Először is hulljanak a betegek! Túl sokba kerülnek. A megoldás egyszerű: kell egy hosszú várólista, amit nem bír élve kivárni a páciens, el kell venni a közgyógyellátást a rászorulóktól, szét kell zilálni a korábban működő körzeti orvosi rendszert, el kell üldözni az orvosokat és nővéreket, az itt maradó egészségügyi személyzetet pedig nem szabad megfizetni és túl kell hajszolni. A kórházakat tilos felújítani, növelni kell a kórházban szerzett fertőzések számát, és reggelire is elég egy mosatlan répa és egy szikkadt zsemle a bent fekvőknek. Jöhetnek a fogyatékkal élők! Egészségesnek és munkaképesnek kell őket nyilvánítani, akkor is, ha mindkét lába hiányzik, ha vak, és akkor is, ha ágyhoz kötött beteg. Félévente vissza kell rendelni őket felülvizsgálatra, meg kell szüntetni minden olyan intézmény és alapítvány támogatását, amelyik azon dolgozik, hogy ezeknek az embereknek az életét könnyebbé tegye. Külön ügyelni kell arra, hogy a mozgásukban korlátozottaknak eszükbe se jusson a...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
"Ha el akarod képzelni a jövőt, képzelj el egy csizmát, amely örökké egy emberi arcon tapos."

(Orwell, 1984)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@Béla333: Szerinted te vagy az egyetlen Béla az országban? Ha csak a legényanyát veszem alapul...
Béláim az úrban!
qxy
na meg,Kormánygépet vásárolna az Orbán-kabinet, a Magyar Nemzet értesülése szerint Csányi Sándor OTP-vezér repülőgépét vennék meg.

A lap szerint a három hajtóműves, 12 éves Dassault Falcon 900EX típusú interkontinentális hatótávolságú repülő az OTP-csoporthoz tartozó Air-Invest Kft. tulajdonában van és a kormány korábban már többször igénybe vette. Nem csak a mostani, de a korábbi szocialista-szabad demokrata kormány is.
qxy
Ki kellene nyúvasztani ezt a mocskot. Nincs itt az oldalon egy vuduba járatos emberke? bökdösse már tele a fejétvalaki vagy nem bánom nézzen ki úgy mint egy sönsertés. csak legyen már valami.
Cefi
@qxy: Vuduzzon a franc. Vállalom az eredetin, az sem nagyobb.
qxy
@Cefi: de hát nem engednek a közelébe se. Mert ha igen akkor én már rég nyakon vágtam volna.
Eladott Ország
@archive: De gyűlik a társadalmi elégedetlenség és bekövetkezik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.