A kormány kedvenc biztonságpolitikai szakértője pár nappal az Orbán leváltásáról szóló konteója után vesztette el a havi fix félmillióját

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@RonaGyuri: A Nógrádit nem amiatt alkalmazták mert nagyon egyszerűen érthetően magyarázta a lényeget és a ránk leselkedő veszélyeket.

Azért alkalmazták mert a véleménye egybeesett a geci kormányzat bevándorlásra vonatkozó és azt meglovagoló választási hadjáratával.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Rossz, nagyon rossz a kérdés

De nem csak a csuda-pók Gyuri-bácsi vonatkozásában

Az mno.hu vezető írása „A kereskedőház már nem tart igényt Nógrádi György tanácsaira” szerint: „Szerződést bontott a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) Zrt. Nógrádi Györggyel, a kormányzat egyik kedvenc biztonságpolitikai szakértőjével ”. Amihez hozzáfűzték, hogy „A külügyminisztérium felügyelete alatt működő társaságnak 2015 szeptembere óta havonta félmillió forintért adott tanácsot a szakember, ám úgy tűnik, már nincs szükség a tudására.”.
Az írás ennek vélelmezhető okairól elmélkedik, felemlítvén, hogy egy más „kiváló szakértőnek” is útilaput kötöttek a talpára.
Nos meg kell mondjam számomra érdektelen, hogy miért tették ki a szűrüket, ha valami érdekelne az sokkal inkább az lehetne, hogy mi a jó büdös francért alkalmazták őket! =))
karma1
@RonaGyuri: Asszem, orokeletu leszel, Gyurikam, ha erre a kerdesre megvarnad a valaszt...:o)))
Peller Anikó
@RonaGyuri: A Nógrádit nem amiatt alkalmazták mert nagyon egyszerűen érthetően magyarázta a lényeget és a ránk leselkedő veszélyeket.

Azért alkalmazták mert a véleménye egybeesett a geci kormányzat bevándorlásra vonatkozó és azt meglovagoló választási hadjáratával.
RonaGyuri
nagyon nem szeretnék örökéletű lenni, de az gyanúm, hogy tudom a választ. Abban persze igazad van, hogy azt sajnos nem érem meg, hogy ők is megmondják! =))
eugen4402
A "Professzor úr" fő erőssége a zenei tehetségében rejlett. Milliók mormolják szerte az országban a fülbemászó ijesztő-dalait, a vérfagyasztó rémület-sanzonjait. Naponta ezerszer halljuk a "Fenyegető migráns-özön","Hazafelé mentem, és hat darab fekete ember megerőszakolt",vagy a "Többé sose csókolok kezet Sorosnak."
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/06/pleb-1024x681.jpg
Hogy összességében mi kell ahhoz, hogy ezt a nagyon nemzeti kereskedőházat leginkább egy adófizetői milliárdokat pazarló kifizetőhelyként emlegethessük, ahol mások mellett Nógrádi Györgyöt is az alkalmazottak között tartják számon. Nógrádi György magát biztonságpolitikai szakértőnek nevező, önmagáról nem ritkán hazugságokat terjesztő migránsügyi megmondót és közmédiában haknizó tanár úr kamuprofesszort havi 500 ezer forinttal díjazza a kereskedőház. Hemzseg a holdudvarok a bűnöző­gyanús személyektől, akiknek a haja szála nem görbül, miközben a keményen hülyének nézett kisember azért fizeti az adót nektek, hogy a rokonok, szekértolók legyen miből mulatozzanak. Plebejus kormányzás, mi g*cik?
Eladott Ország
@eugen4402: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/05/nog.png
Mindmegdöglünk. Belegondolni is rossz, hogy miközben Európa civilizáltabb felén a politikának egyáltalán nem célja uszítani az embereket és a kormányok abban érdekeltek, hogy minél kevésbé látványos módon próbálják megőrizni a békét és a nyugalmat, a magyar államvezetés és fizetett szócsövei az adófizetők pénzén harcolnak a jelenlegi kormány hatalomban maradását szavatolni képes, nem létező démonokkal, terroristákkal. Igen, miközben Európában sehol másutt nincs .Ezt a célt szolgálják a jó pénzen tartott Nógrádi­félék, akik önjelölt biztonságpolitikai szakértőkként a lidérces bizonytalanság érzését tolmácsolják valahányszor megszólalnak. Nem lenne késő most sem belegondolniuk mindazoknak, akik beveszik ezeket a közhelyes, lábszagú semmitmondásokat, hogy ez a magyar kormány uszítással, félelemkeltéssel, plakátokkal és idegengyűlölettel soha semmitől nem fogja megvédeni őket. Mert ez a kormány nem a terroristának kikiáltott menekültek ellen harcol, hanem a saját, hülyíthető népe ellen. Akinek a szavazataiért az anyját is eladná.
JAJMÁR
@Peller Anikó: Á, dehogy van őneki olyan, hogy vélemény! Fura fantáziája, az van neki. Belekódolták a célt, ő meg a körítést hozzátette, megspékelve önmaga szagértelmével.
Hát, a legutóbbit nem díjazta a gazdi.
eugen4402
@Eladott Ország: Tényleg rossz belegondolni, mi lesz, ha Orbán felébred a kómából... Ultimátumot küld Trumpnak? Vagy lekurvázza Sorost, Gyurcsányt és Botkát..? Nógrádi helyett akad hatvanezer jelentkező, mind tele jobbnál-jobb tanácsokkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.