A miniszterelnök hadüzenetnek nevezte Soros György csütörtöki véleménycikkét, amelyben úgy fogalmazott: „csodálom a magyarok bátorságát, amivel szembeszállnak Orbán maffiaállamának szemfényvesztésével és korrupciójával”. Orbán Viktor a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában péntek reggel azt állította: Soros György a vagyonából úgynevezett NGO-k hálózatát hozta létre, ahol sok ezer politikai alkalmazott dolgozik, és az üzletember hitelt ad majd az EU-nak migránsok betelepítéséhez.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Soros véleménye - Orbán szerint - hadüzenet. Az Én véleményem szerint meg beteg elme az, aki más véleményét hadüzenetnek tekinti.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Nem tudom, de ha valaki hadüzenetet kap kézhez, általában hadüzenettel válaszol, és nem vizsgálja a küldő politikai céljait, és mentális állapotát. Nem is értem mi az amin csodálkozik Orbán. Csak nehogy az USA-nak is küldjön hadüzenetet, mert összetévesztette az új elnök Budapestet Bukaresttel, és a román vezért hívta meg!
szép új világ
Soros véleménye - Orbán szerint - hadüzenet. Az Én véleményem szerint meg beteg elme az, aki más véleményét hadüzenetnek tekinti.
Béla333
Na, ez a igehirdető elmebeteg még hadat fog üzenni ...-Sorosnak!
Elképesztő!
magyarbakancs
Tényleg ez a dakota nem növi ki az indiánosdi korszakát?
Lehet,hogy zsebében ott hordja a Winetu könyveket ezért van mindig zsebre téve a keze,hogy érezze a könyvet magánál.
bakegya
A felcsutkai maffia módszertanát nem volt nehéz bevinni .adaptálni a magyar politika szinpadára
MINDENKI TUDJA HOGY MENT EZ...MOST MÁR KEZD KIKOPNI AZ IQ A LENYÚLÁSOK ZAVARÁVAL KÜZDŐ VICCTOR FEJÉBŐL,kit is támadhatna be.A VILÁG ÖSSZES NAGYHATALMASAINAK ÁRNYÉKÁBA TAPOSTA MAGÁT-de hogy merre meddig azt most találja ki...az ISTEN BARMA!
Macskaszem
Soros nem játszik háborúsat elmebetegekkel, csak véleményt nyilvánított egy szarháziról, akit saját pénzén taníttatott, és az illető igazi kőbunkó módjára visszaél vele.
Aki Én
Azt az ,,apró" tényt nem hagynám figyelmen kívül, hogy 8 millió magyar nem szimpatizál orbánékkal.
Hú de nagy bajban lennének ezek, ha Soros eltávozna közülünk.
Sziszifusz
@Béla333: 08:15
Orbán Viktor nem üzent hadat , mégis régóta támadja Soros Györgyöt.
Most, nem történt más, csupán az hogy Soros György reagált az eddigi támadásokra, szembesíti az Orbáni politikusokat, az elkövetett disznóságaikkal.
A mostani Fideszes óbégatás, nem mást mint egy leleplezett bűnöző esztelen vagdalkozása.
No de hát: " Bolond kutyának szabad a holdat ugatni."
Béla333
@Sziszifusz: 08.38
Az alattomos mocskos Fideszes propaganda rögtön próbál fordítani egyet Soros mondandóján: Ha egy másik cikkben jól olvastam, a mai igehirdetésben Orbán kezdett el Soros maffiáról beszélni, gondolom azért, mert Soros Orbán rendszerét maffiásnak nevezte.
Mindig ezt csinálják, a másikra fogják amit ők csinálnak!
Dögöljenek bele a kártékony, az országunknak ártalmas politizálásukba!
Maffiaállam!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.