Bejött-e a Fidesznek a Soros György elleni kampány? Mit gondolnak az emberek a magyar-amerikai milliárdos befolyásáról? Erről készített felmérést a Republikon Intézet a 24.hu megbízásából. Nagyjából a társadalom 40 százaléka osztja a kormányzati álláspontot arról, hogy Soros Györgynek érdemi befolyása van a magyar politikára, ezért indokolt fellépni ellene; a Fidesz-szavazóknak a 70 százaléka így gondolkodik – derül ki abból a felmérésből, amelyet a Republikon Intézet készített a 24.hu megbízásából.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: cs.n.
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/02/orb.jpg
Az uszítás mindenki – liberálisok, civilek, önkéntes jogvédők – ellen országon belül és uszítás az Unió ellen. Ilyen árokásó, saját népét akár feláldozni is kész önző fasz talán még soha nem csimpaszkodott ennek a nyomorult országnak a trónjába. Mindezt a hazaszeretet álcája mögé bújva. Félelmetes, ami most történik. A melldöngető nacionalizmusba oltott háborús pszichózis soha a büdös életben nem vezetett még semmi jóra. Most sem fog.
kepkezelo.com/images/hk8kxsjplrn4gwu2mq10.jpg
Már a magyar ezer forintos is Soros képével van nyomtatva.
szaboria1
Ja kérem ha állandóan napi 24 órában csak ezt hallani, hogy Soros így Soros úgy akkor sajnos az emberek agyában ez rögzül. Orbánék már a Rákosin is túl tesznek propaganda ügyben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.