Több hónappal az eset után újabb vérnyomokat vizsgáltak meg a rendőrök a bőnyi gyilkosság helyszínén.

Csak nemrég rögzített a rendőrség a bőnyi rendőrgyilkosság tetthelyén olyan vérnyomokat, amelyeket az eset után anno nem vettek észre – értesült a Blikk

Az ismert hungarista Győrkös István védőügyvédje a lapnak a következőt nyilatkozta:

Volt egy úgynevezett pótszemle, ahol több vérnyomot is rögzítettek, többek között olyanokat is, amelyekre én hívtam fel a szakemberek figyelmét. (...) Ezek elemzése azért fontos, mert megerősíthetik a mi verziónkat, miszerint nem Győrkös lőtte le Pálvölgyi Pétert!

- mondta el dr. Takács Zoltán.

Az ügyben most genetikus szakértő véleményére várnak – mind a hatóság, mind pedig a védelem –, hogy kiderüljön, kitől származnak a nemrég a falon megtalált vérnyomok.

Tavaly október 26-án csengetett be több rendőr a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodájától Győrkösék bőnyi házába házkutatás céljából, a Magyar Nemzeti Arcvonal alapítója azonban nem engedte be őket a házba. A kiemelt nyomozó Pálvölgyi Péter utánament és a házban találkozott össze egy gépkarabélyt szorongató Győrkössel. 

A nyomozás jelenlegi állása szerint Pálvölgyi Győrkösre, míg az a nyomozóra lőtt, aki a helyszínen elhunyt.

Győrkösék szerint viszont baráti tűz végzett a nyomozóval. A Blikk úgy tudja, a nyomozás hamarosan véget ér, és az sem elképzelhetetlen, hogy a tárgyalás már ősszel elkezdődjön.

Győrkös előzetes letartóztatásban ül az eset óta, a lövöldözésben szerzett lábsérülése miatt nem nagyon tud huzamosabb ideig állni.

Győrkös ellen hivatalos személy sérelmére elkövetett, több ember életét veszélyeztető emberölés, és lőfegyverrel való visszaélés miatt nyomoznak. Ha bűnösnek találják, akár élete végéig is börtönben maradhat.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nem tibi
Hihetetlen . Nem tudják megállapítani hogy melyik fegyverből származik a halálos lövést okozó
lövedék , 2017 -ben ? :-((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kisrigó
Mi van?! Úgy látszik, hogy a politika "nyomoz!" Szomorú, hogy lassan már mindenhol a hazugság, a politika érhető tetten! Ha meg csak ennyire "szakértő" a testület, akkor megette a fene az egészet Mindenesetre az eléggé beszédes, hogy vélhetően fegyveres emberhez nem a TEK-et küldi ki az illetékes elvtárs! Felelősségre vonták már ezért? Erről nem lehetett hallani! Bizonyára kellő "nagytökű!"
staro2
Napokig ott tett-vett a nyomozószakma krémje, hiszen nem egy tyúklopásról volt szó.
Ezek után fél év múlva új nyomokat találnak amit egy ügyvéd vesz észre, nem a tapasztalt helyszínelők.
Két kérdésem volna:
1. Ki találta ki ezt?
2. Ki gondolja, hogy ezt bárki elhiszi?
Ha így lenne ,akkor a munkaerő piacon már rég túlkínálatnak kellene lenni kirúgott rendőrökből.
wagabund
Tánczos Gábor,... Móri bankrablás...most ez...
eugen4402
Először az jutott eszembe, hogy az "új tényállás" NEVETSÉGES!!! Aztán rájöttem, hogy inkább siralmas! Tragikusan siralmas, szánalmas a jog-rendszerünkre nézve. Itt egy kemény jogászcsapat minden új-nyilast kiment a bíróság rácsai mögül, akár futball-bombákat robbantanak, akár rendőrtiszt fejét lövik szilánkokra, a törvények megengedik...
ittott
igen. baráti tűz volt, és ezért szelektíven szemléztek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.