A Karc FM műsorában azt mondta, hogy nagyon berágott Mark Zuckerbergre, amiért a Facebook elérhetetlenné tette a KDNP oldalát. "Tehát nem vagyok hajlandó részt venni ebben az egész ótvarban. Na de hát ez, innentől kezdve, igen, ez egy ilyen náci, komcsi rohadmány, hogyha azért letörölnek valakit, mert kiáll a hagyományos családmodell mellett. " A KDNP egyébként visszatért a Facebookra, a cenzúráról kiderült, hogy néhány óráig tartott, így elég csekély a valószínűsége, hogy bármi köze van a párt családmodellel kapcsolatos elképzeléseihez. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem tök mindegy mi történt? Bayer alig várja, hogy höröghessen. A valóság sosem befolyásolta a mondanivalót. Jól megmondta, gondolom beleélvezett a gatyájába, lett egy jó napja. Hazament, vállon veregette magát és megsimogatta 5-ös tagkönyvét.
RonaGyuri
Komoly dilemmám van

Őfenesége nem olvas Zsótit, tesz a véleményére, vagy önkritikus

Persze az is lehet, hogy értékén kezeli, hisz félmondattal arrébb ott az utóbbi idők legnagyobb hazugsága „én például nem vagyok semmilyen formában fönt a Facebookon,”, ami még sánta kutya nélkül is egyértelmű hazugság; ahogy fogalmaztam róla csak a like-okat gyűjti?
No de vissza az igéhez! „mindenki, aki normális, nem elmebeteg, nem idióta baromállat, az azonnal hagyja ott a Facebookot. ” – írta a derék barát. S láss csodát alig fél nap múltán Őfenesége egy újabb fenséges filmecskével lepte meg FB-s követőit! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.