egyszer az egyik, masszor a masik part keruljon hatalomra, es ki van ez csinalva. Ez tobb mint igaz lehet.
Es akkor mar teljesen vilagos, hogy ebbe a kepbe sem orban, sem az mszp reszerol Gyurcsany, a penzzel nem megvesztegetheto - igy nem is kihasznalhato - politikus egyikuknek sem kell.
De nagy valoszinuseggel pont ezert nem fog nekik kelleni Hadhazy meg Szel Berni sem, mert ok - foleg Hadhazy - eppen eleget tud a fidesz belso ugyeirol., korabban fideszes leven.
Akkor viszont szinte senki sem fog mar a korrupcio ellen eroteljesen fellepni, mert a ket part - orban es botka - elve megeszik a kis partokat...
Juhasz Peter, Angyan Jozsef, Horvath Andras es meg az a jopar tisztesseges ember nem lesz eleg ennyi mocsok eltuntetesere.
Az egeszben az a legaljasabb,. hogy mig Gyurcsany es Bajnai tisztesseges modon adtak at a kormanyzast 2010-ben (ezt meg ovi is elismerte!), addig orban rohog a markaba, mert totalisan ures kasszat ad at - ha egyaltalan atad - botkanak, koszonhetoen kuszaszem "aldasos" tevekenysegenek, es jo, ha nullasat, de inkabb jo erosen minuszosat.
@papa49 latta jol: igergetett orban itt mar mindenkinek mindent, forintmilliardokat fejlesztesre, aminek nyoma nincs a koltsegvetesben, ergo orbannak esze agaban sem volt egy fillert is adni barkinek.
Erre mondtam en, hogy olyan szegeny sose volt, hogy igerni ne tudjon.
karma1
@bencemacska: A 00.09 Neked is szol, mint a helyzetet sokkal jobban ismeronek... Kulonben pedig joejt Neked...:o)))
bencemacska
@karma1: tegnap, 23:56
Úgy fel tud ez a manus időnként idegesíteni, hogy csak no!
Egy darabig azt hittem csak információ hiányos, de rájöttem, hogy nem az igazság érdekli, hanem külön igazságot gyárt magának.
Olvas valamit, és ha az belevág az ő előítéletébe, akkor mantrázza, anélkül, hogy az igazságtartalmát ellenőrizné!
bencemacska
@karma1: ma, 00:11
Köszönöm, neked meg szép napot!
a helység kalapácsa
A cím után a pesti srácokra, vagy a 888-ra tippeltem.
Tévedtem.
Hát persze, hogy a nyugati fény...
A vazallus.

Vágod, geci, hogy gyurcsány ugyan olyasmire támaszkodik kicsiben, mint orbán nagyban?

A nyugati fénynek senki nem jó - csak gyurcsány, de ő nagyon - és szapulja a többi ellenzéki pártot (effektív karaktrrgyilkol, ha kell, mint a fidesz!!!), akik veszélyt jelentenek gyurcsány hatalomra kerülésére.

Újra: Botka, letett valamit az asztalra. Ért hozzá.
gyurcsány lehet, hogy jó üzletember, de politikuskén egy hulladék, és eddig minden szarrá vált, amihez hozzáért.

És sem vagyok mszp-s, sem liberális, sem megnevezhetetlen alternatív szürkészöld.
Csak egy polgár (a világ fejlettebb felén középosztályba tartozó, de itt csak egy lenézet fejőstehén rabszolga vagyok), aki egy normális országban szeretne élni, ahol a politikusok nem a saját uralomvágyukat, hanem az emberek élni vágyásáért, boldogulásáért, egymásba bízó, segítő, és nem egymást utáló közösségek létrehozásáért, támogatásáért dolgoznak.
És képzeld, ez nem fairytale, mert vannak olyan országok, ahol ez így működik.

A betegagyú, hüje, szereptévesztésben leledző, Magyarországot a Balkánra toló, idióta, húgyagyú magyar politikusok, ERRE KÉPTELENEK!!!

Gyűlöllek Magyarország
(és most a népbutító, agymosó hulladék műsorra gondoltam, mert nem akarom, hogy a fülemen folyjon ki az agyam)
Hú, milyen szóra bukkantam.
Nem megduplázod a "ly"-t hanem "j"-vel egészíted ki.
Példamondat: "Folyton folyvást folyjon a folyó ."
Folytassam még, vagy fojtófogás?

Ezek után, ha valamelyik kisujjad zsibbad, az no problemo, de ha a bal karod, akkor lehet, hogy szívinfarktust kaptál
Bocsánat!
Én nem akartam!
Én ott sem voltam.
Ha véletlenül ott is voltam, én csak tartottam magam előtt, te meg jól beleszaladtál.
Eriksson
Elnézve a fenti polémiát, a következő megállapításra jutottam:

Hiába minden szó, érv, ellenérv - egyértelmű -, hogy a szerelem vak.

S amíg ez a tény támogatja Gyurcsányt, addig a pártelnök úrnak van 98%-os támogatottsága. Leginkább nők körében.
Sámannus
Botka azért hibáztatja az ellenzéket mert olyanokat indít újra akik elvesztették a bizalmat. Magát kivételnek tarja, mert közvetlen választói bizalmát élvezi. Az érvelése azért helyes,mert nem a meglévő szavazóihoz szól, hanem a többihez.
Ezért hangos a média a változatlan párttámogatásról, hogy elbizonytalanítsa az ellenzéket. A egyetlen erénye Botkának, hogy nem az ellenzéken belüli szavazat nyerésre utazik, hanem a kintről. Az ellendrukkerei vannak, és lesznek is a határozottságán múlik csak, hogy kitart-e a kezdeti lendülete. Újra eltudják-e érni hogy egy általános ellen kampánnyal félre állítják az MSZP-t, mint ahogyan 2014-ben Bokrosék leblokkolták a főpolgármester választást. Ott az szocik szavazói azért maradtak otthon, mert megpucsolták Falust. Köszönjük Bokrosnak, Tarlós rémségesen lealacsonyító polgárellenes ámokfutását. A tetejében még hónapokig szórakoztak is a "tréfán". Ez a helyzet ma is kialakulni látszik.
takaro marica
@Cefi: :) Csak a DK szemszögéből ! :) Szegény , hülye fecó elkezdett mint óvodás minden bizonyíték nélkül hablatyolni...sejtelmeskedni, most meg jól pofára esett, és bevallotta, lehet, hogy csak megvezették...ki a hülye tehát ? :)
takaro marica
@Pálinkafőző Rézüst: Ne igyál a rézelejéből többet ! Bár már késő...
JAJMÁR
Nyugatifény, ez a cikk - és nem az első - nem méltó hozzád! Gyülölködő, haragot gerjesztő, és hamis is.
Nem érted a lényeget. Botka nem személyekről, hanem egy jelenségről beszélt, amellyel szakítani akar. Új szempontok szerinti "összefogás" kell!
Sajnos a Gyurcsány dolgozik azon erősen, hogy felaprózza az ellenzéket, én is kizárnám ezek után már. Csakis egy közös lista lehet, amely listára a helyi körzetekben legerősebb egyén kerülhet föl. Pártoktól függetlenül. Se DK, se Mszp, se egyik párt egyéni gondja, baja nem számít!
A fejekben kellene végre rendet tenni. Az összefogásnak elsősorban nem a pártok vezetőivel, hanem rajtuk kívül, és felettük kell létrejönnie. A Gyurcsány az én szememben leszerepelt, nem tudom milyen "ajánlásai" voltak a Botka felé, és miről akar folyton egyeztetni. Tán csak nem jövőbeni saját kis lehetőségeiről? Mert mi másról...
Sámannus
Botka taktikáját akarta választani az LMP is és a többi kis párt, de valahogy rövid a kezük, és azt várják hogy másnak kampányoljon az MSZP. Abszurd, az elvárást lejáratásra használják. A szociknak a kormány pártok mellett a média 90%-os fölényével is szembe kell menni. A közvélemény kutyúlók sem nekik kedveznek.
Pálinkafőző Rézüst
@takaro marica: mi nem teccik?:)) Tán túllőttél rajtam...:))))))
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333: ""...talán izéjjél a tefonmárkással...na összetartoztok..."???!!!??? "
Teljesen értelmes, és igaz... :))
Béla333
@Pálinkafőző Rézüst: 13.14
Számodra lehet hogy értelmes, de nekem fogalmam sincs, hogy miről írogatsz...
1./ Az "izéjjél" azt még sejtem mit akarsz mondani, erre a válaszom, hogy izéjjél te!
2./ A "tefonmárkás": fogalmam sincs ki az a tefon és milyen márkája van?
3./ "Összetartoztok" a tefonmárkással (?) - kizárt dolog!

Szerintem már ma is eleget ittál, a kifejezési képességed tartósan alacsony!
Egyébként meg szórakozzál a nénikéddel!
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333: "1./ Az "izéjjél" azt még sejtem mit akarsz mondani, erre a válaszom, hogy izéjjél te!í"
Nos izélni te szogogattál itten rendszeresen... :)) Ugye tudod?? :))
"2./ A "tefonmárkás": fogalmam sincs ki az a tefon és milyen márkája van?"
Hátmá hogyne! Hiszen mindig a keze aládolgozol...:))) Nem kicsit!
"3./ "Összetartoztok" a tefonmárkással (?) - kizárt dolog!"
Mint fentebb írtam,ez így vagyon vala, minden mondatoddal... Béla lebuka...ennyi...
Béla333
@Pálinkafőző Rézüst: 21.31
Veled azért nem lehet értelmes vitát folytatni, mert nem értelmes amit írsz, így arra nem lehet értelmesen válaszolni.
Szerintem!
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333: melyik nem vót értelmes, elvtárs? :)))
Béla333
@Pálinkafőző Rézüst: 21.54
Amit a junius 5-i 17.02-es beírásomban kérdeztem, arra még most sem adtál semmi értelmes választ! De tudod mit? Hagyjuk! Nincs értelme!
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333: mindenre válaszoltam... Naja! Sajnálom, ha te ennyire "elvont" vagy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.