Tűrhetetlennek tartja a Fidesz, hogy egy az Európai Bizottság által támogatott brüsszeli rendezvényen, egy uniós biztos jelenlétében Soros György is megszólalhat, és maffiaállamnak nevezheti az Európai Unió egyik tagját, Magyarországot - közölte Gulyás Gergely, a nagyobbik kormánypárt frakcióvezető-helyettese pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Tűrhetetlen bazme-gye?
Az a tűrhetetlen, hogy még léteztek és levegőt vesztek, mocskos, sunyi, hazug, harácsoló tetvek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Kína "befektet", mármint hitel formájában, a saját érdekeiért! Oroszország detto!
Perwool
@Nessy: Nincs még egy ilyen idióta ország az EU-ban, amelyik kínai érdekből, a saját területén a kínai igények alapján, a kínaiaknak kínai hitelből építene vasutat. Azaz a magyarok fizessenek azért, hogy a kínaiak elvárásainak megfelelő, az ő érdekeiket képviselő beruházás jöjjön létre, magyar adóforintokból. A kínai hitelt ugyanis vissza kell fizetni, és azt nem az Orbán-család fizeti, hanem a magyar adófizetők.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/05/ov-3.jpg
Egyértelmű a képlet. A maffia mindent uralni akar. Mindent. Az eddig működő rendszereket
szétveri, a javakat újraosztja. Nem az ország gazdasági érdekei, nem üzleti logika alapján, hanem a hozzájuk lojális, megbízható elvtársaknak juttat mindent. Így a források is és az irányítás is a bűnszervezet kezébe kerül. Ezért kellett a közoktatást is teljesen központosítani, ezért kellett a szolgáltatásokat állami kézbe venni, a kórházakat gyámság alá vonni. Mert amelyik pedagógus, vagy ápolónő felemeli a szavát, az többé sehol az országban nem talál munkát. A lakossági szolgáltatásban rengeteg lenyúlható pénz van (ameddig össze nem omlik a rendszer fejlesztés hiányában), ráadásul azt lehet mondani a választóknak, hogy minden az ő érdekükben történik. És ha valaki ki mer állni az érdekeiért, ha szembesíti a hazugokat a valósággal, az számíthat a retorzióra. Szervilis kis főnököcskék fognak a nyakára lépni, fenyegetik, zsarolják. Lépésről lépésre épült ki ez a háló, miközben másfél millió ember hörögve éljenzett, másik másfél millió tiltakozott, ötmillió pedig elfordította a fejét.
Egyszer talán rájön az az ötmillió, hogy éppen annyira bűnösök abban, hogy a gyökeréig rothad az ország, mint azok, akik hasznot húznak ebből. Azt csak remélni lehet, hogy ez a felismerés nem jön túl későn.
papa.49
Erre van egy rövid kérdésem ,,KÖZÖD,,???
Úgyis a Unió a feketebárány a csipás szemetekben akkor meg mi faszért foglalkoztok azzal ki, mit beszél Brusszelben, ja, hogy ,,TALÁLVA ÉRZITEK MAGATOKAT, NA EZ MEG NEM VÉLETLEN,, csipás felfuvalkodott szarháziak!!!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/10/lorincs.png
Hát bakker, ez már világ csudája, de komolyan! Mekkora kibaszott, ótvaros, rinocéroszbőrrel
nyolc rétegben bevont pofa kell ehhez? Micsoda tetű népség ez? És tolják bele a pofánkba, azért is! Nesze, paraszt! Mindent megtehetünk és te benyeled! És benyeljük. Nem Orbán geci, az összes tetvedék az. Beleverik a fejünket a fosba és esküszöm, most ülnek valahol egy üveg konyak mellett és a térdüket verik a röhögéstől. Hogy megint a pofánkba szartak és mi eltűrjük.
Jozefina
Na és ha "Maffia állam" akkor mi van? Ezt nem Soros úr mondta ki először, de akkor is igaza van. És ki nem szarik a ti tiltakozásotokra???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.