Lecseréli kétéves, hibátlan szolgálati autóját Tarlós István főpolgármester. Az új szolgálati luxusjárgány – ahogy az előző is – egy fekete Volkswagen Passat. Tarlós a Napi.hu kérdésére azt válaszolta: azért kellett neki új autó, hogy a régit odaadhassa helyettesének.

Automataváltós, klímás, napfénytetős, nagy képernyős navigációval és egyéb extrákkal felszerelt autóját Budapest főpolgármestere lecseréli egy automataváltós, klímás, napfénytetős, nagy képernyős navigációval és egyéb extrákkal felszerelt autóra – írta a hvg.hu.

A belső utasítás szerint a mintegy 9 millió forintba kerülő új gépkocsi beszerzését titokban kell tartani. A "fedőművelet" részeként az új Passat ugyanolyan színű lett, sőt a Tarlós által eddig használt rendszámot is az új kocsira szerelték (ezt elintézni külön pénzbe kerül).

Tarlós 2 éves, hibátlan autóját, lecseréltette egy újra

(Fotó: Bruzák Noém/MTI)

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A magyar a lengyel és a cseh átlagkeresetet (egyébként ezek a gazdaságok voltak ugyanis azok, akik 2004-ben nagyjából hasonló gazdasági színvonalon voltak, mint mi) és kiderítette, hogy míg ezekben az országokban a bérek az 1990-es évektől a gazdasági világválságig (2008-2009) a német bérek 10 százalék körüli szintjéről 30 százalékra emelkedtek, a válság után ez az arány visszaesett. Magyarországon különösen tragikus a helyzet. 2008-ban a németek átlagkeresetének közel 32 százalékát kerestük meg, 2010-ben ez már alig volt 30, az Orbán-kormány ötödik évében 2015-ben pedig már csak 25 százalék volt – a régió többi országa meg jól elhúzott mellettünk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Megy a rongyrázás ott fent ezerrel míg itt lent havi 29 ezerből élünk.
Eladott Ország
@Equus: június 2., 16:52 Még csak az ánuszrózsánál tart, de fokozatosan halad felfele.
Eriksson
@F_Viktor: @Eladott Ország: Pedig Gyurcsány is megmondta: Nagy a jólét.
www.youtube.com/watch?v=k7K2pjPXvtk
Eladott Ország
@Eriksson: Én Gyurcsányt leszarom, nem vagyok párttag, „megszüntetve megőrizve” de a 4 millió koldus országa attól függetlenül megvan. Nem a szart kell kenegetni. Az én elvtársam jó elvtárs a te elvtársad...
Eriksson
@Eladott Ország: Sajnos, vagy nem, nekem nincs elvtársam. Tojok a politikára, messziről próbálom követni az eseményeket, mint senkivel szimpatizáns. Mert mint látható: Mind ugyanazt a mantrát ismételgeti, hátha a buta nép beveszi. S lám, bejön, mert Gyurcsány hazugságai nyilvánvalóvá lettek, mégis sokan az ő farvizét keresik. S Botka is ezt a módszert lovagolja.
Orbán is, de ez most nem ennek a cikknek a témája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.