Tűrhetetlennek tartja a Fidesz, hogy egy az Európai Bizottság által támogatott brüsszeli rendezvényen, egy uniós biztos jelenlétében Soros György is megszólalhat, és maffiaállamnak nevezheti az Európai Unió egyik tagját, Magyarországot - közölte Gulyás Gergely, a nagyobbik kormánypárt frakcióvezető-helyettese pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Tűrhetetlen bazme-gye?
Az a tűrhetetlen, hogy még léteztek és levegőt vesztek, mocskos, sunyi, hazug, harácsoló tetvek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Tűrhetetlen bazme-gye?
Az a tűrhetetlen, hogy még léteztek és levegőt vesztek, mocskos, sunyi, hazug, harácsoló tetvek!
Nessy
De uraim! és amikor pártunk és kormányunk nevez hazugnak, minisztereket, államfőket szerte a világban, amikor az Uniót és vezetőit egyfolytában szidják, miközben a pénzét zsebre teszik, azt önök tisztességesnek tartják? Ja, kérem, hodie mihi, crass tibi! (Ma nekem, holnap neked!)
Itsuka Nakimaga
Hogy is írta a mottót egykor a "kormányközeli" hecc-honlap? " ...mindenkit annak nevezünk - ami...!"
Hát - Soros is!
Kookas
ne tiltakozzatok pereljétekbe mert az megy nektek!!
desiro
Ezen a héten gulyás az ügyeletes hülye.
Macskaszem
Tiltakozni lehet, de a magyarok többsége tudja, hogy Soros beszéde az első szótól az utolsóig igaz.
Ördögvadász
Tíltakozik teljesen jogosan. Tíltakozunk!

És mit látnak a még álmos, de kíváncsi szemeim. Így 'reggel' a szokásos sajtót mérlegelve:

"Mi mindig azt mondtuk, az amerikaiak nekünk a legjobb barátaink. De, ha ez másként lenne, mint ahogy Trump Úr ezt a megértésümkre adta, más barátok után kell néznünk. Kína egy nagyon erõss jelölt. Kína már úgyis tömören fektet Európa államaiba növekvõ tendenciával..."
Jeroen Dijsselbloem

Na, bazdmeg. Hát így változnak az idõk.
Lisszabontól Wlagyivosztokig terjed az eurázsiai gazdasági piacgazdaság. Trump meg épít.
Az európai Clintonisták meg... azok lesznek nemsokára Trump legnagyobb hívei. Mint ahogy ez mindig is lenni szokott. Úgyhogy Soros, a gáton...a cionista alvilág fénykora veszélyben.
A hadüzenet megtörtént, Soros a gáton!
Perwool
Borzasztóan tud fájni az igazság , én elhiszem nekik...

"Ha megharagszol a kritikusra, szinte biztosra veheted, hogy igaza van."
/Stephen King/ "
Peller Anikó
Tűrhetetlen, hogy egy maffiaállamot valaki maffiaállamnak nevezzen, tiltakozom.
mariaberta
Sorosnak óriási türelme van, volt. Helyes, hogy végre megszólalt. Ezek annyit gyalázták, itt volt az ideje, hogy reagáljon erre a töménytelen ,gonosz, és igaztalan vádakra. No és mi volna, ha a fidesz teljes gárdájától visszakérné a rájuk pazarolt pénzeket? Mert ezt is megtehetné, ennyi hálátlan embert ugyanis ritkán hord a föld a hátán.
Nessy
Kína "befektet", mármint hitel formájában, a saját érdekeiért! Oroszország detto!
Perwool
@Nessy: Nincs még egy ilyen idióta ország az EU-ban, amelyik kínai érdekből, a saját területén a kínai igények alapján, a kínaiaknak kínai hitelből építene vasutat. Azaz a magyarok fizessenek azért, hogy a kínaiak elvárásainak megfelelő, az ő érdekeiket képviselő beruházás jöjjön létre, magyar adóforintokból. A kínai hitelt ugyanis vissza kell fizetni, és azt nem az Orbán-család fizeti, hanem a magyar adófizetők.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/05/ov-3.jpg
Egyértelmű a képlet. A maffia mindent uralni akar. Mindent. Az eddig működő rendszereket
szétveri, a javakat újraosztja. Nem az ország gazdasági érdekei, nem üzleti logika alapján, hanem a hozzájuk lojális, megbízható elvtársaknak juttat mindent. Így a források is és az irányítás is a bűnszervezet kezébe kerül. Ezért kellett a közoktatást is teljesen központosítani, ezért kellett a szolgáltatásokat állami kézbe venni, a kórházakat gyámság alá vonni. Mert amelyik pedagógus, vagy ápolónő felemeli a szavát, az többé sehol az országban nem talál munkát. A lakossági szolgáltatásban rengeteg lenyúlható pénz van (ameddig össze nem omlik a rendszer fejlesztés hiányában), ráadásul azt lehet mondani a választóknak, hogy minden az ő érdekükben történik. És ha valaki ki mer állni az érdekeiért, ha szembesíti a hazugokat a valósággal, az számíthat a retorzióra. Szervilis kis főnököcskék fognak a nyakára lépni, fenyegetik, zsarolják. Lépésről lépésre épült ki ez a háló, miközben másfél millió ember hörögve éljenzett, másik másfél millió tiltakozott, ötmillió pedig elfordította a fejét.
Egyszer talán rájön az az ötmillió, hogy éppen annyira bűnösök abban, hogy a gyökeréig rothad az ország, mint azok, akik hasznot húznak ebből. Azt csak remélni lehet, hogy ez a felismerés nem jön túl későn.
papa.49
Erre van egy rövid kérdésem ,,KÖZÖD,,???
Úgyis a Unió a feketebárány a csipás szemetekben akkor meg mi faszért foglalkoztok azzal ki, mit beszél Brusszelben, ja, hogy ,,TALÁLVA ÉRZITEK MAGATOKAT, NA EZ MEG NEM VÉLETLEN,, csipás felfuvalkodott szarháziak!!!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/10/lorincs.png
Hát bakker, ez már világ csudája, de komolyan! Mekkora kibaszott, ótvaros, rinocéroszbőrrel
nyolc rétegben bevont pofa kell ehhez? Micsoda tetű népség ez? És tolják bele a pofánkba, azért is! Nesze, paraszt! Mindent megtehetünk és te benyeled! És benyeljük. Nem Orbán geci, az összes tetvedék az. Beleverik a fejünket a fosba és esküszöm, most ülnek valahol egy üveg konyak mellett és a térdüket verik a röhögéstől. Hogy megint a pofánkba szartak és mi eltűrjük.
Jozefina
Na és ha "Maffia állam" akkor mi van? Ezt nem Soros úr mondta ki először, de akkor is igaza van. És ki nem szarik a ti tiltakozásotokra???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.